/
/
/

../images/Emo7.gif/../images/Emo4.gif/../images/Emo9.gif/../images/Emo99.gif

ככה אני מרגישה היום. אספר לכם סיפור קטן.. אֵה... קצר. דבר ראשון, אני בעונש כי לא הלכתי ביום שישי לבית ספר (
) אז עד יום שישי אני לא אהיה פה. דבר שני, ראיתי את ג´ס היום. את ג´ס. דבר שלישי, מצבי הוא ככה: 1. טרורי (אופקורס). 2. רוס (חכו חכו, תבינו למה) 3. דרורי (בסופו של דבר זה קורא, לא?) אַההה ואני יוצאת מקבוצת האשא"ג (אנחנו שונאים את ג´ס). טוב אז הסיפור הולך ככה: היום, בוקר, בית ספר, שיעור מתמטיקה, והמורה שרה מושקוביץ מעצבנת אותך וגורמת לך להיות מדוכא כי אתה דפוק במתמטיקה... וזה לא אשמתך
פתאום, המחנכת/היועצת/הצלצול הגואל (איך שלא תקראו לזה) באהההה לכיתה (היא תמיד באה לבקר אותנו, ותמיד יש לה תזמונים טובים.
), גלית אבן. אוייש כמה אהבתי אותה ברגעים אלו. אז כן כן היא באה נכנסה לכיתה והיא אמרה שבמקום שיעור ערבית אנחנו הולכים לראות הצגה שקוראים לה "כחול" אז שנלך לפיס בהפסקה ויופי.. (הצגת תיאטרון חברתי: תלמידי שכבות ח´ ו-ט´ יצפו בהצגה "כחול" של התיאטרון הארצי לנוער. המחזה עוסק בנושא הגזענות בהשתתפות יוסף כרמון. ההצגה תתקיים באודיטוריום במרכז למדעים ואומנויות ביום שני, י"ח בטבת תשס"ג, 23.12.02, ו/או ביום רביעי, כ´ בטבת תשס"ג, 25.12.02. ) בהפסקה, הלכנו לפיס וליד השומר שם והמורות שהיו שם ניצב לו בחור אחד שלבש בגדי-ג´ס עמד עמידת ג´ס ופשוט חי חיי ג´ס. אז אמרתי ל.. מי שהיה לידי "הֵיי-(אנא קראו באדישות) יש לנו אחד בבית ספר שדומה לג´ס." ומשם המוטו שלי היה "איפה אופיר, אני רוצה להראות לה אותו." (אם כבר איפה אנשים, כרמל המבריזנית כנראה לא באה לבית ספר ו.. כמו שאומרים- הפסידה
. יופי כרמל
). אחר כך בלה בלה עברנו לידו, דיברנו על כמה שהוא דומה לו ואז היינו צריכים להיכנס לאולם וניכנסו והתפאורה הייתה מ´זההההההה יפההה!!! וישבנו ודיברנו וחיכינו שההצגה תתחיל. ואזזזז, היא התחילה. והג´ס הזה הבחור הזה שאמרתי שהוא מבית ספר
התגלה שהוא השחקן הראשי. ה"כחול" שבהצגה "כחול" (הצגה מהממתתתתת!!!!! אני מקווה בשבילכם שתראו אותה). ואיזה אופי היה לו, יווווווווו הוא היה כזה ג´ס!!! וכזה חמוד!!!!! וכל פעם שהוא התנדנד בנדנדה המצחיקה הזאת הוא כזה עשה "וווייייי" (לא ג´סי אבל זה היה כזההההה מצחיק) והוא בכה בהצגה (בכוונה
) והוא היה כזה מאמי!!!! אנד ת´ן, ההצגה הסתיימה. וכל הבנות התחילו להתלהב (הבנות של ח´ ושל ט´, תחשבו כמה זה..) וחיפשו אותו ודיברו איתו, וכמה אפילו ביקשו חתימה (הוא כותב באנגלית דרך אגב) ואזזזז הגיע הרגע הגורלי. הוא יצא החוצה וכזה עמד עם קפה (היה קררררררררררררר
אוי הרגתי זבוב איזה כיף
) אמממ.. אז כן הלכנו אליו ואחת שקוראים לה סיון כזה אומרת "סליחה" לא רגע..: סיון: סליחה, אתה רואה בנות גילמור? ג´ס הישראלי: כן (ואז הוא חייך
). את דומה לה. סיון: למי? ג´ס הישראלי: לבת, לא? (ואז צחקנו ויופי.) סיון: בכל מקרה, אתה יודע שאתה דומה לג´ס? ג´ס הישראלי: (עוד פעם החיוך היפההה הזה) לא
שוֹ: אז תסתכל במראה. (גאד, פאדיחות.) (ואז הוא צחק
הוא צחק
) והלכנו והתלהבנו וצרחנו בכיתה וכתבנו על השולחנות "דוֹרִיאַן מההצגה "כחול" הכוסוןןןן (:)" ו"דוראין מההצגה "כחול" כל כךךך דומה לג´ס מבנות גילמור
". והיה כיף
והפרטים שהצלחנו לגלות עליו הם: הוא נשוי (זה עדיין לא בטוח) בלי ילדים הוא בן 26 הוא חתיך הוא כוסון (טוב דיי) וקוראים לו (באמת) או יובל, או יניב. את זה אני כבר אבדוק עם הילדות שקיבלו ת´חתימה חחחחח
אז זהו. רק רציתי לספר. מי שקרא את הכל מקבל ממני תמונה של ג´ס. זאתי, ששם.. למעלה.. (
). אויי הוא היה כזה מהמם. וחמוד. וקרעו לו את החולצה (ככה היה צריך בהצגה
) ויוווו איזה כוסון הוא

