LillipooT

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo58.gif

יש לי הרבה ספוילרים בשבלכם.. רובם עצובים..
נץחיל עם הספוילרים הקטנים ונעבור לגדולים יותר...
פרק 616
עליו כבר כתבתי ספוילרים ואין משהו חדש.. הפרק מסתיים בכך שג'ואי משאירה לפייסי הודעה בפלאפון: JOEY: Hey. It's me. (beat) I thought I would have an answer when I picked up the phone, but I didn't. And then I thought I would come up with something as I was talking. No such luck. I think the problem might be trying to figure this out alone. We should probably do this together... shouldn't we? (beat) You know how they say if you could do it all over again, what would you change? Well, I would probably change a lot of things... but I'm also pretty lucky that I have the chance. I guess what I'm saying is, I'm not going to look at you and think of everything that happened, Pace. I'm just going to think of everything that could. (beat) Call me back. She hangs up the phone, a little nervous, a little excited. But not, for the first time in a long time, scared. End of Show.
פרק 617 Sex and Violence
ג'ואי מבקרת במשרד של פייסי וריץ' מציעה שהיא תעבוד עם פייסי בתור העוזרת שלו. למחרת היא מתחילה לעבוד. היא מביכה מאוד את פייסי (מה שאמור להיות מצחיק) לפני ריץ' ועוד אשה שמראיינת אותו (האשה היא אותה אישה מסתורית שראינו בפרק 612). באותו היום פייסי מפטר את ג'ואי. הוא אומר שזה לא יעבוד בגלל שכל פעם שהוא רואה אותה - הוא חושב רק על דבר אחד.
ג'ואי שופכת קפה על בחורה אחת, מקנאה.. PACEY: Thanks for not setting those papers on fire and throwing them at me. I think you’re really getting good at this. JOEY: Is there something you’d like to say? PACEY: What was that today, Joey? JOEY: How do you know that woman?
עוד דיאלוג בין ג'ואי לפייסי במשרד שלו: PACEY: Please forgive my assistant's behavior. She's new at this and .... Joey crosses her legs. Pacey can't help but enjoy that. PACEY: ... very bad. JOEY: What was that last part? Something moronic followed by something inane? They stare at each other for another moment, then LEAP AT EACH OTHER OVER THE DESK, KISSING WILDLY. Joey's half up on the desk, things are falling everywhere. It's all very messy and ridiculous, but quite sexy all the same. Just as it's getting PLEASINGLY HOT AND HEAVY, Rich walks in.
קטע נוסף: PACEY: Yes, but I know you're there. And I never would have gotten this far if you were five feet away from me all day Joey. Trust me. JOEY: Oh really? Why not? PACEY: You're really milking it for all it's worth, aren't you? JOEY: Yes, Mr. Witter, I am. PACEY: It just so happens, Joey, that whenever you're within five feet of me, twenty even, there's pretty much only one thing I want to do. JOEY: Do tell. He smiles and they lean in towards each other and tenderly kiss each other. It's lacking the awkward moment of their earlier date and the anger of their fight in the office. In short. It's kinda perfect.
ג'ואי ופייסי מחליטים להפגש שוב יותר מאוחר בבית קפה. ואז ג'ואי רואה את אדי..
פרק 618 - Love Bites
הפרק ממשיך מאיפה שהפרק הקודם הפסיק. אדי עומד בפתח חדרה של ג'ואי. הוא אומר לה שהוא בא בשבילה כי הוא התגעגע אליה, הוא חשב והתאמן הרבה על מה להגיד לה כשהוא יראה אותה והדבר תמיד הסתיים בכך שהם מתנשקים ושוכבים. הוא גם הזכיר אותם מתחתנים בעתיד.. ג'ואי אומרת לו שזה מאוחר מדי ושהיא המשיכה הלאה..הוא עוזב ורואים במבט של ג'ואי שהיא "נקרעת".. לא בטוחה אם היא החליטה נכון.
ג'ואי ופייסי מלווים את הארלי לנשף שמתקיים בבית ספרה..
פייסי תוהה מדוע ג'ואי לא פגשה אותו בבר כפי שהם קבעו ולמה היא מתנהגת כל כך מוזר.. גם הארלי שמה לב לכך שג'ואי מתנהגת מוזר. ג'ואי מדברת עם הארלי ואומרת לה שאדי חזר.. הארלי אומרת לה שהיא צריכה לדבר על זה עם פייסי. לבסוף ג'ואי מחליטה לדבר עם פייסי.. וזוהי הסצינה שבה הם נפרדים. בהתחלה ג'ואי לא אומרת לו על אדי.. היא מנסה לתרץ תירוצים שונים למה זה לא ילך בינהם - "We can't do this, Pacey. I mean, I can't do this, it's not going to work." היא ממשיכה לו"מסבירה" לו אך פייסי לא מבין איך יכול להיות שפתאום היא מרגישה ככה - אתמול היא הייתה ממש בטוחה. לבסוף היא מספרת לו על אדי.
ההחלטה לסיים את הקשר שהתפתח בינהם היא לא הדדית - ההחלטה היא של ג'ואי בלבד. קטע מהתסריט: ...It's that her mind keeps wandering, to HIM. She looks at him and smiles sadly. Her heart isn't here with him, it's somewhere else. And she has to tell him. שני משפטים מהדיאלוג של פייסי וג'ואי: PACEY: --This could be the real thing. JOEY: It won't.
מתישהו אנחנו רואים את פייסי וג'אי רוקדים, הסצינה אמורה להיות מרגשת מאוד.
דוסון מחליט לעשות סרט על הילדות שלו. הוא בא למשרדו של פייסי ומבקש הלוואה. הם כנראה מגיעים לאיזשהו הסכם.
דוסון מחליט להשאר בקייפסיד לכמה זמן, הוא וגייל מדברים. גילל דואגת לו ושואלת אותו אם הוא חשב על אופציות אחרות - אם הוא לא יצילח בתחום הקולנוע. GALE: --I know you don't want to hear that, but you need to be practical.
לגראמס יש סרטן השד.. ג'ן בשוק. גראמס מתחילה בסדרת טיפולים.

