הוא התבהר משמעותית מאתמול... הוא ממש חלש בצבע - אבל הוא ישנו! טוב הגעתי למסקנה שבאמת ויכול להיות שזה מושפע מהכוריגון,ושאני יאלץ להמתין בסובלנות עד הבטא מחר!!! מה שכן אחרי מה שהיה לי אתמול כבר לא נראה לי שאני יקח את זה כ"כ קשה - מה כבר אפשר לעשות?! יאללה שיהיה יום טוב לכולנו.
לא כל ערך של בטא, הסטיק מגלה. ובכלל לא חסרים סיפורים בהיסטוריית הפורום, שסטיק הראה שלילי, והדם הראה משהו חיובי הרבה הרבה יותר. מחזיקה לך את כל האצבעות למחר.
מספיק לפרנס את החברות שמייצרות את המקלות האלו . זה לא נועד בשבילנו , זה לא נועד לזהות בטאות נמוכות שיכולות להיות בשלבים כאלה ובכלל. הבדיקה האמינה היחידה במקרים של הפריה זה הבדיקת דם שמסוגלת לזהות בטאות בשלבים כאלה.. חוץ מזה שבכלל עוד לא עברו מספיק ימים , אז מה בדיוק חיפשת כשעשית את הבדיקה בשלב כזה? באמת שאין בכך שום תועלת לך לפחות (ליצרן יש , הוא מרוויח
). יקירתי זה לא הזמן להתרסק , תחזיקי מעמד ואל תעבירי את עצמך סתם מדורי גהינום מיותרים , חבל
חבל להתייאש - עשית את הבדיקה מוקדם מדי! הבדיקה יכולה לתפוס הריון רק כשרמת הבטא גבוהה מ - 30. לעובר בן יומיים שלושה אין עוד יכולת להפריש את הורמון ה - hcG ברמות הנדרשות. לכן גם כשההריון נקלט, יש להמתין לפחות עד היום ה - 10 לאחר ההחזרה. בדיקה ביתית לא תתפוש רמות הורמון נמוכות. אז - שיהיה בהצלחה!!! יוספה.