ThE BluEyeS

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אנשים... כ"כ רע לי...
אני בסיבוך לא נורמאלי...
אני אכתוב לכם יותר מאוחר את הסיפור, כשאני אוכל לדבר על זה.. בינתיים, מה אתם עושים כשממש רע לכם ?!
ותזכרו תמיד שאני אוהבת אתכם.. ותודה רבה לכם על הכל !! ממש הכל !!

BaBy BoY14

New member
מתקשר לידידה הכי טובה שלי..

ומסביר לה שכואב לי..היא תמיד מצליחה לגרום לי לשכוח מהכל ולחייך..[ כמובן שבדרך מפעיל ת'מוזיקה שלי..

אני למשל, בוכה בין היתר

אבל מתקשרת למישהו, לחבר או חברה טובה, גם אם לא לדבר איתו על זה, סתם שישעשעו אותי קצת. או שאם ממש רע לי, ואני לא מוכנה לדבר עם אף אחד, נשכבת על המיטה, שמה לי איזה מוזיקה-רועשת-אגרסית במיוחד, מחכה עד שיכאב הראש ואז יורדת למטה לקחת כדור. טיפשי, אני יודעת.

BaBy BoY14

New member
הפעם האחרונה שבכיתי..הייתה...

לפני כמעט חצי שנה..כשהחברה הקודמת שלי עזבה אותי..אני לא בוכה כשקשה לי..כי קשה לי כמעט תמיד..(חוץ משאני עם ידידות וחברים)אבל רק שזה משהו חמור אני בוכה... ודווקא אני חושב שהרעיון שלך הוא דיי טוב..

BaBy BoY14

New member
לא..זה עובד לפי קריזות..

פעם עובד פעם לא..זה מעצבן לאללה..יש לכם רעיונות לאתר ישראלי שמעלה ועובד תמיד..לא כמו נענע...

sh53

New member
בוכה ../images/Emo7.gif

לפעמים הדמעות צריכות לצאת החוצה, אז למה להלחם בזה? לפעמים בשבילי לבכות זה להתפרק בעצם, אז מה רע בזה?

