ה

• פותח הנושא PopPy
  • פורסם בתאריך

thebaby

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo168.gif../images/Emo127.gif../images/Emo123.gif../images/Emo101.gif

כמה מקורי

As I Am

New member
לא, אתייי ../images/Emo2.gif../images/Emo103.gif

אנחנו יותר נחמדים מפורומכושפות... לא? ^^; גם אותנו לא ראית שנים. גם אלינו את מתגעגעת. לא..? ;-; ועוד לא הבנתי לאיזה מהמפגשים צחי הולך, כשאני אקלוט סופית מה קורה פה, אני אחזור אליכם בעניין. (אבל אני אוהבת את צחי בכל מקרה ~_^).

As I Am

New member
אהה, ועוד משו! ../images/Emo103.gif

מצטערת שאני לא מצטרפת לעצומה, פשוט יש לי טיסה ב-14 ליולי, וכל שאר הימים שלי חוץ מה-13 תפוסים, ואני ממש רוצה לפגוש כמה אנשים מסוימים (את ביניהם, ד"א, בואי!!
) לפני הטיסה שלי, כי רוב הסיכויים שאני לא אגיע למפגשים אחרים עקב העובדה ש... אני אהיה אי שם בארצות הברית. עכשיו תבואי..?

PopPy

New member
../images/Emo25.gif

אני ממש ממש ממש ממש מתגעגעת לכולם, לא ראיתי אתכם מהמפגש בקניון אילון! אבל מכושפות קבעו מפגש בקניון הזהב במיוחד בגללי, דווקא באותו תאריך
. אני מנסה להזיז את זה, אבל אם לא - אני כנראה אלך למכושפות, כי אותם עדיין לא פגשתי אף פעם..

As I Am

New member
אל תדאגי, ../images/Emo103.gif

אנחנו נזיז את מפגש המכושפות הסורר.
ערכתי ביקור קל בשרשור המפגש, נראה שאין הרבה התנגדות, ואפילו קצת היענות ללהזיז את המפגש לתאריך אחר. פשוט... נקווה. :X :)

PopPy

New member
לין? בפורום מכושפות? ואפילו שלום לא

אומרת?

As I Am

New member
איכס, לכתוב שם? ../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif

רק רציתי לראות מה קורה עם השרשור, ואז להציק לאלו שאני עוד מדברת איתם משם בעניין ולדרוש שיעבירו תאריך. אהמ. ^^;

As I Am

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif

אנחנו אוהבים לכתוב הודעות חסרות קשר, הא..? P:

למעלה