זקוקה להמלצות על חברות המבצעות שחזור נתונים מדיסקים דפוקים... מישהו מכיר
י ילדה בלבן New member 4/8/03 #1 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif זקוקה להמלצות על חברות המבצעות שחזור נתונים מדיסקים דפוקים... מישהו מכיר
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif זקוקה להמלצות על חברות המבצעות שחזור נתונים מדיסקים דפוקים... מישהו מכיר
א איש החידות New member 5/8/03 #3 ../images/Emo124.gif ילדה ... אנחנו בחברה עובדים עם חברה מצויינת לשיחזור דיסקים, הם כבר החזירו לתחיה הרבה דיסקים קשיחות אצלנו בחברה .. מחר כשאגיע למשרד אני אברר את הטלפון שלהם ..
../images/Emo124.gif ילדה ... אנחנו בחברה עובדים עם חברה מצויינת לשיחזור דיסקים, הם כבר החזירו לתחיה הרבה דיסקים קשיחות אצלנו בחברה .. מחר כשאגיע למשרד אני אברר את הטלפון שלהם ..
T tberger New member 5/8/03 #4 החברה הותיקה ביותר והראשונה בארץ בתחום המנהל איש מופלא http://www.chief-group.com/chief/index.shtml
י ילדה בלבן New member 5/8/03 #6 כן, קיבלתי עוד המלצות עליהם אני אתקשר הבוקר. מה שאני לא מבינה, זה למה כשאני נכנסת ל-data recovery, שם החברה הופך ל"מיסטי"...
כן, קיבלתי עוד המלצות עליהם אני אתקשר הבוקר. מה שאני לא מבינה, זה למה כשאני נכנסת ל-data recovery, שם החברה הופך ל"מיסטי"...
T tberger New member 5/8/03 #7 כי מדובר בקבוצת חברות פעם היתה רק צ'יף ונראה לי שהם הקימו חברות בנות בינלאומיות לנושאים שונים של פעילותם לצרכי שיווק ומס.
כי מדובר בקבוצת חברות פעם היתה רק צ'יף ונראה לי שהם הקימו חברות בנות בינלאומיות לנושאים שונים של פעילותם לצרכי שיווק ומס.