פינקית

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif../images/Emo122.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

"תמיד פחדתי להשתגע שהלב יקפא ויתרוקן"
[חלק מהשיר יש לי סיכוי / מאיר בנאי] עדיין עצוב לי אתמול לא הייתי בלימודים, היום לא, ויש לי הרגשה שגם מחר אשאר בבית אני מאוכזבת מעצמי. נמאס לי לבכות.........נמאס לי מעצמי מה אפשר לעשות כדי לצאת מזה?

אז ככה...

לאחרונה עברתי חודשיים מאוד קשים. הפתרון שלי בשבילך זה ללכת להתקלח...להתלבש ולהתאפר הכי יפה שאפשר ולצאת לטייל בקניון קצת או סתם לשבת באיזה גן עם עצמך ועם ספר או דיסק טוב. הדבר הכי גרוע שאת יכולה לעשות לעצמך כרגע זה להכנס למעגל כזה של דיכאון להשאר בבית, לא לצאת מהמיטה...זה תכונה של חורף ואסור לעשות את זה. היום אני הרגשתי שאני הולכת להכנס לזה , התקשרתי לחברה טובה וקבעתי לצאת איתה... (סנופי אני מתה עליך!) גם אם לא נצא בחוץ, עצם הצפיה...לא יודעת זה נותן לך כוח. אל תשארי בבית...אל תקברי בעצמך...ותלמדי לבקשר עזרה מחברים...זה יוציא אותך מזה .אל תשארי לבד עם המחשבות האילו.

maya 25

New member
יאאא, אפשר להצטרף?

גם אני מרגישה ריקנות היום...... זה מין אותם ימים כאלה מדכאים ועצובים...

eliben1

New member
אז איך אני משפר את מצב הרוח לכן?

זה לא כ"כ נעים לראות בחורות כה מתוקות וכל כך איכפתיות נכנסות לבאסה. במיוחד שכולן נראות כל כך חיות(ALIVE) שנונות ומצחיקות רוב הזמן. מה אני יכול לעזור? הלוואי והייתי בארץ...

פשוטאני

New member
פינקית יקרה ../images/Emo67.gif

מה פתאום??? בשום פנים ואופן על תכנסי לזה, אל תכנעי לרחמים העצמיים. הרי כולנו אוהבים לפעמים להיות בדכאון, קצת לבכותף לשמוע שירים עצובים, לרחם על עצמנו. זה כיף ולפעמים נחוץ, אבל לא כל כך הרבה זמן. אסור להכנע לזה. תרימי את הראש, תנגבי את הדמעות, תחליפי מוסיקה במערכת, תתקשרי לאיזו חברה או חבר קרוב (אחד כזה שאת יכולה לחלוק איתו את העצבות שלך) תקבעי לצאת לבית קפה ( ליאורי - צודקת לחלוטין) ותכריחי את עצמך לחזור מחר לשגרת החיים. ותחזקי את עצמך, את מקסימהף ומעניינת ואת רק בהתחלת הנתינה שלך לחיים... יהיה לך המון טוב אם רק תתני לעצמך לקחת. נשיקות פשוטאני

roxie

New member
היי פינקית

היי פינקית, אני מסכימה עם ילדה של החיים, תקופות כאלו עוברות על כולנו ואכן כדי לצאת מזה את צריכה הרבה כוחות, כוחות שאת חייבת לאסוף מעצמך, מחברות שמוכנות לתמוך, מהאנשים כאן בפורום שמוכנים לתמוך בך (מבחינת עידוד וייעוץ) פשוט לקום ולצאת לאן שהוא, או לפנק את עצמך במשהו שאת אוהבת. זה לא קל אבל את חייבת את זה לעצמך. אם את זקוקה לעידוד, אני מוכנה להיות שם בשבילך (כפי שכבר אמרתי- אל תתביישי) מקווה שתאזרי כוחות כמה שיותר מהר נשיקות וחיבוק גדול

גלית35

New member
הלב שלך לא יקפא ולא יתרוקן../images/Emo20.gif

אני יודעת שזה נורא קל להגיד קומי ותאספי את עצמך. אבל לשקוע בעצב זה עוד יותר קל כי לפעמים זה מוכר וידוע. אני אומרת שזו ירידה לצורך עליה. ועוד יותר אומרת לכי לדבר עם מישהו.

עופר 123

New member
פינקית....

הימים הללו לא תמיד קלים. גם אני עובר כמה כאלו בעצמי. דווקא בימים כאלו כדאי שתצאי, ללימודים, לבית קפה עם חברה טובה, לעבודה, לכל מקום, רק לא להיות בבית. האוויר הנקי שבחוץ (תודות לגשם
) ינקה את הגוף והנפש, הקפה (מה קפה? שוקו חם
!) יחמם את הלב ויגרום לך להרגיש הרבה יותר טוב. בכל מקרה, אין שום סיבה שיימאס לך מעצמך, וגם לא סיבות להיות מאוכזבת מעצמך. הימים הטובים נמצאים ממש מעבר לפינה
שולח לך
גדול לימים יפים יותר, עופר

missxl

New member
בשבילי מסע שופינג תמיד עושה את

העבודה. מודה שגם אני קצת שוקעת ב"מודי בלוז" בחורף. שמש עושה לי מצברוח נהדר וכשאפור בחוץ אז לפעמים אפור גם בלב. לכי, פנקי את עצמך במשהו טוב: בגד, ספר ("צופן דה וינצ'י" מדהים!!!), דיסק של מוסיקה שמחה או אפילו צוקולד. מיס

למעלה