LillipooT

New member
עוד קצת.. ../images/Emo58.gif

פרק 619 - The Eddie
שם הפרק הוחלף, שמו הקודם היה: Hook
זהו הפרק שג'וש מפיק.. הוא כאמור לא ישתתף בפרק.
הפרק מתמקד במערכת היחסים של הדמויות, בעיקר בזאת של אדי וג'ואי.
אודרי חוזרת ממכון הגמילה.
לא הבנתי ממש למה אבל ג'ואי ואדי ישתתפו בתוכנית של: DR. DREW PINSKY AND ADAM CAROLLA וידברו על מערכת היחסים שלהם.
דיויד וג'ק - הפרק יעסוק גם ביחסים שלהם: Int. Boston Bay College. – Cafeteria – Afternoon The buzz of the big event is in the air. The cafeteria is decorated with reminders of tonight’s event. Jack sells tickets to a frenzy of girls at one end of the table. David waits on a random hot guy at the other. HOT GUY: So are there like assigned seats or how does this work? DAVID: General Admission. First-come, first-served. HOT GUY: So if I wanted to sit by someone specific…the best way would be to just ask him. DAVID: (hands him a ticket) That would work. HOT GUY: So…you going with anybody? DAVID: Me? HOT GUY: Yeah. Is that a problem? DAVID: (flattered) No. Well, I normally wouldn’t mind…But you’d have to ask my boyfriend…Jack. The frenzy of girl customers moves off, allowing David to point out the boyfriend in question. JACK: You rang? DAVID: Yeah, thought I’d introduce you to this guy who had the good taste to hit on me. Jack, this is… HOT GUY: Fred. Hi. Sorry about that. They shake. David starts waiting on a new customer. JACK: No problem, it’s cool. Well, I mean…it’s not cool of course. Although I do like to pimp him out from time to time. HOT GUY: Gotcha He smiles. Jack smiles back. After which a slightly awkward pause ensues. And since David’s busy, there’s no one to break it up. Finally, Jack takes the initiative. JACK: Well, it was nice meeting you. HOT GUY: You too. Hot Guy gathers his things and leaves. David finishes up with his customer and turns back to Jack. Oblivious to the fact that he may have just met his Waterloo. DAVID: He seemed nice. JACK: Yeah, he did. And back they go to selling tickets. ... Jack sits alone, scanning the crowd for David. His jacket reserves a seat next to him. But seats are filling up all around him. How long is that going to work? HOT GUY: I hate to tell you this, but in about two minutes there’s going to be a riot for that seat. Jack turns and sees a familiar face. Just not the right one. JACK: Hey. HOT GUY: Hey. Jack, right? JACK: Yeah. HOT GUY: Fred. So where’s the boyfriend? JACK: That would be the question of the hour. Clearly not where he’s supposed to be. HOT GUY: But it is taken…right? The seat. Jack squirms a bit. At a crossroads. Show’s about to start. Looks around a final time for David. Doesn’t see him. Figures he’s been hit by a truck or something. JACK: Uh…no, no…what the hell…it’s all yours. He removes his coat. HOT GUY takes the seat. Off Jack, and the wave of guilt crashing across his face…
ג'ן עוזרת בהקמת האירוע הזה (אותה תכונית שג'ואי ואדי משתתפים בה) משום שזה פרויקט של המרכז בו היא וסי.ג'י עובדים, ושניהם התנדבו לעזור. היא נמצאת על הבמה, כיועצת.
פרק 620
לא ידוע הרבה על הפרק.. ג'ושוע יחזור כמובן ויופיע בא. זה אמור להיות הפרק האחרון שבו נראה את אדי.
פרק 620
גם עליו לא ידוע דבר עדיין, אך זהו הפרק שג'ימס יפיק.
Episodes 623 and 624
לא ידועים הרבה דברים.. אדי כנראה לא יהיה עם ג'ואי. ויש שמועות לגבי אנדי והעובדה שהיא אולי חוזרת לפרק האחרון. לפי מה שהבנתי המפיקים רוצים שהיא תחזור, אך לא ברור מהי תשובתה.
משהו כללי - יש אפשרות שג'ק אוסבורן יופיע שוב.

