HiLaloSh

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif../images/Emo31.gif

אני לא אראה היום את הפרק:((((((((( בגלל שאני יוצאת והייתי חייבת להגיד לאבא שלי שיתכנת לי את הוידיאו ל23:35 בשביל להקליט.. והוא כזה מה יש בשעה הזאת שאת לא יכולה לפספס.. אז לא עניתי כזה.. אז הוא אמר "אהה הסידרה עם ההומואים.." .. חח..:) אהה ודרך אגב ראיתי עכשיו חדשות (פעם ראשונה מזה חצי שנה) בכל מקרה הם דיברו על זה שצריך חוק להורים הומו/לסביים לגדל ילד כמו לינדז ומל! בקיצור אתן יודעות מה הנשיא שלנו אמר: " אני לא חושב שילד צריך לגדול עם אמא ואבא ואם זה לא יתבצע אז יהיו לו בעיות תקשורת ועוד בלה בלה בלה שכאלה! אני הייתי בשוק.. עד עכשיו לא הכרתי אותו כ"כ(ת´נשיא) ועכשיו אני מבינה כמה הוא טיפש!!!!!!!

maayan15

New member
אני מסכימה...

עזבי לרגע את הסידרה...אני תמיד האמנתי שהומסקסואלים יכולים לגדל ילדים כמו סטרייטים...ויש כאלה שלפעמים עושים את זה יותר טוב מסטרייטים...ונכון שאין שום הבטחה שכל הומוסקסואל (הומואים ולסביות..) יהיו הורים טובים..אבל לא כל סטרייט הוא הורה טוב!! ואחרי שהייתי רצינית ובוגרת אני חייבת להגיד...הנשיא שלנו אידיוט!!...יופי...הוצאתי את זה...

faith2

New member
?!?!!??!?!

יאאלה איזה דפק הנשיא~ מה הבעיה שלו?...הורים מאותו מין הם אותם הורים ממין שוני! אין הבדל בגידול הילדים חוץ מהעובדה שאני משערת שהורים מאותו מין יחנכו את הילד מתוך דרך חיים כי יש לקבל את השונה!!

maayan15

New member
קצת לא הוגן מצידך..

פיית´...את דיי רמזת שהורים ממין שונה ייגדלו ילדים גזענים שלא מקבלים את השונה...אני חייבת לציין שזה ממש לא ככה...הריי נכון שחלקם יגדלו ילדים כאלה...אבל חלקם (ואני מעזה להגיד רובם!) מגדלים ילדים שמקבלים את השונה...אחרת איך תסבירי חבורה של ילדים, כולם גודלו ע"י סטרייטים (עד כמה שידוע לי..) וכולנו מקבלות את השונה...כי אחרת..איך תסביר חבבורה של סטרייטיות שנהננת כ"כ מלראות חבורה של הומואים?

אני חושבת שהיא התכוונה...

שאין הבדל בגידול ילדים, אבל תהיי בטוחה שההורים מאותו מין יגדלו את הילד בדרך חיים שיש לקבל את השונה אני לא חושבת שהיא התכוונה שסטרייטים לא מחנכים ככה

maayan15

New member
נכון...אבל חשבתי שזה זקוק להבהרה

בסך הכל..יש הרבה מקומות שבהן גם הומוסקסואלים יכולים לטעות...וככה זה גם אצל סטרייטים...בסה"כ אניחושבת ש"נזקי" גידול הילדים אצל סטרייטים והומוסקסואלים שווים...

faith2

New member
מעיין...

מה שאפורה אמרה....זאת בדיוק הנקודה שהתכוונתי אליה.... ולצערי הרב, זאת המציאות....

"דיברו בחדשות"

הפרופסור עוזי אבן (מי שאמור להתמנות לח"כ מטעם מרצ בעוד כשבועיים) ובן הזוג שלו, הד"ר עמית קמה הם אלו ש"דיברו בחדשות".

סילביא

New member
בחיי יש אנשים עם בעיות

תסלחו לי , אני לא מבינה על מה הרעש? מה כל כך נורא שגבר וגבר או אישה ואישה יגדלו ילדים ויקימו משפחה?! למה יש אנשים (ולצערי רובם בהנהגת המדינה)) שנשארו תקועים לפני 100 שנה ולא רואים שהעולם צועד קדימה. יש כל כך הרבה ילדים בעולם שגדלים מאושרים רק עם אבות או עם אמהות ..בחיי אני לא מבינה ועל זה נכתב "אין שכל אין מוח"

למעלה