ThE BluEyeS

New member
חברים... ../images/Emo9.gif תודה רבה רבה ../images/Emo13.gif

באמת עודדתם אותי.. אני מרגישה הרבה יותר טוב.. הרגע נכנסתי הביתה.. אמממ... אם אתם רוצים לשמוע את הסיבה.. אז.. הנה : אתמול חברה שלי מאשדוד [חברת ילדות, כבר 10 שנים] ישנה אצלי, וחבר שלי בא. הכל היה סבבה, ישבנו בממ"ד, אכלנו, צחקנו, ואז ידיד שלי אמר שהוא בא [בהתחלה הוא התחרט, ואחרי שנייה אמר "טוב נו די אני בא!"]. סבבה, הוא בא, ישבנו דיברנו.. אחר כך הוא התחיל לרעוד.. הבאתי לו שמיכה והוא לא הפסיק.. שאלתי אותו אם הכל בסדר, אז הוא ענה שכן, פשוט בחודש האחרון הוא לא אכל בכלל, רק לפני כמה ימים הוא התחיל לאכול.. בקיצור, התחלתי לדאוג והכל.. אח"כ הכל היה בסדר, ואחרי זה הוא הלך הביתה. הוא הגיע הביתה ושלח לנו הודעה - עד אז חבר שלי כבר הלך הביתה. הוא התקשר ודיברנו איתו בטלפון.. בהתחלה היה נחמד והכל, אמרתי לו שמה שלא קרה לו - אני לא אתחיל לחקור, אבל אם הוא צריך משהו אז הוא תמיד יכול לבוא אליי, ואני תמיד אעזור לו.. ואח"כ הוא אמר שאני והוא כבר לא כמו פעם [פעם היינו ידידים כאלה, שרק אם יוצא אז נפגשים, לא מתקשרים ולא מדברים משהו מיוחד, סתם ידיד כזה אתם יודעים], הוא טען שמאז שאני עם חבר שלי אני לא שמה גרוש על אפחד, ואני לא מתקשרת אליו יותר, ולא מדברת איתו יותר [מה שגם לפני שהייתי עם חבר שלי לא עשיתי ממש]... הייתי המומה. התחלתי לבכות ופשוט ניתקתי. חברה שלי המשיכה לדבר איתו.. לא ידעתי מה לעשות, אני מאוד פגיעה. היה לי מאוד קשה לקבל את זה. אחרי זה אזרתי אומץ והמשכנו לדבר. הבנתי את הטעויות שלי, והוא אפילו אמר לי שהוא לא מחבב במיוחד את חבר שלי אבל הוא שמח שאנחנו ביחד. אמרתי לו שאני מאוד אוהבת אותו בתור ידיד, ושאם הוא צריך משהו שתמיד יבוא אליי.. הוא ביקש שנשמור עכשיו על קשר חזק מתמיד - שנדבר כל הזמן בטלפון, שניפגש אחה"צ וכ'ו... אין לי בעיה. פשוט, קשה לי קצת לקבל את זה כ"כ מהר. אבל אני אעשה ה-כ-ל כדי שהוא ירגיש יותר טוב... הוא באמת חשוב לי !! עכשיו.. הייתי צריכה לספר על זה לחבר שלי.. והוא קצת קנאי.. אז דיברתי איתו - אני לא יכולה להסתיר ממנו דבר כזה, או דבר בכלל.. בתחלה הוא לא הבין, היה מבולבל, ואח"כ בכה.. הוא חשב שאני עוזבת אותו בשביל הידיד שלי.. ואחרי שהסברתי לו, הוא הבין שידיד שלי בכלל מנסה לקחת אותי ממנו.. הסברתי לו שזה ממש לא ככה, ובסוף הוא הבין. אני מקווה שיהיה בסדר.. ירדה לי אבן די ענקית מהלב אחרי שדיברתי איתו. אני מאוד מקווה שעכשיו הכל הולך להיות בסדר. קשה לי לקבל את העובדה שעכשיו אני צריכה להיות 'אחראית' לכל מה שקורה לו. הוא באמת חשוב לי, באמת, ואני מאוד דואגת לו - אבל להפוך לידיד צמוד בכזו מהירות... זה די מלחיץ.. בכל מקרה.. אני פחות או יותר בסדר.. אני שמחה שכתבתם לי כשהייתי צריכה אתכם.. זה מאוד חשוב לי.. אז שוב תודה ענקית
ו... זייהו.. אני מקווה שהכל יהיה בסדר איתו, איתי ועם החבר..

sh53

New member
את לא אחראית לכל העולם - וגם לא לו

את לא אחראית לו כשאת לא נמצאת לידו, וגם לא כשאת כן לידו - כי הוא כבר ילד גדול. את יכולה להציע אוזן קשבת וכתף לתמיכה - אבל הוא אחראי לעצמו ואדון לעצמו. יכול להיות שאת פגיעה מאוד והבנת את הידיד לא נכון (קורה, כולנו בני אדם וכולנו לפעמים טועים בפירוש הכוונות של האנשים האחרים). אולי חשבת שהוא מעביר עלייך ביקורת - מה שלא חייב להיות כך. הוא כנראה סה"כ רצה לחדש את הידידות איתך כמו שהיה פעם ולא מצא את המילים הנכונות, או רצה לומר לך שאת חסרה בחייו (כידידה) ואולי הוא קצת לבד עכשיו ואולי חסרה לו מישהי לצידו - חברה וזה היה קורה לו עם כל אחת שיש לה חבר - קנאה (קורה לכולנו, שאנו מקנאים שלאחרים יש חברים ולנו אין, זה לא צרות עין, זה עושה קצת עצוב בחורף בלב). מה שמדאיג אותי יותר זה מה שכתבת: "אחר כך הוא התחיל לרעוד.. הבאתי לו שמיכה והוא לא הפסיק.. שאלתי אותו אם הכל בסדר, אז הוא ענה שכן, פשוט בחודש האחרון הוא לא אכל בכלל". האם הבן אדם לא אוכל, עד כדי כך שהגוף שלו מתחיל לרעוד? אני לא כל כך מבינה בתחום ואבקש ממי שמבינות בתחום יותר לבוא לעזור לנו.

