|יעל|

../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo87.gif|יעל|

אוקיי.
אני יודעת שהרבה מכם לא יסכימו איתי בכלל בעניין הזה, ושזה לא יעזור כלום, אבל אני צריכה להגיד לכם את זה, כי אני ממש לא מרוצה מהמצב הנוכחי...
אז... כמו שחלק מכם כבר יודעים, אני חושבת שכל העניין של הפורום החברתי הוא כבר מוגזם - בהתחלה זה עוד בסדר - יש פורום חברתי בשביל כל העוף שלא נכנס בפורום הספר ולברוח קצת מהספוילרים. וזה בסדר גמור, זה דווקא ממש טוב. אבל עכשיו כולם לגמרי נטשו את פורום הספר! הוא מלא באנשים שאין לי מושג מי הם, והכי ותיק ביניהם נמצא משהו כמו חודשיים בפורום. אני חושבת שפורום הספר צריך לחזור להיות כמו שהוא היה - שרשורי
מדי פעם, שרשורי מפגשים, ימי הולדת, ימי שנה - כל זה שייך לפורום הספר! זה שעכשיו יש פורום לעוף זה לא אומר שכל העוף צריך להיות רק פה, וששם מדברים נטו על הארי פוטר... פורום הספר נהיה ממש יבש ומשעמם ככה...
אז... אני לא אומרת שצריך לסגור את הפורום הזה (מה שהיה הרעיון המקורי שלי, אבל חשבתי על זה, והגעתי למסקנה שזה די טיפשי לעשות את זה...
), אבל פשוט נורא חבל לי שפורום הספר ימות לו ככה, כי סך-הכל, אני פה בגלל האנשים, אבל גם בשביל לדבר על הארי פוטר, וממש עצוב לי לראות איך שפורום הספר מת.
עכשיו - מה שאני מנסה להגיד פה, שפורום הספר צריך לחזור להיות כמו שהוא היה פעם, ושהפורום הזה יכול להיות תוספת או משהו, אבל ממש לא תחליף
ארג, אני מנסחת את עצמי גרוע.
בטח לא הבנתם כלום.
עכשיו - מי שמסכים איתי (אם יש כאלה...
), אז שילך לפורום הספר ויתחיל לכתוב שם שוב! אל תגידו שאתם לא כותבים שם כי אתם לא מכירים אף אחד, כי הדרך היחידה שתכירו שם אנשים היא שתתחילו לכתוב שם בעצמכם, ככה גם תכירו את החדשים וגם הותיקים יתחילו לחזור. בכל מקרה, אם המצב ישאר כמו שהוא עכשיו, אני עוזבת. וכמה שזה יהיה לי קשה (אין לכם מושג כמה...), אני לא נשארת פה ככה.

HaMsTeR

New member
גל..../images/Emo24.gif../images/Emo118.gif

לא יודעת, אני נכנסת לפורום הספר פעם ביום- יומיים, ואני קוראת, אבל.. בלה... קשה לי להסכים איתך, כי אני מאוד אוהבת את הפורום החברתי, אבל אני חושבת שבשלב מסוים לאנשים יתחיל להמאס ממנו... כי בסך הכל, הסיבה שכולנו פה היא הארי פוטר, ואם בכלל לא נדבר על זה, כבר יהיה נורא משעמם... אני מתכוונת לחזור לכתוב בספר, אבל פה יותר...

גל../images/Emo24.gif../images/Emo160.gif

אני נכנסת לפורום הספר פעם ביום ואני קורא אבל אני מאוד אוהב את הפורום החברתי ואני חשוב שהוא נחוץ אני מתכוון לחזור לכתיבה בפוום הספר בקרוב

צו צאנג

New member
אני חושבת כמוך,

אבל אני לא אחזור לכתוב שם כל כך... ספויילים
וגם.. ליודעת, פה יותר כיף, כאלו ת'אמת? מה אכפת לי מילד מסכן שהוא במקרה קוסם? כאלו סבבה הספרים יפים והיה כיף לדבר עליהם ולטחון אותם אבל אני פה יותר בגלל האנשים ולא בגלל הספר..
ואת *לא* עוזבת, אני לא אתם לך!*מבט נחוש*
אני במצב כפיונית!!!!!!!^-^ וצחי הוא אבא סכינית!
והוא גם "צחי קוטל הערפיחים"!!!

travlling light

New member
הספר, החברתי, ושאר מרעין בישין...

