|יעל|

../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo46.gif../images/Emo87.gif|יעל|

די
נמאס לי
אוף. בית ספר זה דבר דפוק. ומדכא.
אני רק בתחילת כיתה ח', ואני כבר לא עומדת בעומס של השיעורים. אני לא יודעת אם זה בגלל שאני טיפשה, או בגלל שיש לי ציפיות גבוהות מדי מעצמי, או בגלל שאני עצלנית, או בגלל שהחומר קשה, או שהמורים דפוקים, או לא יודעת מה. אני לא מצליחה להבין כמעט כלום ברוב המקצועות, בעיקר בהיסטוריה.
כבר הספקתי לקבל השנה 75 אחד בבוחן הכי קל בעולם, ושיפסלו לי בוחן כי עזרתי למישהו ותפסו אותי. ויש לי בוחן בהיסטוריה ביום שני. ואני לא מבינה כלום מהחומר. וזאת רק תחילת השנה. ויש לי קטע לכתוב באנגלית למחר ועשרה עמודים במדעים, ונחשו מה - בערך שש שאלות בהיסטוריה, ובטח עוד שקיבלו היום. אוף. ומה אני עושה? במקום לעשות שיעורים - יושבת מול המחשב ולא עושה כלום. וסתם מתלוננת. אוי, אני טיפשה.
וכלום לא הולך לי ביומיים האחרונים. אתמול היה לי את אחד הימים הכי גרועים בחיים שלי (יש רק יום אחד שזכור לי שהיה יותר רע ממנו..), וגם היום לא היה משהו.
ואני רק בתחילת כיתה ח', שאמורה להיות כיתה קלה! ועוד לא היה לי אף מבחן, ולא מתקרב אף מבחן. ואני לא עומדת בשיעורים עכשיו.
ואני עצלנית. ואני לא מצליחה לשנות את זה. וזהו בערך, אבל רק בערך. אני לא יודעת למה אני בכלל כותבת את ההודעה הזאת. רק רציתי לשתף אתכם, אני מניחה. אתם לא צריכים להגיב בכלל. אוף.

וונקי

New member
../images/Emo24.gif

גל אני מאוד אבל מאוד מקווה שהכול יסדר לך בסוף ואל תהיה עצובה אני בטוחה במאה אחוז שהכול בספו של דבר היה בסדר זאות רק התחלה והתחלות לפעמיים קשות. אבל ברגע שעוברים את כול מכשולים או לפחות חלק הכול הופך להיות קל יותר. ואת תמיד יכולה לבוא עלי ולבקש עזרה
מקווה שעזרתי לך קצת

snowwight

New member
../images/Emo24.gifאל תדאגי!

גל! אל תדאגי!! זה תמיד התחלה הכי קשה.....
או שבעצם זה יעודד אותך אם אני יגיד ששנה הבאה יהיה הרבה יותר קשה אז תעריכי את השנה?
אל תדאגי זה יסתדר!-! ובקשר לציונים במבחנים מה רע ב-75? זה נורמלי!

../images/Emo24.gif../images/Emo87.gif|יעל|

המ... אני באמת מקווה שזה נכון, ושבהמשך הכל יסתדר, אבל איכשהו זה לא נראה לי כל-כך הגיוני..
75 זה לא טוב יחסית לבוחן עם חומר פתוח, שהתשובות כתובות לי במחברת ומותר לי להסתכל בה, וחוץ מזה, זה הציון הכי נמוך שקיבלתי שנה שעברה, במשך כל השנה, וגם זה קרה רק פעם אחת...

אני מקווה שאת צודקת...
תודה לך, אני אפנה אלייך אם אני אצטרך עזרה במשהו שיכול להיות שתוכלי לעזור, אני חושבת. המ.

../images/Emo24.gif../images/Emo160.gif

את יכולה להתנחם בזה שלי הייתה התחלה יותר גרועה באנסין קליל קיבלתי 73! ובמבחן על חשמל שזה דברים שלמדנו בכיתה ג' קיבלתי 80 ! ובהכתבה בערבית קיבלתי 90 וזה היה רק על 5 מילים אני לפחות מקווה שאני אקבל 100 בהכתבה באנגלית ושיעורים יש הרבה בחשבון אני בקושי מסיים ואני עושה רק יום לפני בשאר אני משתדל וזה ממש לא אופייני לי כי בבשנים שעברות היו לי ציונים יותר גבוהים במבחנים והייתי עושה שיעיורים כמעט תמיד התאכזבתי מעצמי ובהיסטוריחה ניסיתי לקוטרא את תחילת הספר לכם(יש לנו 2 ספרים אחד שמשנה שעברה) והוא משעממם! אז אל תהיי עצובה זאת לא רק את זה בטח בגלל שהתרגלנו לחופש

בלעכס. אני בטוחה שכל הבחנים שלך היו הרבה יותר קשים משלי, בכלמקרה.
אני מקווה שזה יעבור... גם לי זה לא ממש אופייני... ובדרך-כלל השנה מתחילה לי טוב, וממשיכה פחות טוב... השנה היא התחילה רע, אז בטח היא תמשיך יותר רע.

oO yUvAl Oo

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

אז רוצה לשמוע כמה אני קיבלתי במבחן הראשון בהסטוריה בכיתה ח'? תאמיני או לא, אבל- 45!!!!!!!
יאפ..... טוב, אבל רב הכיתה קיבלה ציונים נמוכים....
ובמסחן הבא קיבלתי 100 ובתעודה 90. אז תהיי אופטימית
ואני עצלנית הרבהההההה יותר ממך. ויותר מכל אדם אחר בעולם אני מניחה
ואם את רוצה חומר בהסטוריה ג'אסט סיי איט
לפחות המחברות שלי מסודרות...