וואוווווווווווווווווווו!

ואין לי יותר מה להגיב. על הסיפור, ז´תומרת.
ואיזה חבל שלא תהיי פה עד יומשישי! (ככה מבריזים מביצפר? נו באמת, שמרית. נו, נו, נו)

יווו איזה פחד ../images/Emo5.gif

כזה קראתי את ההודעה שוב (והחיוך סטיל לא יורד לי מהפרצוף) ואז זה נראה כאילו ג´ס (בתמונה) מצמץ ו.. אמא´לה.

z O e i

New member
../images/Emo6.gif יואוווו משריתתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

*ככה אופיר אמרה !! * איזה כיף לךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גמנייי רוצהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה מה הוא לבשששש???

חולצה כתומה, ומכנסיים כתומים,

ונעליים כתומות!, סתם
.. כאילו זה מה שהוא לבש
, (
) אבל החולצה הייתה כתומה, עם קצת לבן כזה... לא יודעת להסביר
, מכנסיים עד הברך אני חושבת...
ונעליים כתומות עם קצת ירוק בקבוק כזה..., בפסים...
, אבל הוא היהההההההההההההההההה ככככככככככככככככככככ--------------------זזזזזזזזז---ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה חתיך

זה בהצגה, אבל אחרי ההצגה

הוא לבש.. ת´בגדים האמיתיים שלו (ואופיר ראתה אותו מוריד ת´מיכנסיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).. אז הוא לבש כאלו מכנסיים צבאיות כאלו כמו החולצה של ג´ס בפרק הראשון שהוא הופיע וגופייה לבנה. והוא היה עם דיסקיייייתתתת!!!!!!!!!!!!!! ויש לו קעקוע (אבל לא ראיתי
).. ו... שניה אני סורקת לכן את התמונה

לאנה

New member
באמת יש לך תמונה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

והמראה הצבאי שולת.

אני לא מהקבועים פה או משו...

אבל ג´ס?!!!!!!! ראית את ג´ס הישראלי???!! כנראה עשית איזה מצווה באותו יום, עזרת לזקנה או משו, אז ההא למעלה אמר: הייתה נחמדה, ניתן לה כוסון ג´סי!!! יפה יפה..נחמד לך.. והוא אקשלי חייך מבדיחה שלך, איזה כבוד!!!! מסר: אנשים, תעשו מעשים טובים, ואולי גם מזלכם יתמזל... *הולכת לחפש זקנות שקשה להן לעבור ת´כביש*

לאנה

New member
../images/Emo12.gif

שימ, את בטוחה שהסיבה שלא תוכלי לבקר אותנו בזמן הקרוב היא כי לא הגעת לביה"ס...
כי לפי ההודעה שלך נראה שיש לך קצת חום...

שמריתושששששש../images/Emo70.gif

אמרת לי כבר בצעירי תל מונד אבל לא היה לך כ"כ הרבה זמן להסביר... אז רק עכשיו הבנתי שזה ממש ממש רציני! כאילו.. שהוא באמת היה כזה מ-ד-ה-י-ם
זה לא פייר! אתם מקבלים גם את יוני מצרי *
ועוד ועוד ועוד....* וגם את ג´ס הישאלי
שונאת את ביצפר דרור!
ו.. אני ממש ממש שמחה ומאושרת שסופסוף נכנס בך קצת שכל והגעת למסקנה שכולנו הגענו אליה מזמן מזמן...... ג´ס כוסון רציני
וחמוד לא נורמלייייייי
וכזה... אהההההה! |דרימי לוק|
*זאת רק אני או שנשמעתי *קצת* פרחה במשפט הזה?! o_O
* אוףףףף.... גמני רוצה לראות את ג´ס הישראלי בלי חולצה!
|דרולינג...|

למעלה