הילה הץ

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

זהו, נגמרה העונה הראשונה בהוט אסקרה והם לא ממשיכים לעונה השנייה (במקום הם שמים 4 עונות של "עמוק באדמה"- ממש אפליה), וגם העונה השלישית מתקרבת לסיום וזה עצוב לי. עכשיו אני צריכה לראות את העונה השנייה לבד, אוף.... (זה עוד סימן להמכרות?)

אהא (;

ידעתי שהיום יהיה פרק סיום העונה, אז נשארתי ערה עד 3 לפנות בוקר כי פיספסתי את השידור המקורי.. ‏ אגב, ממש אהבתי את הפרק, הוא היה די מותח מבחינתי (לא יודעת, אולי זה בגלל השעה שצפיתי..), חבל שקתרין הרגה אותו, שהייתה יורה לו ברגל או משהו, רציתי שיזרקו אותו לכלא, שיסבול קצת..

hadas 14

New member
אבל הם פירסמו שהם יביאו את העונה

הרביעית של CSI מיאמי ואפילו יש על זה פרסומות וקטעי פרקים!

הילה הץ

New member
למי איכפת ממיאמי?!

סתם, לא התכוונתי להעליב, אבל מיאמי זה פשוט לא זה. רציתי את העונה השנייה של וגאס, אבל כנראה שעכשיו אני אאלץ להיכנס לדיאטת csi, כי נגמר באקסטרה (גם העונה השלישית תיכף נגמרת) וגם בארה"ב נשארו רק עוד שני פרקים לעונה.

hadas 14

New member
כן גם אני רציתי לראות את השיער של

קתרין בעונה השנייה! חח

העונה ה2 זו העונה שהשיער שלה קיבל

צורה? גם עם העיניים שלה הייתה לי בעיה בעונה ה1, זה היה נראה כאילו מישהו מכוון לה זרקור לעיניים במשך כל העונה..‎:-D

הילה הץ

New member
אני לא רוצה לראות את בגלל

בשיער של קת'רין, אני רוצה לראות את העונהה- 2 כי אף פעם לא ראיתי אותה.

gs4ever

New member
הענה השניה

היא העונה הכי אהובה עלי היא פשוט מדהימה יש שם כל כך הרבה פרקים משובחים מצחיקים וחוזרים שלא לדבר על כל הקטעים הבלתי נשכחים בין שרה וגריסום . אם את גרה בתל אביב או קרוב יש את העונה השניה (ללא תרגום)להשכרה באוזן השלישית קינג ג'ורג' מול דיזינגוף סנטר או תשיגי אותה בדרכים שאסור לדבר עליהם כאן אם הייה אפשר לשלוח הייתי שולחת לך כי יש לי את כל העונה

הילה הץ

New member
תודה, אני אכן דואגת לעצמי

ועונה השנייה בדכים שאטסור לדבר עליהן פה.

למעלה