איזה ביטוי מצחיק זה "מרעין בישין" ... מרעין בישין (היהיהי) מרעין בישין (היהיהיהי) מרעיןבישין מרעיןבישין מרעיןבישין(היהיהיהי...) ....לא משנה...(?!) גל! קודם כל, בין חוסר שביעות רצון ללעזוב את הפורומים יש ממש רווח גדול, אז אל תבהילי את כולנו בדברים מפחידים ומזעזעים שכאלה! ;) עכשיו, בקשר למה שאמרת- ברמת העיקרון אני מסכימה איתך. זה שנהינו חברים גם מעבר לפורום והמעבר של כל האנשים מהספר לחברתי, גרם לכמה דברים לקרות. דברים לא טובים. ממש משעמם בפורום הספר. או שהטופיקים שם ממוחזרים, או שהם קטנוניים, או שהם סתם ממש לא מצחיקים. אבל כל זה באשמתנו, כי הפסקנו לכתוב שם... וזה גם לא כיף להעלות טופיק מושקע בלי לחשוב ש, אה, הילה, או צחי, או גוני, או קסם, או קטי או (טוב הבנתם...) הואבר- אנשים שחשוב לך לדעת מה הם אומרים- יגיבו אליו. אבל קרה עוד משהו- ממש הפסקנו לדבר על הספרים. אנחנו מדברים רק עלינו, ועל שטויות... לא שזה רע, זה באמת כיף! אבל במקור היתה עוד סיבה לזה שהגענו לכאן, לא?! יכול להיות שכל זה ישתנה כשהספר יצא בעברית ויהיה אפשר להפסיק עם ה"ספוילר" המציק בתחילת כל הודעה שניה, אבל יש גם פתרון יותר פשוט... בואו נחזור גם לפורום המקורי שלנו! כולנו במקור 160, לפני שהשטן (666) תפס גם אותנו. וצריך לחזור ביחד, לבד זה לא כיף. תאמינו לגל. :) מי ששרד עד כאן מקבל נשיקה וחיבוק.

Minerva

New member
LOL! מטורפת!../images/Emo6.gif

ונחזור לגל... יו, כמה אייקונים עצובים!
ארמ, גם לי חסרה קצת נוכחות ותיקה בפורום הספר...

travlling light

New member
מטורפת? אני?! *היהיהי מרעין בישין*

:))))))))))))))) כן, יש לך נקודה טובה...:))))))))))))

thebaby

New member
גל../images/Emo24.gif../images/Emo101.gif

רציתי גם אני לכתוב כותרת כזאת
פורום הספר משעמם
אז רק מידי פעם אני כותב וקורא בו

גל ../images/Emo24.gif

אממ.. אני לא כותבת ב160 כי הם לא אוהבים אותי (
) אז אני מרגישה ממש זרה שם.. (הם *אוהבים* את דניאל רדקליף, אגב
) ברגע שאני אדע שיש שם ילדים שכן יגיבו לי וכן יתייחסו אלי- אני אחזור לכתוב שם הרבה יותר. ואני לא מוצאת שום דבר רע בפורום החברתי בינתיים.. הרי בלי קהילה אין פורום, והם יתפרקו ברגע הראשון שתבוא "פלישה" (o_O) מפה..

גל ../images/Emo24.gif (נראה לי ששלח פעמיים)

אממ.. אני לא כותבת ב160 כי הם לא אוהבים אותי (
) אז אני מרגישה ממש זרה שם.. (הם *אוהבים* את דניאל רדקליף, אגב
) ברגע שאני אדע שיש שם ילדים שכן יגיבו לי וכן יתייחסו אלי- אני אחזור לכתוב שם הרבה יותר. ואני לא מוצאת שום דבר רע בפורום החברתי בינתיים.. הרי בלי קהילה אין פורום, והם יתפרקו ברגע הראשון שתבוא "פלישה" (o_O) מפה..

cornflake girI

New member
וואה, זה מוזר

כל הדיבורים האלה של "הם" ו"אנחנו"... אני מניחה שאני נחשבת "הם", הא? ה"הם" שעומדים לנתפרק כשתבוא "פלישה"... (הרבה מרכאות פה! הממ) בכל מקרה, המחשבות שלי עכשיו מבולבלות לגמרי עכשיו (כנראה גם בגלל שכל העניין הזה מוזר וגם בגלל הרבה-יותר-מדי שעות-בית ספר
), אבל אני אנסה בכל זאת לארגן את זה: כאן אני לא מרגישה ש"מותר" (המרכאות מכות ברביעית!) לי לכתוב, כי כולם כל כך מכירים אחד את השני ואני... לא. וכנראה שזה מה שהמון אנשים מהותיקים פה מרגישים לגבי 160. ועכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מבינה שמה שבאמת רציתי להגיד זה שכן, גל צודקת. נוצרים כאן שני פורומים שונים ולא ממש קשורים וזה די טיפשי. אז אני יכולה להגיד שלדעתי בגלל שההרגשות האלה הן לא יותר מדי נכונות כדאי פשוט להתעלם מהן..? ודבר אחד אחרון: אתם יכולים להגיד מה שאתם רוצים, אבל בבקשה לא להאשים אותי בהאשמות נוראות כמו אהבה לדניאל רדקליף!
היי, יש גבול! ואוקיי, קישקשתי מספיק ואני אסתום עכשיו. הנה: *סותמת*.

למעלה