תודה, אנשים. אני כבר מרגישה קצת יותר טוב.
לא, את לא יותר עצלנית ממני. בכל מה שנוגע ללימודים, אני היצור הכי עצלן בעולם.
ותודה על ההצעה, אבל את בטח לומדת חומר קצת אחר, ו...
לא משנה. אבל תודה בכלמקרה.

PopPy

New member
../images/Emo24.gif

מבינה אותך ב-100%, זה קרה לי בערך באמצע כיתה ט'. את לא טיפשה, ואת לא מטומטמת. לכולם יש ימים כאלה, זה עובר!
עצה קטנה: קחי את עצמך בידיים ותתחילי לחרוש כדי להשלים הכל כדי שלא תצברי פערים ותתחילי לרדת בקצב רצחני כמוני
אני בגאומטריה לדוגמא כבר איבדתי את הסיכוי שלי בכל החומר שקשור למשולשים ומרובעים כי תפסתי פער והסתבכתי שנה שעברה. ברגע שנתחיל חומר חדש (מעגל וכו') אני אולי אסתדר. אל תרשי לעצמך לדלג על חומר, בעיקר במקצועות ריאליים כי הכל בנוי אחד על השני וכשאת מפספסת דבר אחד - את עלולה להדפק אח"כ שנים - מניסיון..

אני אשתדל, אבל... זה פשוט לא הולך. אני לא מסתדרת עם כלום...

אני אשתדל, אבל... זה פשוט לא הולך. אני לא מסתדרת עם כלום...

Silver Fox

New member
../images/Emo24.gifוי לאב יו גל!../images/Emo82.gif

אל תדאגי, ככה זה איתי לפעמים בתנ"ך...
ובמתמטיקה אני לעיתים לא מבינה דברים ממש פשוטים כי אני פשוט חסרת תשומת לב...

Meijen Shaggy

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif

גלולי! (אוקיי, יש לי קטע כזה שאני קורא "גלולי" לכל מי שקוראים לו גל..) קודם כל, אני בשוק שאת בכיתה ח'... איך שהזמן עובר.. דבר שני - יהיה טוב..
(עכשיו תתייחסי לכל מה שכתוב בהודעה הזו כאילו שאני המצפון הרע שלך...) זה שעזרת לרמות בבוחן ותפסו אותך - חפיף.. עם הזמן לומדים לעשות את זה בלי שיתפסו אותך.. תרשי לי להמליץ על התכתבות ב-סמ"ס בזמן הבוחן.. וגם אפשרות נוספת היא לכתוב את כללללל התשובות על דף נפרד, לקפל אותו קטן-קטן ולהעביר אותו הלאה למי שזקוק לו. שיעורי בית - שלא יטרידו אותך! בואי נתחיל מזה שלא באמת חייבים לעשות אותם בבית..
אפשר להעתיק אותם מממישהו בהפסקה שלפני, ואם זו עבודה רצינית אפשר רוב הפעמים למצוא את הכל באינטרנט... והיה ולא הצלחת להכין את השיעורים - יש המווון תירוצים שאפשר למצוא.. בקיצור, הכל יהיה בסדר!

*מרגישה גדולה*
המ. לא הייתי צריכה לעזור למעצבן הזה בכלל. בעיה שלו שהוא לא יודע. חוץ מזה, הוא כתב "תנועטי" במקום "תנועתי". הוא סתם תיפש... בלעכס.
SMS זאת לא אפשרות, כי אין לי ממש פלאפון.
שיעורים זה כן מטריד, כי כשיש לי הרבה אין לי זמן אפילו להעתיק אותם, וחוץ מזה, אני לא אוהבת להעתיק, כי זה סתם גורם לי להיות עוד יותר עצלנית.
ואי אפשר למצוא הכל באינטרנט - היום חיפשתי במשך יותר משעה בסך-הכל מידע על משהו, ולא מצאתי.
אולי זה סתם כי אני לא יודעת לחפש.
ותירוצים - אני לא אוהבת אותם. אני שונאת לשקר לאנשים, אפילו אם הם מורים.
אני מקווה שבאמת יהיה בסדר.

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo24.gif

אל תדאגי, בסוף הכל יהיה בסדר.
לכולם יש את הימים האלה שהכל נראה ממש חרא, אבל גם זה עובר, באמת.
ואני יכולה להגיד לך מניסיון אישי שככל שהזמן עובר כיתה ח' נהיית יותר ויותר קלה.
ולסיום- העיקר שתמיד תחייכי! עם חיוך הכל נראה יותר טוב!

זה באמת עבר לי.
לפחות בינתיים.
בעיקר בזכותכם, אני חושבת... תודה רבה!

למעלה