...

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif...../images/Emo29.gif

אני כ"כ מצטערת
לא כתבתי פה שנה טובה והאמת לא כתבתי פה בכלל במשך איזה חודשיים והיום הילה אמרה לי שהיה גמדענק והיה לי גמד אבל אני כמו איזה מטומטמת חשבתי שלא שלחתי את ההודעה וזה כן שלח ובטח הרסתי למסכן שהיה הגמד שלי ואני כ"כ כ"כ כ"כ מצטערת ואני לא רציתי לעזוב את הפורום פשוט הרגשתי כזה לא שייכת פתאום אין לי מושג למה וזה מעצבן אותי ואוף אני לא רוצהההההההההה
ואני מתגעגעגעגעגעגעת לכולם אבל אין לי מושג אם אני בכלל יצליח לכתוב פה עוד כי הפסדתי המון ויש לי משו כמו 70000 שעות בשבוע ואני לא יודעת כלום מהחיים האומללים שלי וזה פאקינג מעצבן
אוף אנשנושים אני מתגעגעת ואין לי מושג מה לעשות עכשיייייו
ו.......זהו
(ולמה לעזזל כתוב לי "אל תמות *בתול*!" בפרסומת למעלה

*קליאו*

New member
החיים יפים,../images/Emo105.gif

שנה חדשה, חייכי!
האקונה מטטה, ילדונת..!

GinnyWeasley

New member
../images/Emo13.gif..../images/Emo11.gif../images/Emo70.gif לא רוצה לחייך../images/Emo80.gif|נמש|

מה תעשו לי?? יופי....... קיצר, ביי אנשים...עכשיו נזכרתי למה בכלל עזבתי את הפורום...

*קליאו*

New member
זו היית את?../images/Emo12.gif../images/Emo105.gif

המ, בכל אופן, אנשים לא פה כי הם בארוחות חג.. רק אנחנו סיימנו הכל כבר ברבע לשמונה
(לא אכלנו צהריים אז היינו רעבים..
), ועכשיו אני מנסה לבנות תוכנית הדרכה לטיול. האפי מי.
קיצר- אל תקחי את זה קשה. נטוש פה עכשיו

HaMsTeR

New member
סטפני!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo118.gif

זה לא כזה נורא... מצאנו גמד חלופי... הכל היה בסדר
ותחזרי לפורום!

Silver Fox

New member
אה?../images/Emo12.gif../images/Emo82.gif

סטפוש, הכל בסדר? אל תעזבי, אנחנו זקוקים לך! ואת יודעת שיש לך פה המון חברים.
(טוב, אם אין אז רק אני
סתאאאאאם^_^) נו, התחילה השנה החדשה! חייכי! פתחי דף חדש!

Always look on the bright side

of life,
Always look on the bright side of life
לי שרו את השיר הזה אחרי שקרה לי משהו ממש רע בטיול לגרמניה, וזה שיפר את הרגשתי לדעת שתומכיםבי
... סטף אם את אומרת שעזבת את הפורום כי לא הגבנו לך, כי הפורום הזה קצת מחורפן לאחרונה.... היו לך מיליוןם תגובות של אנשים אוהבים ב666
מובטח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

היציאות הטיפשיות שלך פשוט הורגות אותי לפעמים

Mical the III

New member
סטפני! ../images/Emo24.gif כמו שמאיה אמרה../images/Emo121.gif

אנשים היו בארוחות! אני חזרתי ב12:00 ורק לא מזמן קמתי בכלל! וכמו שאני אומרת: תחזרי!!!! מתגעגעים אלייך!!!!

סטף!../images/Emo24.gif../images/Emo87.gif|יעל|

לא נורא, בקשר לגמד-ענק - היו מחליפים לכל מי שלא נתן כלום לגמד שלו. ולא הגיבו לך כי אף אחד לא ידע שזאת את!
אם היית כותבת מההתחלה בניק הרגיל שלך, אני בטוחה שהיית מקבלת הרבה יותר תגובות... בכל מקרה - אל תהיי עצובה!
ותחזרי לפורום! לא תהיה לך בעיה להשתלב חזרה.

זה בסדר!../images/Emo24.gif../images/Emo19.gif../images/Emo55.gif

אני סולחת לך, זאת ממש לא אשמתך..
וגם החליפו לי ענקית והכל, ככה שזה היה בסדר בסך הכל..

אוקי, עכשיו זה ממש...../images/Emo29.gif

ממש ממש אבל ממש מעצבן! כאילו, אוף אין לי איך להסביר את זה בלי לפגוע פה בחצי עולם יודעים מה? סליחה שבכלל פתחתי הודעה חדשה מי שמנהל פה או משו כזה מוזמן למחוק את ההודעה תתעלמו מכול מה שאמרתי אני לא חוזרת וזהו היה לי יותר טוב מקודם וזהו אז זהו ביי תתעלמו אני לא הייתי פה לא כתבתי כלום לא עשיתי כלום פה להיתראות. (או שלא)

Marsha Figg

New member
ששש...../images/Emo54.gif

סטף, תרגעי, תנשמי. נשמת? יופי. אל תדאגי, בסופו של דבר לכולם היה ענק בגמד ענק, וכולם יצאו מרוצים (חוץ ממי שלא השתתף!), ולהמון אנשים פה יש טונה של שעות (ראי את השרשור הזה), ואני אחת מהם, אבל זה בסדר- את בפורום, ועכשיו חגים ויש קצת זמן להשלים פערים של שנת הלימודים. אין לך שום בעיה לכתוב כאן, גם אנחנו מתגעגעים אלייך, אבל לפחות את מדי פעם באס"ק. ולכולנו כתוב שלא נמות *בתול*, אינטרנט זה דבר שוביניסטי. אגב, את בכלל מקשרת בין הכינוי שלי בפורום לבין זה שבאייסיקיו? כי אני לא ידעתי שהחלפת כינוי. Be happy!
רחלי

למעלה