../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif

חזרתי ברבע ל-8 מבלט קלאסי של הבחינות (R.A.D) אבל אני כותבת עכשיו כי הייתה מהצהריים עד לפני כמה דקות הפסקת חשמל איזורית
יש לי פעם בשבוע עם אורית המורה לRAD
ופעם אחרת עם מורה אחרת (פעמיים בשבוע קלאסי, אחד זה של הבחינות עם אורית ואחד זה של הכנה לפוינט עם נטלי) אז בריקוד של הבחינות שמתקרבות יותר מדי מהר אבל יותר מדי מהר
היה יום שחלק מהבנות לא הגיעו כי לא יודעת למה אבל אני ישבתי בבית עם חום והייתי באה לראות אבל היה לי 39 ולא יכלתי לזוז
קיצ היא לימדה את ההמשך של הריקוד לבחינה שהוא ריקוד ס-ו-ל-ו-
ואני ועוד איזה 10 בנות שלא היו כי זה תקופה שהמון חולים וזה לא היינו שהיא לימדה
אז הלכתי ל-2 חברות שלי שרוקדות שאחת רוקדת פשוט מושלם (
גמני רוצה) ושתיהן ניסו ללמד אותי אבל מסובך ואף אחד לא יודעת את זה פרפקט כי היא בקושי לימדה רק הראתה בקיצור כזה.. אז אני באה אליה לפני חודש ומשו לפני איזה 6 שיעורים (6 שיעורים כשיש שיעור בשבוע- חודש ושבועיים) ואומרת לה למה לא הייתי מסבירה וזה...מבקשת ממנה לחזור על זה בקצרה בשיעור או אפילו שאני אשאר שניה אחר כך או שהיא תלמד שיעור הבא.. היא אמרה שהיא תחזור על זה בסוף השיעור
לא חזרה נו קורה אנשים שוכחים באתי אליה שיעור הבא...אותו סיפור וככה כל ה-4-5-6-7 שיעורים אחרים
הגיע היום שזה שיעור חזרה לבחינה הפנימית ולשיעור הפתוח ושוב פעם באתי אליה וביקשתי שתלמד אמרה שבסוף השיעור. אז עזבו שחצי מהבנות דואגות לבלבל אותי כשבאמצע תרגיל שאני אחראית עליו משמע אני יודעת אותו פרפקט באמצע התרגיל בגסות זאת מחליפה רגל ואומרת לי להחליף כי טעיתי זאתי מחליטה לעצור באמצע ולתקוע אותנו כי זה תרגיל גליסד הולך ימינה
אז התאפקתי לא לבכות ויצאתי הצידה כועסת
ואני יודעת אותו פרפקט ותודה אני לא צריכה אף אחת שתעזור לי
למדתי אותו לפני כולן בחופש כי הייתי בסדנה כזאתי ומי הן שבאמצע תרגיל ניחה בסוף השיעור יבואו הצידה להגיד לי
בסדר אז זה יהיה מעולה אני אתקן את עצמי אבל באמצע תרגיל שהיא בוחנת אותי להסיח את הדעה שלי
נו מילא ככה עוד תרגיל אחד היה עכשיו היא אומרת "אני מלמדת את הידיים של ההמשך של הריקוד ומי שלא יודעת את הרגליים ב-צ-ר-ו-ת-
" כלומר הקטע שביקשתי ממנה כל כך הרבה לחזור עליו היא פתאום מלמדת ידיים ולא רגליים ואומרת שמי שלא יודעת אותו בצרות
נשברתי וממש החזקתי את הדמעות שלי בעיניים מתאפקת לא לבכות
ופשוט לא רקדתי את הריקוד וגם עוד כמה בנות. בסוף השיעור אני באה אליה מנסה להגיד לה באה מישי נדחפת לפני שואלת אותה שאלה ואני מחכה והיא מתעלמת. אחר כך באה עוד אחת מהצד ואני מולה והיא עונה לשאלה של זאת שבצד ככה עוד 2 בנות נדחפו שפשוט ויתרתי והלכתי הביתה
חזרתי בכיתי בחושך כי הפסקת חשמל
חזר האור ורצתי לספר לכם
אני בספק מי קרא את זה כי זה ארוך אבל הוצאתי את זה וזה מעצבן אותייי
אני לא רוצה להכשל בבחינה
זה כל כך חשוב לי ואני לא רוצה להכשל בה
לא בדמי בחינה שיחליטו מי נבחנת עם בוחנת מלונדון או מפה ולא בבחינה עצמה ברור שלא
ושלא תבינו לא נכון אני יודעת את כל התרגילים חוץ מהריקוד, אני מתמידה הייתי כל השנה חוץ מהשיעור הבודד הזה, יש לי זיכרון מעולה ואני נחשבת בין הבנות שכולן באות לשאול אותן משו שהן לא הבינו ואני תמיד שורה ראשונה באמצע
אבל הפעם היא הגזימה

H e l p3

New member
אל תדאגי. יהיה בסדר...

