Pigwidgeon Weasley
New member
../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo46.gif../images/Emo87.gif|יעל|
די
נמאס לי
אוף. בית ספר זה דבר דפוק. ומדכא.
אני רק בתחילת כיתה ח', ואני כבר לא עומדת בעומס של השיעורים. אני לא יודעת אם זה בגלל שאני טיפשה, או בגלל שיש לי ציפיות גבוהות מדי מעצמי, או בגלל שאני עצלנית, או בגלל שהחומר קשה, או שהמורים דפוקים, או לא יודעת מה. אני לא מצליחה להבין כמעט כלום ברוב המקצועות, בעיקר בהיסטוריה.
כבר הספקתי לקבל השנה 75 אחד בבוחן הכי קל בעולם, ושיפסלו לי בוחן כי עזרתי למישהו ותפסו אותי. ויש לי בוחן בהיסטוריה ביום שני. ואני לא מבינה כלום מהחומר. וזאת רק תחילת השנה. ויש לי קטע לכתוב באנגלית למחר ועשרה עמודים במדעים, ונחשו מה - בערך שש שאלות בהיסטוריה, ובטח עוד שקיבלו היום. אוף. ומה אני עושה? במקום לעשות שיעורים - יושבת מול המחשב ולא עושה כלום. וסתם מתלוננת. אוי, אני טיפשה.
וכלום לא הולך לי ביומיים האחרונים. אתמול היה לי את אחד הימים הכי גרועים בחיים שלי (יש רק יום אחד שזכור לי שהיה יותר רע ממנו..), וגם היום לא היה משהו.
ואני רק בתחילת כיתה ח', שאמורה להיות כיתה קלה! ועוד לא היה לי אף מבחן, ולא מתקרב אף מבחן. ואני לא עומדת בשיעורים עכשיו.
ואני עצלנית. ואני לא מצליחה לשנות את זה. וזהו בערך, אבל רק בערך. אני לא יודעת למה אני בכלל כותבת את ההודעה הזאת. רק רציתי לשתף אתכם, אני מניחה. אתם לא צריכים להגיב בכלל. אוף.
די