dancer14

New member
יש לי בידוק אותו הדבר!!

איזה grade זה לא רואים אני גם קיבלתי דיסטינקשיין זה הכי גבוה זה מ70 עד 100

dancer14

New member
וואיי אינטרמידייט זה שלב לפני הסוף!

באמת כל הכבוד יש לי שאלה איפה את רוקדת?????????????? אני ממש רוצה לדעת!

prophecy girl

New member
זאת תעודה של אלמנטרי../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

אבל קראו לזה אינטרמידייט.. אין לי מושג למה.. יש לי שיעור מחר אני אשאל
עכשיו אני בפרי אינטרמידייט, ואני לומדת אצל לאה מנור. זה בהרצליה...

dancer14

New member
אויי מורה מעולה לאה!!!

את ניראה לי מתבלבלת לא יכול להיות שהם טעו בדבר כזה!!!

prophecy girl

New member
יאפ ;]]../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

והמורה שלי לקלאסי במגמה למדה את מרים, ככה שאני עושה אקדמיה כל השיעורים שלי...
ובטופס הרשמה שנה שעברה שאלתי אותה איזו רמה לכתוב והיא אמרה אינטרמידייט ואז אמרתי לה שאנחנו הרי עושות אלמנטרי אז היא אמרה לי שככה הם קוראים לזה... איזה רמה אתה?

מזל טוב על הציון הגבוה../images/Emo9.gifואממ

אנחנו 27 בנות בקבוצה
שזה המון...יש לנו רק פעם בשבוע (רקק
) את השיער של ה-RAD ואני פשוט לא מבינה למה
זה פחות מדי זמן ללמוד את הכל 27 בנות ושכל אחת תקבל צומת לב..אצלנו שנה שעברה שלחו את כל הבנות חוץ מבת אחת וכל הבנות קיבלו טוב+ ומעלה אף אחת לא נכשלה..השנה היא לא שולחת את כולן
אני יודעת שהיא תשלח אותי גם כי אני משקיעה ויודעת הכל (חוץ מהריקוד הזה
) פקרפקט וגם כי היא אמרה לי שאני בין הבנות שהיא מתכוונת לשלוח לבחינה
אבל אני פוחדת שעצם זה שאני לא יודעת טוב את הריקוד שהוא סולו בבחינה
יחבל לי בבחינה ובכלל ללכת אליה..אני אבקש ממנה לעבור על הריקוד כל אחת סולו אבל אני בספק אם היא תעשה את זה
ותודה
וכן שמרתי את המסרים שלך משנה שעברה
וקראתי אותם

prophecy girl

New member
27 זה המון! OOO:../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

וגם פעם אחת זה ממש מעט.. דברו עם המורה, אולי שתחלק את הקבוצה לשתים ושתעשה שיעור ככה, כך יהיה יותר תשומת לב לכל אחת וגם יהיה לך ביטחון כשאת יודעת שעכשיו הבמה שלך ;]]

../images/Emo4.gifאני יודעת שזה המון ושפעם אחת זה

קצת..אבל את חושבת שיש עם מי לדבר
אני חושבת שילכו איתי ראש בקיר ולא יסכימו בגלל בקשה של מישי אחת לשנות לגמרי את המערכת והכל

ליזיגי

New member
ארר יודעת שזה לא משורשר טוב ../images/Emo3.gif

אבל לא ידעתי איך לשרשר את זה.. בבקשה אם מישהו יכול לענות לי.. מה זה הבחינות האלה?.. איך אני ניגשת אליהם?.. כי אצלינו אין דבר כזה, ולא נראה לי שמישהו ניגש לזה.. נשמע די מלחיץ.. בחינות.. ועוד בבלט.. ייאי

מהההההההה?

אני לא מבינה כלום בשיטה הזאת מזה שלב לפני הסוף? ומה יש בסוף? יענטווו בסוף את רקדנית מקצוענית או מה???

dancer14

New member
אז ככה... הסבר מפורט!!../images/Emo53.gif

בחינות R.A.D זה בחינות מטעם האקמיה המלכותית בלונדון המורה שלך צריכה להיות מוסמכת בשביל ללמד אותך את השלבים יש רמה 1 2, 3, 4, 5, 6, 7, ואז פרי אלמנטרי, אלמנטרי, פרי אינטמידייט, ואינטרמידייט, ואז אדוונס שזה השלב האחרון כל אלו הם כיתות לימוד בבלט ובאופי! המורה שלך צריכה ללמד אותך את התרגילים שהאקדמיה בוחרת,המורה מלמדת מתוך ספר ואצלנו(מרים קופמן) גם מתוך קלטת! ואז כל שנה באה בוחנת מכל מיני ארצות לפעמים מלונדון אנגליה ניו גרזי אוסטרליה ועוד... ובוחנת אותך על מה שהמורה לימדה לאחר כמה חודשים את מקבלת תעודה שאומרת לך איך היית באותב בחינה! והציונים הם כאלה הציונים: אם קיבלת 0-39 זה standard not attained שזה גרוע אם קיבלת 40-54 זה pass שזה לא טוב תחשבי ציונים בבית ספר אם קיבלת 55-74 זה merit אם קיבלת מעל 70 זה טוב!! והכי טוב שאני קיבלתי בכל הבחינות מ75-100 distinction אני מקווה שהייתי מאוד ברור!!! מה עוזרת הבחינה: קודם כל אפילו אם את מקבלת 0 כבר ניפתח לך תיק במשרד החינוך בלונדון שיתן לך המון הטבות 2)זה מאוד יעזור לך להיתקבל לקורס קיץ שמה וביכלל ללמוד שמה 3)זה חוויה4)זה נותן לך יותר מוטיבציה לרקוד וככה זה עושה אותך יותר טובה ויש עוד מלא פילוסופיות ותאוריות למה זה טוב!! בקיצר מאוד נהנתי לקבל תעודה עם ציון 99!!!

אה תודה...

הבנתי... לא אוהבת תשיטה הזאת והמורה שלי לא מלמדת בשיטה הזאת בגלל זה אני לא יודעת עלייה כמעט כלום

למעלה