../images/Emo7.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif

בקצרה זה הולך ככה אני בן 24 לומד באוניברסיטה וכמעט אין לי יותר כסף בבנק ולמשפחה שלי אין ממש איך לעזור בקטע הזה. יש לי בעיה של חרדה חברתית שזה אומר להילחץ אפילו מדברים שנראים לכם פשוטים כמו לקנות כרטיסיה באוטובוס או לקנות חלב בסופר , שאני מסוגל אבל זה מלחיץ אותי נורא . אני צריך למצוא עבודה אבל הכל כמעט מלחיץ לי ואני צריך משהו שיתאים לסטודנט שלא פנוי כל השבוע ובכל שעה ולא יודע איפה לחפש ומה לעשות . רב העבודות בעיתון אני חושב הם של למכור בחנות או דברים עם הרבה אנשים וקהל ואני לא מסוגל , אותו דבר לגבי למלצר. בעבודה כמו נציג שירות של חברות סלולריות הייתי פעם בדינמיקה קבוצתית וכמעט מתתי שם , אני לא מסוגל ללחץ כזה ובטח שלא להשיג את העבודה אחרי המבחנים האלה ): יש לכם איך לעזור לי או רעיונות למשהו לא קשה , למשל אני יכול לראות את עצמי כפקיד או משהו על מחשב , אין לי נסיון בכלום ויש לי בגרות , בלי אוטו . אני מחכה לתגובות לפני שאני אשתגע, תודה

onfire1

New member
תשובה...

עבודות לא מלחיצות... 1. מתדלק בתחנת דלק. 2. סדרן סחורה של מזון בסופר. למעשה הינך משתייך לא לסופר כי עם לברת המזון הספציפית שלה אתה מסדר את הסחורה מהמחסן למדפים. 3. מצא לך בתי משרדים והייה מנקה שלהם. שמעתי על אנשים שעושים מכך אלפי שקלים עד כדי מצב ששקלו לפתוח מכך עסק עצמאי. עבודות אלו אינם מחייבות שעות עבודה סטנדרטיות. כך שזה גם יכול להוות פתרון מבחינתך לעבודה תוך כדי לימודים לצורך מימון הלימודים. באשר לנושא הלחץ... מציא מכל הלב ללכת לרופא משפחה. לדעתי הנושא הזה פתיר. יש היום כדורים ללא תופעות לוואי שפותרים בעיות חרדה בצורה אבסולוטית. הבנתי שלרוב מקרים כאלה של לחץ נובעים מחסרים כימיים שע"י כדורים ניתנים לפתרון. אל תהסס - לך לרופא - אתה לא תאמין מה יקרה אחרי 3 חודשים. אתה תיהיה אדם אחר. און פייר

onfire1

New member
לגבי הלחץ...

שוב אומר... מציע מכל הלב ללכת לרופא משפחה. לדעתי הנושא הזה פתיר. יש היום כדורים ללא תופעות לוואי שפותרים בעיות חרדה בצורה אבסולוטית. הבנתי שלרוב מקרים כאלה של לחץ נובעים מחסרים כימיים שע"י כדורים ניתנים לפתרון. אל תהסס - לך לרופא - אתה לא תאמין מה יקרה אחרי 3 חודשים. אתה תיהיה אדם אחר. אנא לך לרופא. אני אומר את הדברים מתוך יידע. זה ניתן לפתרון. און פייר

תודה איש . הקטע הוא שאני כבר בטיפול

שנים בעניין הזה..פשוט זה ברמה גבוהה מאוד מסתבר,למשל בעניין הזה

melodynoa

New member
בטח שתחנת דלק מלחיצה!!!!!!!

לפעמים יש עומס של אנשים, צריך לנווט אותם, בלי לטעות, אנשיםפ ממהרים, עצבניים, לא לטעות בעודף.... אותי זה היה מלחיץ.

melodynoa

New member
יש לי בדיוק אותה בעיה...

