קמילה ו טיטאן
New member
../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif
חזרתי ברבע ל-8 מבלט קלאסי של הבחינות (R.A.D) אבל אני כותבת עכשיו כי הייתה מהצהריים עד לפני כמה דקות הפסקת חשמל איזורית
יש לי פעם בשבוע עם אורית המורה לRAD
ופעם אחרת עם מורה אחרת (פעמיים בשבוע קלאסי, אחד זה של הבחינות עם אורית ואחד זה של הכנה לפוינט עם נטלי) אז בריקוד של הבחינות שמתקרבות יותר מדי מהר אבל יותר מדי מהר
היה יום שחלק מהבנות לא הגיעו כי לא יודעת למה אבל אני ישבתי בבית עם חום והייתי באה לראות אבל היה לי 39 ולא יכלתי לזוז
קיצ היא לימדה את ההמשך של הריקוד לבחינה שהוא ריקוד ס-ו-ל-ו-
ואני ועוד איזה 10 בנות שלא היו כי זה תקופה שהמון חולים וזה לא היינו שהיא לימדה
אז הלכתי ל-2 חברות שלי שרוקדות שאחת רוקדת פשוט מושלם (
גמני רוצה) ושתיהן ניסו ללמד אותי אבל מסובך ואף אחד לא יודעת את זה פרפקט כי היא בקושי לימדה רק הראתה בקיצור כזה.. אז אני באה אליה לפני חודש ומשו לפני איזה 6 שיעורים (6 שיעורים כשיש שיעור בשבוע- חודש ושבועיים) ואומרת לה למה לא הייתי מסבירה וזה...מבקשת ממנה לחזור על זה בקצרה בשיעור או אפילו שאני אשאר שניה אחר כך או שהיא תלמד שיעור הבא.. היא אמרה שהיא תחזור על זה בסוף השיעור
לא חזרה נו קורה אנשים שוכחים באתי אליה שיעור הבא...אותו סיפור וככה כל ה-4-5-6-7 שיעורים אחרים
הגיע היום שזה שיעור חזרה לבחינה הפנימית ולשיעור הפתוח ושוב פעם באתי אליה וביקשתי שתלמד אמרה שבסוף השיעור. אז עזבו שחצי מהבנות דואגות לבלבל אותי כשבאמצע תרגיל שאני אחראית עליו משמע אני יודעת אותו פרפקט באמצע התרגיל בגסות זאת מחליפה רגל ואומרת לי להחליף כי טעיתי זאתי מחליטה לעצור באמצע ולתקוע אותנו כי זה תרגיל גליסד הולך ימינה
אז התאפקתי לא לבכות ויצאתי הצידה כועסת
ואני יודעת אותו פרפקט ותודה אני לא צריכה אף אחת שתעזור לי
למדתי אותו לפני כולן בחופש כי הייתי בסדנה כזאתי ומי הן שבאמצע תרגיל ניחה בסוף השיעור יבואו הצידה להגיד לי
בסדר אז זה יהיה מעולה אני אתקן את עצמי אבל באמצע תרגיל שהיא בוחנת אותי להסיח את הדעה שלי
נו מילא ככה עוד תרגיל אחד היה עכשיו היא אומרת "אני מלמדת את הידיים של ההמשך של הריקוד ומי שלא יודעת את הרגליים ב-צ-ר-ו-ת-
" כלומר הקטע שביקשתי ממנה כל כך הרבה לחזור עליו היא פתאום מלמדת ידיים ולא רגליים ואומרת שמי שלא יודעת אותו בצרות
נשברתי וממש החזקתי את הדמעות שלי בעיניים מתאפקת לא לבכות
ופשוט לא רקדתי את הריקוד וגם עוד כמה בנות. בסוף השיעור אני באה אליה מנסה להגיד לה באה מישי נדחפת לפני שואלת אותה שאלה ואני מחכה והיא מתעלמת. אחר כך באה עוד אחת מהצד ואני מולה והיא עונה לשאלה של זאת שבצד ככה עוד 2 בנות נדחפו שפשוט ויתרתי והלכתי הביתה
חזרתי בכיתי בחושך כי הפסקת חשמל
חזר האור ורצתי לספר לכם
אני בספק מי קרא את זה כי זה ארוך אבל הוצאתי את זה וזה מעצבן אותייי
אני לא רוצה להכשל בבחינה
זה כל כך חשוב לי ואני לא רוצה להכשל בה
לא בדמי בחינה שיחליטו מי נבחנת עם בוחנת מלונדון או מפה ולא בבחינה עצמה ברור שלא
ושלא תבינו לא נכון אני יודעת את כל התרגילים חוץ מהריקוד, אני מתמידה הייתי כל השנה חוץ מהשיעור הבודד הזה, יש לי זיכרון מעולה ואני נחשבת בין הבנות שכולן באות לשאול אותן משו שהן לא הבינו ואני תמיד שורה ראשונה באמצע
אבל הפעם היא הגזימה
חזרתי ברבע ל-8 מבלט קלאסי של הבחינות (R.A.D) אבל אני כותבת עכשיו כי הייתה מהצהריים עד לפני כמה דקות הפסקת חשמל איזורית