וקצת

דנית26

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif וקצת../images/Emo46.gif

אני כ"כ עצובה...קיבלתי עכשיו ..
ממש כמו שעון!!! זה לא ייאמן!!!! ההזרעה נכשלה...והנה אני כאן לא יכולה להפסיק לבכות, פשוט הדמעות יורדות לי בלי שליטה וכולם במשרד שואלים מה קרה!! והרי אף אחד לא יודע!! אני כ"כ פוחדת לעלות לשלב הבא... כ"כ פוחדת...

באאבו

New member
היי דניתוש, ../images/Emo10.gif

דניתוש, נורא מצטערת על השלילי המגעיל, ועל המאמצים הרבים שלא העלו כלום. תרשי לעצמך לבכות, ואולי אפילו תצאי לאיזה סיבוב קצר בחוץ, תנשמי קצת אוויר... תאגרי כוחות להמשיך ולחתור.. אני רוצה להגיד לך שיהיה בסדר, ושהכל עוד יסתדר, ושבעוד שנה תחבקי תינוק קטן, או בטן עגולה וגדולה - אבל אני לא אגיד, כי אני יודעת שבאמת אי אפשר לדעת מתי... זה תהליך קשה וארוך - חוסר הוודאות משגע ומטריף.. אבל - אני שולחת לך חיבוקים וחיזוקים, ומתפללת בשבילך, שיגמר כבר הכל. ודבר חשוב - אל תפחדי לעבור לשלב הבא.. גם אני מרגישה ככה בכל פעם שאני משודרגת.. כשעברתי מאיקקלומין לזריקות הייתי בהיסטריה של בכי ותחושה של סוף עולם. הנה, זה רק גרם לי לטוב (יחסי, כן..) כי אני מרגישה שאני מתקדמת ומתקרבת למטרה. מה זה משנה באיזה שלב זה יגיע בסופו של דבר? טבעי, איקקלומין, זריקות, אי.וי.אף... בסופו של דבר התינוק הוא אותו תינוק. (זה כמו שלא משנה איזה טסט עוברים, כי בסופו של דבר כולם נוהגים אותו דבר {בערך
}).. דניתוש, חזקי ואמצי! שלך, באאבו

אולה *

New member
מצטערת, דנית ../images/Emo4.gif

והמחזור תמיד מגיע ברגעים שהכי לא מצפים. אבל מה - יום אחד הוא ישכח לבוא ל-9 חודשים שלמים. ואנחנו מחכים ליום הזה יחד איתך. זה טבעי לפחד מעלית מדרגה. אבל השד לא נורא כ"כ. ומותר להתפרק מידי פעם. זה עוזר. אז תבכי, תנוחי ועם כוחות מחודשים - קדימה.
אולה

דנית26

New member
../images/Emo10.gif

אני פוחדת להגיע לשלב הזה בפורם שאצטרך לשאול אתכן על השאיבות והחזרות זה נשמע לי מפחיד... אבל שאלה כללית....בכל חודש עושים את השאיבת ביציות??
והאם הסביבה ז"א המפשחה וכו´ יכולים להרגיש שאתן עוברות הפריות?? ז"א השמנה וכאבים וכדומה???

אולה *

New member
OK, נעשה קצת סדר

הפרית מבחנה - רק בבית חולים. זה דורש אישפוז של כמה שעות, הרדמה של 20 דקות. קופות חולים מממנות 4 טיפולים בשנה. ובד"כ לא עושים יותר. כי כל טיפול דורש הכנה (דיכוי, זריקות וכו´), ואם נכשלים יש לפחות חודש הפסקה להרגעת הגוף והנפש. חוץ מזה, אם יש עוברים מוקפאים - החזרת המוקפאים לא נחשבת לטיפול נפרד. לגבי הסביבה - אצלי כולם יודעים, אז אין לי בעיה. אני לא השמנתי בגלל הטיפולים. אחרי השאיבה יש לי בטן נפוחה, ואני נאלצת לוותר על מכנס הדוק. כאבים - זה תלוי. לא בהכרח, אבל יכולים להיות. דנית יקרה, אל תפחדי. ותשמחי קצת לקראת יום ההולדת.
בהצלחה, אולה

את תבכי דנית יקרה ../images/Emo24.gif

אם זכרתי נכון היה לך השבוע יום הולדת מתי שהוא, אז קודם כל
מקווה שתהיי או היית שמחה לפחות ביום הולדת (גם אני דגים והיה לי שבוע שעבר.., לפחות נהנתי מזה) לגבי עליה שלב, גם אני פחדתי והפסקתי שנה ושוב חזרתי, לכן את אל תפסיקי, תשמחי על כל העידוד והידע שיש כאן לבנות, אם הייתי מכירה פורום זה קודם כנראה לא הייתי מפסיקה, ועכשיו שאני חוזרת, מחר יום בדיקות טרום ניתוח צ´יסטה ולאחר הניתוח אני צריכה להמשיך הלאה... אז אני מחזקת אותך מכל ה-
ועם
גדול וכולנו נהייה כאן איתך כדי שבחודש הבא המכשפה לא תגיע - נו, את רואה כמה רעה היא.. ממני ד.