רק שההורים שלי כןם מממנים אותי. אני בת 23, היתה לי חרדה חברתית, זה לא שהיא נגמרה, אבל טופלתי ע"י פסיכולוג קטגניטיבי התנהגותי, ועל הרבה מהחרדות התגברתי, כגון מה שציינת. מהסיבה הזו לא עבדתי רציני עד היום, וגם היום אני לא ממש עובדת. רוב העבודות זה באמת בטלנרגטינג, שירות לקוחות, תמיכת אינטרנט, וטלר בבנק... אני מחפשת הרבה פעמים עבודה בקלדנות, ולך, במיוחד שאתה בקמפוס יש לך גישה, לאנשים שלא בא להם להקליד את העבודות של עצמם. 7 ש"ח לעמוד. אם יש לך את הכשרון. עבודה נוספת לבד זה סידור סחורה בסופר, שזה לא לשבת מול המחשב, זה עצמאי פחות או יותר... מקסימום אנשים שואלים אותך איפה יש משהו, ואז הם בעמדה הלא נעימה (מהמבט שלך, אני יודעת איך זה). היום ראיתי את המחילק פליירים, אז הם מרוויחים מינימום, אבל זה עצמאי, (ואתה לא צריך להשלים פעילות גופנית....) וכנ"ל דוור. אני אישית מנסה להשיג עבודה בסידור סחורה כבר הרבה זמן, אבל פשוט אין! פעם כמעט לקחו אותי, אבל רצו אנשים עם נסיון.... אפשר לחשוב.... ובקשר לזה אני מצרפת תמונה.....

אוף הכל כבד לי וקשה לי

אני לא מזיז את עצמי כדי למצוא ואפילו להרים טלפון לדבר עם בעל מודעה מפחיד לי
אני מרגיש תקוע.

dodatova1

New member
כמה הצעות, מקווה שיעזרו ../images/Emo24.gif

נראה לי שבאופן כללי במקום לחפש עבודה, במקום לפחד להרים טלפון אפילו כשמצאת מודעה שמתאימה לך, מישהו עם בעיה כמו שלך יכול ליצור לעצמו עבודה. אני לא מכירה אותך ואת ההעדפות שלך, אבל בתור התחלה הנה שתי הצעות בשבילך: 1) אתה יכול ללמוד מסחר בניירות ערך דרך המחשב. הקורס אולי מחייב אינטרקציה חברתית, אבל העבודה עצמה לא תדרוש ממך את זה – אתה יכול לתקשר באימייל עם הלקוחות וכמובן שאת העסקאות תבצע דרך האינטרנט. יש מודעות בעיתונים לגבי קורסים כאלה. 2) עוד הצעה לעבודה דרך האינטרנט - פתח חנות מקוונת שבה תוכל למכור כל מוצר שיעלה על דעתך – היתרון הוא שאתה לא צריך להחזיק מלאי, אלא לרכוש את המוצרים ולשלוח אותם ללקוח רק אחרי שקיבלת הזמנות. יש גם אתרים שמציעים תוכנות שבונות בשבילך אתר, כך שלא תצטרך להעסיק בונה אתרים, למשל: Website Wizard , SiteSell . שתי ההצעות הנ"ל הן רק רעיונות ראשוניים – אתה בטח יכול להעלות רעיונות נוספים שיתאימו לך. העיקר - אם תיצור לעצמך את העבודה, לא תצטרך להיות תלוי באחרים והחרדה החברתית לא תשתק אותך. יתרון נוסף - כשאתה הבוס של עצמך, העבודה לא תפריע ללימודים כי תוכל לתכנן את הזמן כמו שנוח לך. בהצלחה!

../images/Emo140.gifתודה על העצות , נראה לי שאני

אצטרך איכשהו בכל זאת להגיע לעבודה מעט יותר בנאלית , אין לי מה למכור וכו' ולא אתקרב לתחום שאני לא מכיר ויודע .

למעלה