Horovitz

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo5.gif

עוד ארבעה לילות נהיה נשואים. כולם אומרים שההכנות לחתונה מביאות מתח עצום. אין לנו אפשרות טכנית לא להיות יחד ובד"כ נראה לי שאני לא רוצה. אבל היום הגענו לשפל. אנחנו מתווכחים על כל דבר קטן ולא מסכימים על כלום מה שמביא לי מחשבות על איך נבנה יחד בית ומשפחה. היום עלו בי מחשבות איומות, כמו האם זה באמת הבן אדם שאיתו אני רטצה להתחתן ולחיות כל חיי. האם זה רק מהמתח של החתונה???? מתה מפחד!

adam33

New member
כן ולא

לחץ זה דבר טבעי וסביר להניח ששניכם מתרגשים השאלה היא האם האדם האמיתי שבתוככם פורץ בטבעיות או שזה רק לחץ של רגע ועוד.. ואם את כעת תדעי שאינך סובלת אותו את תבטלי את החתונה ארבעה ימים לפני? מציע לכם לצאת החוצה למרחב לחוף הים לשתות כוס של משקה צונן ולשטוח את כל הדברים שמלחיצים אותכם.. מזל טוב?!

seeyou

New member
../images/Emo140.gif מתה מפחד?

למסד קשר זה תהליך לא קל נכון יש לחצים אך לא כול כך כפי שאת מציינת יותר קל להתחתן בגיל צעיר מאחר ועם הגיל האופי שלנו מקבל קצת חלודה והופכים לקפדנים יתר על המידה.. זוגיות כמו כל מערכת יחסים מתבססת על מטרות משותפות תוך התפשרות תמידית בין החלומות לבין המציאות. בכל וויכוח את צריכה לראות את ההסג ביחס לנזק. אחרת יהיה קשה לבנה יחד בית נעים ומשפחה שלווה. במזל טוב! יוסי נ.ב סליחה לא הבנתי את המשפט הפתיחה שלך: ..." אין לנו אפשרות טכנית לא להיות יחד ובד"כ נראה לי שאני לא רוצה..."

meshi4

New member
"האם זה רק

מהמתח של החתונה?" את מכירה את בן זוגך ואמורה לדעת איך פתרתם את חילוקי הדיעות ביניכם עד עכשיו.אולי גם אצלו עולות מחשבות איומות האם זאת האישה שאיתה אני רוצה להתחתן. יש מתח,יש התרגשות.[כשבני התחתן הייתי חולה.זכור לי טעם מר בגרון ושום תרופה לא הועילה-4 ימים אחרי החתונה הכל עבר כלא היה.-בזמנו סרבתי להאמין שזה מהתרגשות] כפי שהציע אדם.תשוחחו על מה שאתם מרגישים. "מתווכחים על כל דבר קטן"-צריכים ללמוד לוותר. להבחין בין תפל ועיקר בויכוח. היי חכמה לא תמיד חייבת להיות צודקת. בהצלחה .

רונתי

New member
איך את רוצה שנייעץ לך בדבר

שהוא כל כך משמעותי? אנחנו לא מכירים את היחסים שלכם בימים שקטים, אם הם טובים בדרך כלל, יש לכם הרבה מהמשותף, אתם חברים טובים, נמשכים אחד לשני אז כנראה שהתקופה שלפני החתונה מלחיצה את שניכם וגורמת לכם להיות יותר רגישים ולכן,יש יותר ריבים ופתאום שמים לב לדברים קטנים שביום יום היינו "מחליקים". מזל טוב, ושיהיה לכם בהצלחה.

באדיז

New member
רק את יודעת...

תמיד אומרים לכלה שזה רק מתח של לפני, אבל יש הבדל עצום בין אלו שאצלם זה מתח טבעי (כל אחד באמת עובר את השאלות האם זה האדם...גם שהוא הכי "בטוח") ויש מתח שזה אזהרה. ורק את יודעת מה את באמת מרגישה בתוכך. גם לזוגות שהתגרשו (לא עלינו!!) אמרו שזה רק מתח טבעי, ויש גם כאלו שעברו את זה וחיים טוב עד היום. ז"א - בהחלט כל כלה מתרגשת ומפחדת ויש לה מחשבות "איומות" כדברייך (זה לא איום בכלל!!) אבל רק את יודעת אם זה באמת זה או לא. תנסי לחשוב על דבר אחד - האם יש בגבר הזה דבר אחד מעבר לכל השאר? משהו שגם אם גבר יותר חתיך\חכם\עשיר\מדליק יגיע, תוכלי לומר "כן אבל אין לו X - רק לאהובי יש את זה." אצלי למשל, בעלי הגבר היחידי בעולם שמבין אותי, אוהב את האופי המטורף שלי, ופשוט החבר הכי טוב שלי. כפי שבטח קראת, יש לנו בעיות אחרות, אבל גבר כמוהו עוד לא מצאתי בחיי לפניו או מאז. רק קבלי חיזוק שנישואין זה דבר רציני, וכל הכבוד לך שאת חושבת על זה ברצינות. ויכוחים קטנים לא אומרים כלום, במיוחד עם כל המתח של ההכנות של החתונה. זה מה שיש מעבר שאומר הכל... שיהיה המון הצלחה ומזל טוב!!

מאולף

New member
היי הורוביץ ../images/Emo24.gif

הפחד הוא אחד ממנגנוני ההישרדות ההכרחיים לכל אדם. אך טבעי, שהפחד יעלה תהיות קשות מספר ימים לפני קבלת אחריות כה כבדה. לשאלה כמה זמן הזוג ביחד לפני החתונה יש משקל. ככל שנבדוק אחורה, נוכל למצוא דברים יפים ודברים יפים פחות. הדברים הפחות יפים תופסים עוצמה ככל שתאריך גורלי כזה עומד להתרחש וזה טבעי וזה בסדר (הישרדות). אני יכול לחזק אותך בזה שתודי שאתם לא סתם ביחד. אם תחשבי היטב כפי שמציעה "באדיז", תוכלי לגלות משהו ייחודי ומקסים שאת יכולה למצוא רק אצלו, מלבד עוד דברים יפים וטובים אחרים וזה יחזק את החלטתך שהוא ה "אחד" שאיתו החלטת להקים את הקן. שתפי אותו, בחששות ובתהיות אבל!!! רק כאשר אתם רגועים, אחרת ..... מזל טוב

למעלה