יש לך זיכרון טוב. אין סיבה שהוא יבגוד בך הפעם ואני בטוחה שתלמדי את הריקוד מהר. רק חבל שישבת בצד ולא רקדת למרות שלא ידעת אותו. ככה לומדים הכי מהר. באיזה רמה את דרך אגב?

אבל מה לרקוד ואז בקטע שאני לא יודעת

ללכת הצידה
ואני רמה 5
ואני גם לא היחידה שישבה כי אני לא היחידה שלא יודעת אותו

H e l p3

New member
לא!

לרקוד את הקטע שאת יודעת ואז בקטע שאת לא יודעת להמשיך לרקוד ולא להיות מאלה שהולכות הצידה. למען האמת תמיד אני מזלזלת באלה שהולכות הצידה ולא רוקדות ברגע שיש משהו שהן לא מצליחות או לא יודעת. קדימה! תעבדי קשה. תרקדי גם את מה שאת לא יודעת. אם את לא יודעת אז תמציאי. העיקר שתעשי משהו.

אבל ניסיתי את זה כבר וזה מהיר וזה ו

ושלא יצא לך רושם לא נכון אני כן נשארת וזה אבל פה זה פשוט קשה מדי

H e l p3

New member
לא לוותר!

תרקדי גם אם את לא יודעת ואת תתפלאי לראות שגם אם את ממציאה חצי ריקוד חצי מהקבוצה תטעה אחרייך
. מניסיון. תעבדי קשה השנה ובמיוחד שנה הבאה. רמה 6 היא די חשובה. היא די ריקודית כזאת אבל אחריה מתחיל להיות הרבה יותר קשה (אלמנטרי) וחשוב לעבוד בה. אני בטוחה שתסתדרי ושיגישו אותך לבחינה.

amitush26

New member
../images/Emo187.gifיהיה בסדר...../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

זה בסדר! תראי, לדעתי לא היית צרכה ללכת הבייתה כי אני הייתי פשוט צועקת שאני הרבה יותר דחופה ושאני באתי קודם! אבל לא נורא... לפעמים קורת לי בדיוק את אותההבעיה, אני מעולה בשיעורים, מהבנות ששואלים אותן ושהן מצליחות את הכל עם זיכרון מעולה, אבל רגע שפיספסתי שיעור-הלך עלי. לדעתי את צריכה להתקשר למורה הזאת ולהביר לה כמה שזה חשוב לך... אל תוותרי, תתנהגי כמו רקדנית אמיתית-לא לוותר!!!
מקווה שעזרתי לך, עמיתוש

../images/Emo10.gifקל להגיד לא לוותר..אני בדיוק כמו

כמוך שאני מפספסת שיעור הלך עלי..ואמא שלי תצלצל מחר למורה
תנקסיו

amitush26

New member
../images/Emo187.gifזה לא חוכמה.

גם אני בהתחלה באתי בגישה הזאת. "אמא שלי תתקשר כבר למורה... יהיה בסדר..." פשוט אני פחדתי תמיד פחד מוות מהמורה.. עודף יראת כבוד
עד שיום אחד (או יותר נכון-לילה אחד...) חלמתי חלום שנורא הפחיד אותי. אני לא אספר עליו עכשיו אבל הפירוש של החלום הזה והחלום עצמו (לפני שהבנתי את הפירוש שלו לא נראה לי שזה כל כך עזר אבל שיהיה...) עזרו לי להבין שבחיים המורה לא תבין כמה שזה חשוב לי אם אני לא אבוא ואגיד לה בעצמי, ועדיף אפילו פנים מול פנים. להסתתר מאחורי ההורים זו לא בעיה. האומץ וההוכחה העצמית האמיתיים הם לבוא ולדבר לבד, את העצמך, כי את זו שבאמת צריכה ממנה משהו, ולא אמא שלך.
בהמשך הדרך, עמיתוש

dancer14

New member
קודם כל...

