Guy K

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo58.gif

(אבל גם
קטן) נורא עצוב לראות את סטפני מתפתלת במיטת בית החולים ואומרת לרידג' בגניחות "אם תבחר בברוק זה ישבור את לבי". אבל גם קצת הצחיק אותי שכשסטפני הובלה לבית החולים, במשך סצינה שלמה הופיע מאחוריה סידור פרחים ובלון ורוד. ברוק התחילה את החגיגות?

../images/Emo58.gif

אם יקחו לי את סוזן אני פורשת מחדש. היפים ואמיצים כבר לא מה שהיא היתה פעם , הם ממחזרים עלילות. גם טיילו שבשבילה סבלתי דיי הרבה פרקים בשנים הקודמות, כבר לא מה שהיא היתה , פעם היא היתה יותר יפה , היום אני חושבת לעצמי " מזה הפרצוף הזה על השפתיים האלה", תמיד טיילור היתה הקדושה המעונה ואהבתי את זה,עכשיו הולכים להביא לה מישהו אחר שלא רידג',להפוך אותה לביצית בוגדנית כמו ברוק, זה כבר מוגזם. אבל, אפשר עוד איכשהוא לסבול את זה, סטפני מאחדת את המשפחה המוזרה הזאת אם יקחו לי את סטפני זה השיא , מה נראה את טיילור וברוק רבות על רידג', רידג משנק כל שניה מישהי אחרת והמסכן לא יודע במי לבחור,לא נראה לי שאני אשאר בשביל זה....

גרטה1

New member
נראה לי....../images/Emo18.gif

שהיא לא הולכת לשום מקום. מחר רידג' מחדש את שבועת הנישואים עם טיילור וסטפני מבריאה באורח נס. נראה לי שכל הסיפור של התקף הלב זה כדי שהמשלוש הנצחי ימשיך לעוד 10 שנים. איזה ביג שוקר ואיזה נעליים!

girlontop

New member
פרק טוב

רידג' ממשיך להיות מטומטם כמו נעל - מי נותן לאישה עם התקף לב אספירין? אולי שישים לה פלסטר על החזה וזהו? אלוהים, הוא בלטה. אין לו כסף לאמבולנס פתאום? וואט דה? סטפני חוזה את העתיד? "I've always known Brooke would be the death of me"
כל הנעשה בבית החולים היה הזוי מדי. סטפני מנופפת לת'ורן ודרלה מרחוק ושולחת להם נשיקה משל היתה המלכה האם על איזו מרפסת מלכותית. אריק ממשיך להיות מריר ולהציק (תמות כבר!). כולם מדברים עם סטפני ברוגע במקום לתת לרופאים לבדוק אותה - הלו, אתם מנסים להרוג לי אותה בכוח, ביצ'ס? ציפיתי ליותר דרמה ולפחות שיחות סתמיות על מי מנוחות. האם דנטה הולך להיות הניק של טיילור מעכשיו? העתק מושלם של מה שהיה עם ניק וברוק לפני שבועיים, רק שהוא הרבה יותר שווה. הרבה יותר. ברוק כ"כ מרירה ונוירוטית שזה turn off אמיתי. שמישהו ייתן לה ואליום שתסתום. ולמה טיילור פתאום מרגישה צורך להתחנף אליה? great mother מיי אסס. ברוק מספרת לטיילור שלאף אחת מהן אין תכנית ב' במקרה שרידג' יבחר בשניה. לי דווקא נראה שלברוק יש הרבה תכניות: ב' - ניק, ג' - אריק, ד' - הקטור החרמן
ואז הגיעו הסצינות המעיקות עם גבי, המתמרחת על תומאס ופותחת עליו את עיניי הפרה שלה. גבי טוחנת סנדוויצ'ים בקצב מסחרר - מותק, ככה לא תצאי מהטוניקות של "מתאים לי" שזורקים עלייך. תומאס עוד שואל מדוע גבי לא נותנת לו לשאת אותה מעבר למפתן הדלת - אתה רוצה קילה, אידיוט? ואיך בדיוק הם מתכוונים לשמור את הנישואים שלהם בסוד כשמשטרת ההגירה תבדוק אם הם חיים ביחד? כמה כסף ככה אין שכל למשפחה הזאת.

אוי אוי הייתי צריך את זה

טוב רציתי לצטט פה את המשפטים שקרעו אותי מצחוק אבל זה נראה לי מיותר להעתיק את כל ההודעה... השכנים שלי חושבים שהשתגעתי אני 5 דקות צוחק כמו מטורף (אבל באמת צחוק של מטורף בסגנון מוההאההא).. "מתאים לי"
טוחנת סנדוויצי'ים
אתה רוצה קילה, אדיוט?

Shiri from the block

Active member
אני דווקא הכי אהבתי את הציטוט הזה: "כמה כסף ככה אין שכל למשפחה הזאת." ../images/Emo6.gif

גרטה1

New member
הכל עניין של טעם

כי אני חושבת שדנטה לא מגיע לקרסוליים של ניק. ניק/ג'ק ווגנר הכי שווה בסדרה הזו (ומקום שני ת'ורן)

למעלה