מיקה86

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif

החייל האמריקאי שלי התייאש ממני... מסכן...יו אני חייבת לטוס לארה"ב, ולכן אני פותחת ב-מיקהטוב- יום התרמה מיוחד שיימשך עד לשבוע הבא... כל התורם מקבל סמיילי כתודה, כל סכום יתקבל בברכה,אפילו סכומים זעירים כמו 20-50 שקלים חדשים,עדיף בדולרים תודה. אני שמה ציטוט מהמכתב: Well, Hi there. I guess you have forgotten about me, and believe me, I don't blame you. I hope you have a great time in the military and i hope you are having a great time in life. Be good and hope the best for you.... Derek

מיקה86

New member
תאמת שיש פה יותר מדי חיילים,

אבל עדי באמת את לא יכולה להשוות... בכל מקרה הוא התקשר אליי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דיברנו עכשיו שעה וחצי בטלפון (על חשבונו) הוא כזה חמוד יוווווווווווווווווווו הוא אמר כל מיני מילים בעברית וזה נשמע נורא מצחיק, והצעתי לו להתחתן איתי,רק בשביל הגרין קארד (יה רייט) הוא עשה לי אחלה הכנה לבגרות בע"פ באנגלית שיש לי ביום רביעי, יו איזה סקסי!!!!

מיקה86

New member
אני קצת מתביישת,

אבל דרך האודיגו,ואז דיברנו קצת באי מיילים,ואז לא דיברנו איזה שנתיים עד ששלחתי לו מייל וחזרנו לדבר קצת במיילים עד שהוא ביקש שאני אשלח לו דואר רגיל!!!! (כן כן עוד משתמשים בזה) ומאז אנחנו ככה עד שהיום הוא התקשר אליי!!! אני עדיין בהתרגשות

OpticalIllusion

New member
דואר רגיל זה הרבה זמן ...

יש לאמא שלי חברת ילדות בגרמניה ולוקח כערך 3 חודשים עד שמגיע מכתב .... (ושכחתי מה זה אודיגו ...
)

מיקה86

New member
אודיגו נו זה חיקוי ג'יפה כזה

לאיסיקיו. כן באמת לוקח לזה זמן,אבל ברגע שמקבלים מכתב זה ממש ממש מרגש וכיפי,יותר מאי מייל. (למרות שגם כשאני מקבלת ממנו מייל אני כולי בהתרגשות)

מיקה86

New member
בכיף בכיף

אין לי בעיה,למרות שבטלפון אמרתי לו שחברות שלי התלהבו מכמה חברים שלו בתמונות,אז הוא אמר שכל אלו שנראים טוב עזבו, אבל סיון,המפקד שלהם.....משהו בסט:)))

למעלה