M י ל ק י

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo39.gif

איזה מעצבן זה שכל החברות כבר התגייסו וכל היום אני צריכה להיות לבד. מה עושים??

מוצאים עיסוקים אחרים..

עבודה.. חברות נוספות.. את יכולה להצטרף לפורום (כולנו נשמח
)

M י ל ק י

New member
חח תודה..../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

אבל בכל זאת זה מעצבן :( חחח איך מוצאים עכשיו חברות נוספות..[?]

מעצבן..

לא אומר שלא- אבל לא יעזור לך לשבת ולבכות על זה.. תראי איך את עוברת את זה
איך משיגים עוד חברים? יוצאים.. מצטרפים לכל מיני אגודות שאת מאמינה בהם.. החברים מתווספים מעצמם. את יכולה גם להצטרף לפורום - אולי תמצאי לך חברים

פנינה 21

New member
כמה זמן יש לך עד הגיוס?

אני פשוט מרגיעה את עצמי שזה סך הכל 11 יום להיות לבד .. וגם לי היה אתמול רגע של משבר ..הידיד הכי טוב שלי(שכבר הציע לי חברות רק החלטנו לא להפוך לחברים רשמית עד אחרי הגיוס כדי שזה לא יפרע לנו) התגייס אתמול ואני עובדת בדרך כלל בבוקר ופשוט לא יכולתי להפסיק לחשוב עליו (אמרתי לו את זה אתמול בערב)..איזה מזל שב-10 ומשהו בלילה הוא ענה סוף סוף לפלאפון.

דללה

New member
מוצאים עבודה ../images/Emo9.gif

או כל דבר אחר שיעסיק אותך בזמן שהן בצבא.

iti4

New member
מבין אותך לגמרי

חבר טוב שלי התגייס אתמול חבר טוב שלי מתגייס עוד שבוע ואני דיי בחור של יציאות... אז תמצאי עבודה מהבוקר עד הערב כזה ותצאי עם מי שעדייין לא התגייס

rasmus girl1

New member
אצלי זה הפוך,

אני הראשונה מכל החברות שמתגייסת..אני מחכה לשחרור כדי לצחוק עליהן חע

M י ל ק י

New member
אמממ../images/Emo39.gif

הלוואי שהיה לי רק כמה ימים להיות לבד...=\ יש לי עוד שתי חברות שלא התגייסו, אחת גרה בעיר אחרת (מה שאומר שפעם בשנה אני רואה אותה..) ואחת מתגייסת עוד פחות מחודש אז בעצם היא היחידה שאני נפגשת איתה כרגע, וברור שאנחנו לא נפגשות כל יום אז יוצא לי להשתעמם דיי הרבה.. אני מתגייסת בדצמבר אז יש לי עוד איזה 4-5 חודשים ככה..אבל תודה לכם אני באמת אנסה למצוא כל מיני תעסוקות. פורום ממש נחמד..

למעלה