דנית26

New member
מחר היומהולדת שלי../images/Emo77.gif../images/Emo4.gif

ואני צריכה לשנות את שם המשתמש שלי, הגיל כבר לא תואם

אז אני אומרת לך ../images/Emo49.gif היום

כי מחר אני לא כאן, אני בבית חולים..(צ´יסטות וכאלה) ורק אל תשכחי לעדכן את כולם/ן שבעצם דנית27 היא דנית26. אז תהיי שמחה ביום הולדתך, שתהני מאוד מאוד מהיום הולדת ולכבוד יום הולדתך, בחודש הבאה מקווה מאוד....
שתקבלי את ה-
הרצויה
... לפחות לכבוד יום הולדת ה- 27.... ממני ד.

דנית26

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo140.gif

בהצלחה מחר בניתוח...
תודה על האיחולים...מקווה שיהיה טוב..לכולנו

לא עוד לא ניתוח ../images/Emo70.gif

אבל בדיקה טרום ניתוחית (+ שיחה) שאין לי מושג מה זה - מחר יגידו מתי הניתוח עצמו.. אבל
ובאמת שיהיה לכולנו טוב...

אתושקה

New member
טיפולי הפרייה../images/Emo24.gif

דנית! קודם כל מזל טוב ענק!!!
טיפולי ההפרייה אמנם לא פשוטים (וזה מנסיוני ה"דל" של טיפול הפרייה אחד) אבל מבחינה פיזית מתגברים עליהם ללא כל בעיה. ההתמודדות הנפשית היא הקשה יותר ואיתה בעצם את מתמודדת גם בטיפולי ההזרעה, ההמתנה, הכמיהה, העייפות... לגבי המשפחה...הבחירה היא שלך בין אם לשתף אותם או לא! התגובה הפיזית (השמנה וכד´) משתנה מאישה לאשה, בכל מקרה לא נתקלתי במיקרים כל כך קצוניים שבלטו כל כך לעין, גם אם יש שינויים, מי שבעיקר מבחים בהם זו את! ולא הסביבה... ולעניין השאיבה...במחזור הטיפולים הראשון תעברי את השאיבה הראשונה, טורק אחריה תדעי באם יש צורך בשאיבות נוספות וזאת לאור כמות ההפריות המוצלחות שיבואו בעקבות השאיבה...חלק מהם יחזירו אלייך ואם יוותרו הפריות טובות יקפיאו אותם לפעמים הבאות, אם לא תאלצי לעבור שאיבה נוספת (השד לא כל כך נורא) בכל מקרה קחי נשימה עמוקה, ציירי חיוך ענק על השפתיים, תחגגי את יום ההולדת הכי טוב שאפשר, שלבי זרוע בזרוע עם בן הזוג שלך וצאי לדרך.... המון בהצלחה! אתי

yaelhul

New member
דנית חמודה ../images/Emo24.gif

שולחת לך חיבוק שיכניס קצת אור לתוך החושך הגדול. תבכי. תבכי עד שיתנקה קצת הכאב מהנשמה ואז תוכלי לראות את הדרך שעוד נכונה לך בצבעים יותר ברורים. נכון, מבהיל נורא לעבור לשלב הבא. לא רק מבהיל אלא גם מעליב - מה זאת אומרת? הרי היינו בטוחות שהבעיה היא קטנה-פיצפונת והרופאים יתגברו עליה מייד... אז מה? לא כדורים? לא הזרעות? צריך לעבור לתותחים הכבדים... אוףףףףףףףףףף הדבר היחיד שאני יכולה להגיד לך הוא שכשתחבקי את הילד שלך, ממש לא יהיה אכפת לך איך הוא נוצר. האושר ימלא בך כל פינה ותדעי שבשבילו עבדת הכי קשה בעולם והצלחת. מאחלת לך ימים קלים יותר, ואשמח לענות בכל שאלה לגבי השלב הבא. יעל

דנית26

New member
לכולכן..../images/Emo140.gif

בנות יקרות , כל כך מעודד אותי לקרוא את התגובות שלכן..אחת אחת..לא יודעת איך אפשר היה להמשיך בלי התמיכה מכולכן...לדעתי נוצר כאן מקום מדהים לתמיכה ,לפרגון, וכל שאלה שצצה..יש ישר תשובה ומענה..יש לומר שאני כל יום בודקת ועוקבת אחרי כל אחת בציפייה לבשורות משמחות ומחזקות. מקוה שכולנו נמשיך עם התמיכה והפרגון עד שלא תישאר כאן אף אחת
וניראה רק את ה
ו ה

למעלה