Scratchy Girl

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif

תפתחו את הקובץ ותדעו מה קרה לי
הטראומה של החיים שלי

Scratchy Girl

New member
נראה לי זה נתקע אז כנסו לפה...

הלכנו לפיקניק מהתחלה היה משעמם בטירוף סבא שלי גם חולה ולא יכול ללכת טוב שי בנדוד שלי הלך לקנות גלידה המוכר בא הביא לו עודף את הגלידה לא הביא לו הוא שאל מה עם הגלידה בא הביא לו תגלידה וביחד עם הגלידה הביא לו סטירה מצלצלת שי בא לאבא שלו ולאבא שלי אמר לו את זה הם הלכו למוכר אבא של שי שאל אותו מה קרה וזה הוא אמר זה היה בצחוק..ומה צחוק?! לילד יש חמסה בפנים@! אבא של שי אמר למוכר להתקרב אליו..המוכר התקרב ואבא של שי נתן לו סטירה המוכר קיבל עצבים..כנראה הוא בן הערסים של אשקלון שי בן 13 המוכר יצא מהאוטו בא להרביץ לאבא של שי אבא שלי בא הביא לו בוקס כמו שלא ראיתי בסרטים בוקסים כאלה העין שלו התנפחה כמו לאדעת מה וכנראה שבר לו תאף לאדעת ההוא קיבל תחלסטרה התקשר לחברים לאחים שלו למי לאאא אחרי 5 דקות את רואה חברוה של איזה 10 איש עם מקלות בייסבול דוקרנים אגרופנים היה אחד אגרופן עם שפיץ כזה..שאבא של שי עצר אותו כי הוא רצה להרוג את אבא שלי אני ושי מתים מפחד!!!! רועדים!! סבא שלי שלא יכל לזוז לפני רגע ראה תבנים שלו רבים מכות פתאום הוא רץץץץ!! בא להוא הביא לו בוקס כמו לאדעת מההה..בנאדם בן 80! בקיצור הנשים של ההם באו כנראה גם עצבניות באו להרביץ לאמא שלי אבל הגנתי אליה עליה הרביצו לאמא של שי וסבא שלי שלא יכל ללכת.. דחפו אותו והוא נפל על הכביש ומול השוטרים הם מרביצים לא שמים זין! אח"כ הלכו לתחנת משטרה אמרתי לאבא שלי אתה לא הולך לשום מקום הלכנו לסבתא שלי הביתה פחדנו שיעקבו אחרינו גם ופתאום אבא של המוכר בא למשטרה חיפש את אבא שלי כמו משוגע וזהו נשארנו אצל סבתא שלי כמה זמן..כל אחד בבית שלו אבל יש סיכוי שהם עקבו אחרינו או משו וידעו איפה אני גרה אני מתה! את היית צכה לראות תדוקרן ותמקלות בייסבול האלה וגם אישה אחת כנראה נתנה בוקס לסבא שלי ירד לו דם עכשיו הוא בבית לא הולך בוכה כמעט ולא רוצה ללכת לבית חולים אחר כך סבתא שלי גם התחילה לבכות ואלוהים ישמור רציתי למות! פשוט לקחת סכין ולהתאבד שם אצל סבתא שלי הייתי בהלם כל הזמן,בחילות,סחרחורות,כאבי בטן,שתיתי איזה 10 כוסות מים.. עכשיו הכל בסדר חוץ מזה שסבא שלי חולה ממש.. כל זה נראה כמו סרט אימה/פעולה אבל תאמינו לי..הלוואי שזה היה סרט! אני לא מאחלת לאף אחד דבר כזה.. נ.ב-מצטערת על האריכות ....

e l u l a

New member
פאאאאק זה נורא...../images/Emo153.gif

אני ממש ממש לא יודעת מה להגיד..סורי

ortal13

New member
יאאא

שאני יבין.. המוכר רצה להרביץ לבן דוד שלך שי אז אבא שלו הגן עליו ואז אבא שלך בא להגן עליהם ואז אבא שלך ואבא שלו החטיפו מכות למוכר והמוכר הביא איזה חבורה שהרביצו לכם? גם לך הם הרביצו?מישהו נפגע עכשיו?כולם בסדר?

Scratchy Girl

New member
ווא ווא נשמע סיבוך חחח הנה התשובות

הנשים שלהם..התעצבנתי עליהם כ"כ! כי במקום להרגיע הן רק חיממו עוד יותר!!! זה כ"כ הרגיז אותי אז אמרתי לאחת "באנה תרגעי את לא רואה שאת מחממת עוד יותר? יאללה תפסיקי כבר" אז היא אמרה אנלא יפסיק ובאה לכיוון שלי <מעניין למה> ומישו תפס אותה.. לי לא עשו כלום הייתי בלחץ הסתובבתי כל הזמן לראות מה שלום סבתא שלי שעמדה להתעלף עוד רגע,לראות מה שלום אמא,אבא,דוד,דודה וכולם.. כ"כ פחדתי ומזל שזה עבר.. ועכשיו כולם בסדר חוץ מסבא שלי .. שהיה כל כך חולה וזה מה שהיה חסר לו..שיעיפו אותו על הכביש כמו מסכן ושיכו אותו הייתם צריכים לראות את הפנים שלו אחרי שהוא נפל..הייתי בטוחה שהוא ימות לי שם..<טפו טפו טפו>

ortal13

New member
ואיי אני שמחה שהכל בסדר

ושיצאתם מזה דיי בזול והחלמה מהירה לסבא שלך...

חניניתה

New member
יוווווו...אני ממש בשוק......

אני מקווה שאתם בסדר עכשיו.... אמאל'ה איזה פחד.... אני בחיים לא היתי עומדת בזה.... בטוח היתי מתעלפת....

למעלה