Rinattt

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo5.gif../images/Emo4.gif

השבוע שעבר נגמר כל כך טוב, בסוף שבוע של הנאה גדולה, אבל השבוע הזה לא ממש התחיל לי טוב... בשעות הבוקר כשאני באמצע העבודה ובשיא הלחץ חברה מתקשרת, לא עניתי, ושוב היא מנג'סת לי, ואני חושבת לעצמי מה כבר יכול לקרות שהיא ככה משגעת אותי בעבודה, במיוחד כשהיא יודעת שאין לי ממש זמן לשיחות חולין בשעות הבוקר. נראה היה לי תמוה אז עניתי, ובכיתי... "יש מחר הלוויה, הבת של .... נפטרה היום" כל היום מסתובבת בלי מצב רוח... קטנטונת בת שנה... מנסה לא לחשוב על זה... וזה עוד לא הכל... לא ממש הצלחתי להירדם אז נסעתי לי קצת בערב וכשחזרתי ישבתי לי קצת במחשב, פתאום אני שומעת שהכלבה נובחת ורעשים מוזרים... הסתכלתי בחלון וראיתי משהו זז... אחרי 5 דק' שמעתי מסוקים ומישהו מסתובב ומדבר במירס... רציתי לצאת אבל אז עלה לי הסיפור של המחבל בקיבוץ שהאמא יצאה לראות מה קורה והוא חדר לבית שלה וירה ורצח... אז התקשרתי לשכן והוא יצא, ושוב שמענו רעש של המירס, התקדמנו קצת לפי הרעש וכולי רועדת מפחד ואז ראינו אנשים של איתוראן אצל השכן השני, מסתבר שפרצו אליו לרכב, ופתאום אני קולטת שאני בעצם ישנה לבד, וזה מפחיד במיוחד כשיש גל של פריצות לאחרונה... ועכשיו אין מצב שארדם, ומחר יש לי הלוויה...
איזה באסה...

Kטלנית

New member
רינתוש../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

נשמה אני רחוקה אבל ממש איתך תהי חזקה ואל תפחדי אוףףף חבל שאת לא גרה לידי

בענין הלבד, כלב גדול יכול לספק לך

הגנה, לפחות עם הנביחות יכול להרתיע זרים. בענין הלוויה, ליבי איתך
, זה באמת נורא שצריכים לעשות לוויה לילדה כל כך קטנה. לא נעים לא נעים

Rinattt

New member
לא תמיד...

הכלב אתמול נבח בלי הפסקה ואף אחד לא קם! אנשי איתוראן עשו סיורים עם מסוק מעל השכונה והיה רעש נוראי וגם אף אחד לא קם... אני היחידה ששמעתי כי הייתי ערה במקרה, לפעמים כלב לא תמיד מרתיע! והתינוקת... וואי אם תשמעי איך זה קרה... עצוב...

Rinattt

New member
אתה מתנדב מיקי?

עכשיו אני רק צריכה לחשוב אם יש לי שרשרת מספיק חזקה וקולר גדול...

ליבי איתך קבלי ממני ../images/Emo24.gif

כואב לשמוע על הלוויה של תינוקת , קשה נורא לקבור תינוקת ,כל כאב של מות כואב אבל תינוקת ,,,, אמאל'ה שאף אחד לא יגיע למצב הזה אמן תנחומים להורים
. לגבי הפריצות חייבת את לגדל כלב שמירה בחצר ו
לבית .

Rinattt

New member
כלב יש...(לשכנים והוא ממש ליד הגדר)

- לא רוצה, לא אוהבת אותם עם שפם
אני מנסה להכין את עצמי, ב-16:00 ההלוויה, איזה כאב לב, ילדה ראשונה ויחידה אחרי כ"כ הרבה הפריות והפלות לפני...

לביאה11

New member
מסכנונת שלי ../images/Emo10.gif

לא נעים לעמוב במצבים כאלה אני כל כך מבינה אותך
אין דבר שינחם על אובדן משתתפת בצערם של הוריה ובני משפחתה של המנוחה. ולך יקירתי, תדאגי שביתך יהיה מוגן כך שתוכלי לישון בשקט. שולחת לך חיבוקים

d n n a

New member
עצוב!

אין נחמה בתינוקת שנפטרה, רק הזמן עושה את שלו, מקווה שיש להם עוד ילדים אחרת המצב קשה שבעתיים!! והבית? תמגני מה שאת יכולה כדי לישון טוב יותר. אני הכנסתי כלבה לבית, ואף ערבי לא מתקרב. אצלינו באיזור מפחדים יותר ממחבלים ומניסיון רואה שערבים נרתעים בכלבים . אבל עם לא נוח לך, אז עיזבי, גם אנחנו צריכים לגור פה. היתה תקופה שכלכך פחדתי שקניתי אקדח שיהיה ליתר ביטחון, אבל כלכך פחדתי על האקדח שבסוף החלטתי שחייבים לחיות, ולא להשתעבד לפחדים. מקווה שעזרתי, בכל אופן יש לך יום קשה היום, עם ההלויה והכל, כל טוב והמון חיבוקים!

למעלה