סיפרתי לו...

YeLLOw AnGeL

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif סיפרתי לו...

הילד שסיפרתי אתמול, היום אמרתי לו מה אני מרגישה... הפסדתי הכל... הוא עדיין לא ענה לי אם זה ישאר אותו דבר, אבל אני בטוחה שאיבדתי ידיד טוב
אוווף אני מפגרתתתתת

maayan15

New member
את לא מפגרת!

עשית את הדבר הנכון, אמרת לו, זה החלק החשוב. סבלת שהוא היה ידיד שלך ולא ידע נכון?....והיית בקטע של "מה אם גם הוא?" שזה לדעתי החלק הכי נורא....עדיף שאמרת לו את האמת. ועכשיו את תמשיכי לדבר איתו כרגיל!..לפני שאת ישר מספידה את הידידות שלכם...

YeLLOw AnGeL

New member
זה לא תלוי בי אם נדבר...

הוא עכשיו יחליט אם נוח לו לדבר ככה...
רוב הסיכויים שהוא לא ירצה

maayan15

New member
שטויות!~

אם את רואה אותו אונליין..שלחי הודעה של "היי"...דברי איתו כמו בדר"כ.. מאיפה את יודעת שהוא לא יירצה?!

YeLLOw AnGeL

New member
הוא לא יכנס...

הוא אמר לי היום לפני שסיפרתי לו את זה שהוא לא יכנס יותר כי נמאס לו... אולי אני אתקשר אליו וזהו...

אז סיפרת,

את עדיין לא יודעת מה יקרה בהמשך, אז למה כבר להכנס ללחץ? נגיד הוא יגיד: לא מתאים לי. זה כבר תלוי בך אם את מסוגלת לדלג על מה שהיה ולהמשיך כרגיל (ובעצם, גם בו). ומקסימום הוא יגיד שמתאים לו, ואז את ממש בבעיה. כל הכבוד אלף שסיפרת, ובית, לפחות את מן הסתם מרגישה קצת יותר קלה עכשיו. מה שיהיה יהיה, העיקר שאת היית ישרה עם עצמך ואיתו, ומוכנה לשאת בתוצאות. אני בטוחה שאם הדברים לא יחזרו להיות כמו שהיו, לפחות תדעי שזה לא היה אמור להיות, ותוכלי להמשיך עם החיים בלי לתהות כל הזמן "מה היה קורה אם".

YeLLOw AnGeL

New member
נכון שאני לא יודעת את התשובה אבל

לפי מה שהוא אמר לפני זה ברור התשובה שלו... אני מקווה מאוד שאני טועה

למעלה