ThE BluEyeS

New member
תווווודה רבה בכ"מ ../images/Emo9.gif

זה לא העניין שהוא רוצה לחדש את קשר הידידות כמו פעם.. הרי גם פעם לא היינו ככה.. פשוט הוא צריך 'אוזן קשבת וכתף לתמיכה', בדיוק כמו שאמרת.. אז.. יהיה בסדר

sh53

New member
שוב חזרתי ואני כאן איתך ../images/Emo13.gif

מה שאת יכולה לעשות זה:
להציע לו לגשת לרופא, על מנת שיקבל טיפול רפואי מתאים ויטפל בעצמו. ככל שמקבלים טיפול רפואי יותר מהר, יותר טוב ולא להזניח את המצב ולומר לעצמנו - מחר ניגש לרופא.
להתעניין בו ולשאול לשלומו (להראות לו שכן איכפת לך ממנו). אולי הוא עובר תקופה לא קלה מבחינתו.
כמובן להעזר בפורום במידה וקשה לך, לא להסס, אנו פה כדי לסייע ולתמוך. במידה ואת לא מצליחה להתמודד עם הדברים לבד וקשה לך, לבוא להוציא את הדברים החוצה כאן, גם אם זה אומר לבכות. לכך נועד הפורום - כדי לסייע ולתמוך.
תתענייני בו - למה הפסיק לאכול, מה גרם לו לזה, לאחר שהוא יאמר לך את הסיבה, בואי לכאן והעלי את הסיבה לכאן ונראה איך להתמודד עם זה. לכל סיבה יש פתרון אחר ואי אפשר למצוא פתרון אחד לכל הבעיות. בקיצור אנו כאן איתך לכל אורך הדרך

Pure SilenCe

New member
תת תזונה ורעידות.

אדם שלא אוכל במהלך תקופה, הגוף שלו נכנס למצב של תת תזונה. בניגוד לתת משקל - שמשקל הגוף ביחס לגובה הוא מזערי, תת תזונה זהו מצב שבעקבת חוסר הזנה הכרחי לגוף, נוצרים חסרים. במצב זה הגוף יכול להכנס להתקפי רפלקסים, הזעות, רעידות, סחרחורות, כאבי ראש, מיחושים שונים, חשיבה לא צלולה, חוסר ריכוז ואף הזיות. אני לא מבינה מדוע הבחור הפסיק לאכול אבל אני מאמינה שהצום המתמשך הזה גרם לנזקים חריפים ואף לתת-תזונה. הגוף מגיב כך אפילו שבימים האחרונם הבחור חזר לאכול. הצום הממושך גרם לטראומה למערכות הגוף ולנפש. ייקח זמן עד להחלמה מלאה. הבנתי שהוא כן חשוב לך ושאת מרגישה הוא במצוקה. דברי איתו מה הניע אותו להפסקת האכילה. דרבני אותו שייגש לרופא. אכן, ניתן להחלים גם לבד, אבל יותר קל לקבל סיוע. והכי חשוב. לבדוק שהוא אכן חזר לאכול.
לילה טוב

כתה טוב שיש לנו את שושי כאן

שמביאה אנשים כל כך נפלאים לעזור לנו ולהבהיר לנו את הדברים ! קבלי ח"ח שושי (חיזוק חיובי)

האמת שבכלל לא שווה היה לבכות בגללו

את כנראה מאוד פגיעה שאת בוכה מדברים כאלה רק ממה שהוא אמר לך, אבל אני למשל דווקה כמעט ולא בוכה, והמצב שלי הרבה יותר קשה משלך- אצלי בבית ספר יש מישהו שבגללו כולם צוחקים עלי... בעצם הכל התחיל בחופש הגדול, כשהלכתי לקורס קיץ במטמתיקה (כי הציונים שלי לא משהו), אז ילדה אחת מהכיתה שלי צחקה עלי ואמרה שהיא עושה בושות לילד אחד ...רגע אני אכתוב את כל הסיפור בהודעה חדשה.

gloom

New member
אני סתם שומע מוזיקה../images/Emo66.gif

וידידה שלי אומרת שלעשות שופינג תבחר/י מה שבא לך..................

ashkeloni

New member
אני שומע מוזיקה...

מנסה לחשוב על משהו ממש טוב
מנסה לא לחשוב על המשו הרע שקרה

למעלה