Pigwidgeon Weasley
New member
../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo87.gif|יעל|
אוקיי.
אני יודעת שהרבה מכם לא יסכימו איתי בכלל בעניין הזה, ושזה לא יעזור כלום, אבל אני צריכה להגיד לכם את זה, כי אני ממש לא מרוצה מהמצב הנוכחי...
אז... כמו שחלק מכם כבר יודעים, אני חושבת שכל העניין של הפורום החברתי הוא כבר מוגזם - בהתחלה זה עוד בסדר - יש פורום חברתי בשביל כל העוף שלא נכנס בפורום הספר ולברוח קצת מהספוילרים. וזה בסדר גמור, זה דווקא ממש טוב. אבל עכשיו כולם לגמרי נטשו את פורום הספר! הוא מלא באנשים שאין לי מושג מי הם, והכי ותיק ביניהם נמצא משהו כמו חודשיים בפורום. אני חושבת שפורום הספר צריך לחזור להיות כמו שהוא היה - שרשורי
מדי פעם, שרשורי מפגשים, ימי הולדת, ימי שנה - כל זה שייך לפורום הספר! זה שעכשיו יש פורום לעוף זה לא אומר שכל העוף צריך להיות רק פה, וששם מדברים נטו על הארי פוטר... פורום הספר נהיה ממש יבש ומשעמם ככה...
אז... אני לא אומרת שצריך לסגור את הפורום הזה (מה שהיה הרעיון המקורי שלי, אבל חשבתי על זה, והגעתי למסקנה שזה די טיפשי לעשות את זה...
), אבל פשוט נורא חבל לי שפורום הספר ימות לו ככה, כי סך-הכל, אני פה בגלל האנשים, אבל גם בשביל לדבר על הארי פוטר, וממש עצוב לי לראות איך שפורום הספר מת.
עכשיו - מה שאני מנסה להגיד פה, שפורום הספר צריך לחזור להיות כמו שהוא היה פעם, ושהפורום הזה יכול להיות תוספת או משהו, אבל ממש לא תחליף
ארג, אני מנסחת את עצמי גרוע.
בטח לא הבנתם כלום.
עכשיו - מי שמסכים איתי (אם יש כאלה...
), אז שילך לפורום הספר ויתחיל לכתוב שם שוב! אל תגידו שאתם לא כותבים שם כי אתם לא מכירים אף אחד, כי הדרך היחידה שתכירו שם אנשים היא שתתחילו לכתוב שם בעצמכם, ככה גם תכירו את החדשים וגם הותיקים יתחילו לחזור. בכל מקרה, אם המצב ישאר כמו שהוא עכשיו, אני עוזבת. וכמה שזה יהיה לי קשה (אין לכם מושג כמה...), אני לא נשארת פה ככה.
אוקיי.