לאאאאא!!../images/Emo58.gif../images/Emo105.gif

זה כל כך עצוווב!!! מה היא דפוקה? נכון שאדי חמוד...אבל לזרוק את פייסי(!!) בשבילו?????????? היא השתגעה??????? וג'ק ודיויד חמודיים!! חחחח! וזה ממש מרגיז שאין פרקים!!! אבל תחשבו על זה ככה...זה דוחה את הסוף...

LillipooT

New member
... ../images/Emo58.gif

אנשים לגראמס יש סרטן!! רק אותי זה מעציב כמו לא יודעת מה?!?! מסכנה ג'ן...
ובאמת ג'ואי טפשה... פייסי היה שלה! שלה!! כמובן שאני מתה על אדי אבל.. אוי אוי.. זה לא בסדר מה שקורה פה! הם סתם נתנו לנו הרגשה שהם חוזרים להיות ביחד ושהפעם הכל יהיה מושלם אבל לאאא..

../images/Emo15.gifלאאאאאאאאאאאאאא...../images/Emo58.gif

אני לא מאמינה !!!
מסכנה ג'ן !!!
כמה סבל היא צפוייה לעבור...
אף פעם הסבל שלה לא נגמר...
כל פעם שקצת טוב לה בחיים קורה משהו נוראי...
התסריטאים לפחות צריכים לפצות אותה באהבה או משהו...
מסכנה גראהמס...

Dawson girl

New member
טוב, יש לי משהו מפתיע לומר....

לא, אני לא שמחה מהספוילרים!! לא זה... פשוט, זו רק אני או ש.... "דוסון" מתחילה לקבל צורה של החיים האמיתיים?... חכו, לפני שאתם משליכים עליי עגבניות!! אהבתי את הסדרה הזו תמיד אבל... היא לא ממש היתה מציאותית. אבל עכשיו, אחרי שראיתי את הפרקים החדשים, זה הרבה יותר אמיתי לדעתי! לגרמס יש סרטן (אויייי), ג'ואי מחפשת עבודה (כמו רוב הסטודנטים בעולם), דוסון צריך לחשוב על קריירה אחרת למקרה שהוא לא יצליח בזו שתמיד חלם עליה (כמו כולנו).... מבינים אותי? מה דעתכם? ולי- תודה על הספוילרים!! נמש

LillipooT

New member
ממ.. ../images/Emo58.gif מעלי וכאן..

אני חושבת שדוסון הייתה מאז ומתמיד די מציאותית.. את לא
אבל אני פחות או יותר מסכימה איתך.. בהתחלה, בעונות הראשונות, איכשהו הכל נגמר בטוב. הכל היה פחות או יותר טוב ויפה ואיכשהו הכל שב על קנו בסופו של דבר. עכשיו באמת יש כבר יותר סיבוכים אמיתיים כי ה"קריקרים" שלנו צריכים לצאת לעולם הגדול ונתקלים בבעיות רבות.. והבעיות שהם מוצאים הם הרבה יותר אמיתיות מאשר הבעיות שהיו להם בקייפסיד של "אני רוצה אותה אבל היא לא רוצה אותי".. הפעם זה בעייה של קריירה, וכסף, ובכלל מה לעשות עם החיים. ממ.. מישהו הבין מה אני רוצה
בכל מקרה.. אם זה מה שהתכוונת - אני מסכימה איתך..

למעלה