בחינות RED אין בוחנים מהארץ זה של האקדימיה המלכותית בלונדון דבר שני לא חובה שתבוא מורה מלונדון לדוגמא שנה שעברה באה מניו גרזי והשנה מאוסטרליה דבר שלישי איזה כתה את grade אם הוא מעל רמה 5 אז נכון זה קצת קשה ללמוד רקדן חייב שתהיה לו זכירה טובה זה מאוד חשוב ! דברי עם המורה שלךותסבירי לה אולי היא תעשה לך שיעור פרטי זה מאוד יעזור! אני לדוגמא גם עושה את הבחינות של האקדמיה! אלמנטרי ואני רוקד בימי ראשון שני שלישי רביעי וחמישי ובימי שישי ושלישי יש עוד שיעורים בשביל שנדע את זה עוד יותר טוב!! אז תחשבי טוב טוב ואם ממש היא לא יכולה אז תבקשי ממנה את הספר שממנו היא מלמדת (אבל זה רק אם את ממש טובה באנגלית וומש טובה בשפת הבלט)ותלמדי משמה!!!

התכוונתי...שנה שעברה ברמה 4 אמרו לנ

לנו שבאה בוחנת מקומית מהארץ שגם מדברת עברית והכל..ושהשנה זה לא ככה ושחלק יבחנו עם כזאתי כמו שנה שעברה וחלק עם אחת מחו"ל שזה לא יודעת נחשב ליותר מלחיץ או משהו כזה וגם מקבלים את התעודה באנגלית ולא בעברית...ואני ממש לא טובה באנגלית
אבל תודה

prophecy girl

New member
הרגעי. אין לך מה לדאוג../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

אני עושה בחינות מאז שאני בת 7 וחצי.. שנה שעברה, אחרי ששנתיים הבוחנות לא הגיעו עשיתי את הבחינה של אלמנטרי (זאת הרמה הראשונה במייג'רס, הסברתי לך את זה במסרים לקראת הבחינות שנה שעברה.. אם את לא מוחקת מסרים תסתכלי, אם אני זוכרת נכון הבאתי לך כמה טיפים
). בתחילת שנה שעברה לא ממש התמדתי. לא ממש הצלתי להתמודד עם הלחץ והברזתי מהמון שיעורים. לקראת דצמבר (הבחינה הייתה בתחילת מרץ) שאלתי את המורה אם היא מתכוונת לשלוח מישהי, והיא אמרה לי שמהרמה שלנו היא לא חושבת שהיא תשלח אף אחת (היא שלחה בנות מרמות יותר גבוהות כדי שהן יוכלו להמשיך ולעשות את הבחינות שלהן), אבל במשך הפלייה היא באה אליי לבר ושאלה אותי אם אני רוצה לנסות. בסוף יצא שרק אני ועוד ילדה מהרמה שלי ניגשנו לבחינה. הזמן של ההתכוננות לבחינה היה הדבר הכי כיף בחיים שלי, ואני לא מגזימה. היו לנו שיעורים בימי שני, רביעי וחמישי ולנבחנות המורה שלי הוסיפה שיעורים בראשון, שלישי ושבת (שיעור ארוך - לא הלכנו עד שסיימנו את כל החומר בלי לפספס תרגיל ושכל אחת עושה סולו את הריקוד ואת התרגילים שצריך). כשהגעתי לחזרות האלה לא ידעתי את הריקוד בכלל. ואני הילדה הזאת בקבוצה שזוכרת את כל השמות של התרגילים, את התרגילים שעשינו שנה שעברה ואפילו את התרגילים מרמה 3 (!). ביקשתי מהמורה שתחזור, אבל היא אמרה לי שיעור הבא. אז ניסיתי לעשות את הריקוד (בלי שאני אדע.. LOL) ויצא שדי בילבלתי את הבנות האחרות D: אז המורה שלי באה וחזרה והצמידה אותי לידה כדי שאני אדע את הריקוד טוב. תנסי לעשות את הריקוד כדי שהמורה שלך תראה מה את לא יודעת והיא תוכל לחזור איתך על זה. אני לא ממש יודעת כמה בנות שולחים אצלכן, במיוחד רמה 5 (לא עשיתי את הרמה הזאת..) אם שולחים רק קצת בנות תבקשי מהמורה שתוסיף לכן שיעורים לתגבור, ואם שולחים את כל הקבוצה (שזה מה שעשו אצלנו ברמות הנמוכות יותר) דברו עם המורה כולכן ביחד ובקשו ממנה שתעשו את הריקוד כל אחת לבד - ככה היא תוכל לראות את הטעויות של כל אחת ותדע על מה היא צריכה לחזור. ד"א, אומנם לא ידעתי את הריקוד בדצמבר, גם לא ידעתי המון תרגילים שהחסרתי או שפשוט עדיין לא למדנו, אבל בסוף קיבלתי את הציון הכי גבוה. הכל יכול לקרות תלוי כמה את משקיעה בזה

למעלה