i'm tired

רובע

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo199.gifi'm tired

my friend just woke me up two hours ago and she was hysterical because she finnaly found out that her boyfriend was cheating on her [i told her he was cheating a long time ago but she didnt want to believe it] so she was all crying on the phone and for like an hour i had to calm her down...when she finnaly stopped crying she went to the comp and sent me link to kelly clarkson's vid to Since U Been Gone and told me to watch it...in the clip kelly is like trashing some dude's place breaking his stuff destroying everything this guy owns because he left her or cheated on her or something i dunno but its hilarious..then my friend started telling me that this is what she is going to do to him and that she is going get even to i spent the next hour telling her she doesn't need to do this its wrong blah blah blah and so on... now i cant sleep and i need to sleep because i'm sick and my head hurts really bad
[what the hell is wrong with me?@# why am i writing in English?!@#?helpppppppppp!@#!!! i'm going crazy!!!!] [if you read this far...i guess your really board
] [hey man i'm so high right now that its just sad
] good night!

רובע

New member
אני מבקשת!

מסכנה! [שונאת שמדברים עליי או אל בנות אחרות ככה..יש לי חברה שכל הזמן עושה את זה וזה עצבן אותי אז אני העפתי לה כאפה:$]

רובע

New member
i will bitch-slap you..i mean it!!

באמת עמית גם ככה יש לי שם של בן ועבר הרבה זמן עד שהפסקתי לשנוא אותו אל תגרום לי לשנוא אותו שוב
:$

SurfingBoy

New member
למה???רובי זה שם יפה

וגם הייתה טלנובלה כזאת בויוה...בעעע אבל אם היית בן לא היינו קוראים לך רובי, היינו קוראים לך ראובן

רובע

New member
כה אבל אני לא אהבתי אותו מלא זמן..

כי תמיד הגו אוות לא נכון ודברים כאלה..וגם כי זה שם של בן בישראל...בארצות דוברות אנגלית למשל זה לא...ואם הייתי בן עדיין הייתם קוראים לי רובי כי זה היה השם שלי לא ראובן... [ד"א אני קרויה על שם ראובן:$ וגם על שם האבן
]

adii1201

New member
רובי זה שם של בן?!?!? ../images/Emo12.gif

אני לא יודעת מה איתך אבל זה שם חמוד לאללה ואני ממש אוהבת!

adii1201

New member
נו נכון אבל רק אם

לבן קוראים רובי.... יעני זה לא שם של בן אם זה בא על בת... הבנתם?
כאילו למשל נמרוד לבת זה עדיין שם של בן אבל רובי לבן זה קיצור של ראובן. רובי לבת יכול להיות קיצור של רוברטה וסתם רובי אבל זה לא שם של בן רק בגלל שזה קיצור של ראובן... יש מבין?

MoWz

New member
רוברטה זה של של ראובן שהחליט להיות

רוברטה אם את מבינה למה אני מתכווונתתת

adii1201

New member
../images/Emo6.gif על הקטע שאת מופרעת

ובאסה לחברה שלך... ובאמת שלא תעשה את זה הוא לא שווה שהיא תעשה לו את זה... שתראה לו כאלו שלא אכפת לה ככה הוא יתעצבן

רובע

New member
מתי אמרתי שאני מופרעת?../images/Emo7.gif

לא אמרתי מופרעת אמרתי מסטולה יש הבדל
[הייתי על אדוויל באותו רגע-סם קשה במיוחד
] והיא לא תעשה את זה היא פשוט היתה בעצבים באותו רגע...וזה מובן לא?
ואני נשמה טובה וטהורה שכמותי לא נרדמתי אחר כך
אבל לא יכולתי לתת לה להרגיש רע ולהמשיך לישון בלי לדבר איתה בטלפון ולהרגיע אותה אז בעיה שלי אני פראיירית:$ דרך אגב חלק מהחברים שלי התחילו לקרוא לי ג'ימיני [כאילו ג'ימיני הצרצר מפינוקיו למאותגרים מבחינת אגדות
] כי אני המצפון של כולם
אני כל הזמן אומרת להם לא לעשות את הדברים הרעים שבא להם לעשות ושומרת שהם לא יהפכו לחראות של בני אדם
ודרלינג..הוא לא יתעצבן...פשוט לא מזיז לו...הוא מפגר..היה לו דבר טוב והוא הרס אותו..הוא יבין את זה מתישהו...נקווה...

adii1201

New member
חיחיחי שתשיר לו ODIYL ../images/Emo3.gif

וכן אני מבינה שהיא הייתה בעצבים וברור שזה מובן אבל יש כאלה שכן היו עושות את זה
ונחמד לך שאת המצפון של כולם וזה חמוד שנשארת ערה בשבילה ואני אמרתי שאת מופרעת

למעלה