אני עצוב

LIOREDEN

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אני עצוב

אני כל כך מבובל כל כך הרבה גירסאות לשיר אחד (evertyhing) גירסת cd וradio. ולגרסת radio יש שתי גירסאות אחד שבמשפט הראשון היא אומרת i can be anightmare of the grandest kind ובשני כתוב i can be an asshole of the grindest kind.
ותגידו למה צריך 3!!! גירסאות לשיר אחד למי ולמה זה טוב. חוץ מזה יש לי יותר מדי צרות אחרות כמו שכל השירים הקליפים וקטעי הוידאו שלי נמחקו משום מה (אולי זה קשור שהורדתי media player חדש) ואין לי כח להוריד ולחפש מחדש אוף זה סיוט ואין לי קאזה משום שאני לא יודע להישתמש בזה (כתוצאה מכישורי המחשב הגרועים שלי) ורציתי לשאול מזה לעזעאל (סליחה על הביטוי) השיר no avalon מישהו נתן קישור אבל לא ידעתי לאן
אם מישהו יוכל לשלוח לי כל מיני קישורים להורדות וגם של no avalon אני אשמח לשמוע אותו ואת הדמואים האלה שדיברתם עליהם. נפל לי הר מהלב פשוט הייתי חייב לשפוך בבקשה תענו לי
תודה על ההקשבה הייתי צריך את זה
אה כמעט שכחתי האימייל: [email protected]

Rוית

New member
מממממ תשובות להכל ../images/Emo13.gif

יש שתי גירסאות לשיר. הסטודיאו - I CAN BE AN ASSHOLE OF.. הרדיו - I CAN BE A NIGHTMARE OF.... אין עוד אחת כידוע לי.
בקטע למדיה פלייר חדש שהתקנת, אם יש לך בעיות תפנה אלי בפרטי אנסה לעזור לך.
בהקשר לNO AVALON אני חייבת להגיד שאני בדיוק מנתחת את השיר והכל מתקשר לי!!! הבנתי על מה השיר מדברת ואני עכשיו יורדת לעומק שלו! אני מקווה לפרסם בקרוב ואולי זה יסביר קצת (בהנחה שתסכימו איתי
)
ובקשר ללינק לדמואים, אני אשלח לך במסרים אישיים.. מקווה שעזרתי.

למעלה