-

kזאבי

New member
../images/Emo7.gif - ../images/Emo196.gif../images/Emo40.gif../images/Emo128.gif../images/Emo73.gif

ניסיתי לשכנע את השוטר, שלא כל יום יוצא לך לנהוג על S40 ולא התכוונתי יותר מלבדוק את היכולות של הרכב. לא עזר לי. האמת - מגיע לי. אולי זה יגרום לי לעוד תקופה להרפות את הרגל מהדוושה בעוד 30 יום כשיוחזר הרשיון ועד למשפט בדצמבר שמן הסתם יגזול ממני אותו לעוד תקופה.

kזאבי

New member
../images/Emo2.gif

S40 (וולוו) לא 240. יש לי אלוהים ולכן לא עברתי את ה168 קמ"ש.

אומי5

New member
להיות פלצן ?

טוב נו אני לא יהיה כי גם אני עבריין תנועה ..... איפה עשית את זה אם יותר לי לשאול? בכמה שניות ? הריגוש היה שווה את אובדן הרשיון? נכון שזה כמו סמים? תמיד מבטיחים שנפסיק ולא עומדים בזה..... אה ו... מגיע לך ....(אני מחכה להודעת השלילה...)

kזאבי

New member
לא חיפשתי ריגוש

לא צריך S40 בשביל לנהוג ביציבות במהירות שכזאת. באמת שהיכולות שלו סיקרנו אותי. נסעתי ב443 ממודיעין לכיוון ירושלים, השתדלתי להיות הראשון ברמזור (ליד מחנה עופר) יש שם עליה משמעותית משהו, הגעתי ל140, וחיכיתי לראות אם בתנאים שכאלה יש לו עוד מה לומר כשמבקשים להאיץ. ו... הוא אכל את זה בלי מלח. (והאכיל אותי חרה
)

אם בכ"ז תחפש אשמים אלטרנטיביים

אני מניח שאתה יודע למי ולאיפה לפנות. וברוח הימים הללו; צדיק אתה ולא פשעת, אבל אנחנו וסיבולת הקיבה שלנו, פשענו !

אוח אוח .. פלטת הבשרים ../images/Emo21.gif../images/Emo217.gif

ואגב, הוא אשר דיברתי ידידי; דוקא לאור העובדה שהפלטה באה כפוסט לאירוע הטראומטי, זה יכל להוות טיעון להקלה בעונש, ותעיד הפלטה המיתולוגית כאלף עדים על בני מעיך העגומים, ועד כמה הם שיוועו לטרף באותה שעה בה בדקת את ה'פתיחות' של הגאג'ט התורן שלך. ואגב, ארוחת הצהרים הייתה גם היא לא רעה בכלל, לתשומת לב קיבתך. יאמי יאמי

admor

New member
סליחה שאני מתערב

רק רציתי להגיד שלא בשביל זה יצאתי בשאלה. אנשים שמדברים על פלטת בשרים מבלי שאני אהיה מעורב???

boaZone

New member
יש נוהל מאוד מאוד מסובך

שרק אם הוא מתנהל לכל פרטיו ודקדוקיו ניתן לשלול לך את הרשיון לאחר שתפסו אותך על מהירות. השוטרים היו צריכים לכייל את המחכשיר בצורה מסויימת, היו צריכים לעמו בצורה מסויימת, הכביש היה צריך להיות ריק חוץ ממך... יש מלא דרכים לצאת מזה מבחינה מנהלתית. אם אתה לא מרגיש מבחינת הצדק החברתי את זה שאתה אמור לשאת בעונש, כך עו"ד טוב ותנסה להפטר מזה... (בתקווה שלא הודת בפני השוטר, ואז די אבוד לך.)

boaZone

New member
OK זה כבר מפדח. גרסה מתוקנת ../images/Emo122.gif

יש נוהל מאוד מאוד מסובך שרק אם הוא מתנהל לכל פרטיו ודקדוקיו ניתן לשלול לך את הרשיון לאחר שתפסו אותך על מהירות. השוטרים צריכים לכייל את המכשיר בצורה מסויימת, היו צריכים לעמוד בצורה מסויימת, הכביש היה צריך להיות ריק חוץ ממך... יש מלא דרכים לצאת מזה מבחינה מנהלתית. אם אתה לא מרגיש מבחינת הצדק החברתי שאתה אמור לשאת בעונש, קח עו"ד טוב ותנסה לצאת מזה... ושוב, בהצלחה. <בועZון בעד נסיעה מהירה ובטוחה>

kזאבי

New member
אחרי הבלאגן

שהיה למשטרת ישראל עם הממל"ז, הם משתדלים עם הפרוצדורה המסובכת הזאת. ולמי שבכל זאת רוצה לדעת על דרכי ההימלטות כאן

מתלבט13

New member
ברוח ימי הדין

הסטייפלר (אתה לפחות יודע מי זה....) לא היה נותן ברכה למי שעמד בפני משפט על עבירת תנועה. הוא היה אומר "נהגת בחוסר זהירות וסיכנת אנשים, טוב שתקבל עונש" בכל מקרה אני מברך אותך שתצא זכאי. והנ"ל גם לא חל עלי. אני גם כשאני עובר על החוק יש מלאכים ששומרים על כולם מסביב. המלאכים האלה הם עובדה ברורה, שהרי לא הרגתי מאות אנשים עד היום.

יכול להיות

שזה נכון באמת, המלאכים השומרים. אבל אל תבנה על זה. בקיצור, מספיק עם החלומות על מלאכים שומרים, גמדים שחיים מתחת לאדמה, סמבטיון ועשרת השבטים האבודים ושאר סיפורי דמיונות של חרדים הוזים.

פסה

בודק יכולות של S40? זה מזמן פסה.. יכולות של ספיטפייר זה הרבה יותר KOOOOL יש בשדה דב פתח בגדר. תבדוק. אה.. ועדיף להריץ עם חרטום לכיוון עזריאלי. תגיד מה קרה לך אתה...

king211

New member
צרת רבים חצי נחמה???

גמני לקחתי לפני שבוע לנסיעת מבחן את המזדה 3 החדשה (לאחר שהקודמת הופצצה ע"י קטיושה מחורבנת פרי עמלו של נסראללון) לבדי ב 6 בבוקר כן הרכב טיפס ל 210 קמ"ש כמו ענק ויכלתי כמובן עוד אבל הניידת היתה שם. טוב לא נורא עוד כמה ימים נקבל את הרישיון בחזרה אני מודה לסבתא שלי שהביאה לעולם בן שהוא במשרד הביטחון. תודה סבתא!!!! וזאבי לא נורא בנתיים תחיה על נהגים אחרים.

למעלה