../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

מדינה שלמה ישבה וחיכתה למציאתה הבוקר שמעתי את אמא ברדיו מתחננת לחזרתה כאבתי איתה והתפללתי איתה, וכעת לפני כשעה נמצאה גופתה .
דמעות של מלאכים דמעות שקטות דמעות יפות ועצובות זולגות באופק דמעות ומחפשות... מה הן מבקשות? כי כשהמלאכים בוכים בעולם אחר אז בעולם הזה עצוב לנו יותר דמעות של מלאכים מדוע הם בוכים המלאכים? אולי בגלל שזה לא קל להיות מלאך בעולם עצוב כל כך כי כשהמלאכים בוכים בעולם אחר אז בעולם הזה עצוב לנו יותר וגם אנחנו כאן רוצים לבכות יחד איתם מה לעשות?... רוצים לבכות והדמעות אינן יורדות הדמעות אינן זולגות כי כשהמלאכים בוכים בעולם אחר אז בעולם הזה עצוב לנו יותר.

תלתלית

New member
../images/Emo14.gif הלב נשבר

לשמוע את החדשות המרות האלה ובבוקר היתה בנו תקווה כולם קיוו שהיא "רק" נחטפה נרצחה. איך אפשר לרצוח חיוך כזה ? אין לי מלים רק עצב גדול

chany

New member
../images/Emo16.gifאין מילים. כואב. עצוב מאוד.

יהי זיכרה ברוך.

Mוניk

New member
../images/Emo7.gifהודיה נרצחה../images/Emo16.gif

יו זה כואבבבבבב עכשיו שמעתי שהודיה נרצחה נו תגידו זה לא עולם מטורף זה עולם של ייאוש זה עולם בלי תקווה אלוהים איך יכולת לתת לו לרצוח תינוקת איפה היית נירדמת בשמירה אלוהיםם אלוהים איפה אתה איפה היית כשהודיה זעקה לך בדמעה חלושה עד מתי אלוהי עד מתייייייייייי אמא של הודיה ליבי איתךךךךךךך
הודיה יהי זכרך ברוך
מוניק

tairon

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo16.gif הלם..

אייך אפשר לרצוח ילדה חסרת אונים? בלתי נתפס! יהי זכרה ברוך

דניאל001

New member
למוניק וחוצנית...

לא יכולתי לבטא את רגשותי-שלי טוב יותר ממה שתיארתן אתן. יעל, השיר כ"כ במקום. לקרוא להזכר בתמונות וקטעי הוידאו של הודיה, שהוקרנו בטלוויזיה - ופשוט לבכות. בתור אב לילדים, החלפתי לא פעם את תמונתה בתמונת בני הקטן בן ה-4 - ונחרדתי!!! אין לי מושג כיצד להתייחס לאביה של הודיה: מחד גיסא - כן, לאפשר לה את היכולת לצאת עצמאית מן הבית, זה חוסר אחריות בסיסית. מאידך גיסא - בשלב החיפושים אסור לבקר - העונש גדול מספיק. א ב ל, עתה, עם היוודע גורלה המר של הודיה ואם יסתבר שאכן האב אשם - האם יש עונש כבד מספיק?! נכון. יש לתת לחוקרי המשטרה למצות את חקירתם. עד אז אתן לו את הקרדיט... ריבונו של עולם, איזה מוח מעוות יכול להוביל מעשה כזה?! כאדם דתי, מוניק, אמורות להיות לי השגות על פנייתך לאלוקים - אך האמת?: במקרה כזה אני פשוט נאלם דום. אני לי מילים בכל אחת מתפילותיי נשאתי תפילה לשלומה של הודיה, וכך עשו רבים ממכרי - ללא הועיל... כ"כ צר לי, הודיה...
יהי זכרך ברוך

טאKילה

New member
../images/Emo16.gif..לזיכרה של התינוקת הודיה..

קיבלנו מיגוון של זכויות בחירה בחיים, להינשא,ללדת ולחיות בעולם. היא לא בחרה למי להיוולד היא לא בחרה אבא מפלצת. התינוקת הודיה נרצחה היא לא תוכל להשתמש בזכויות הבחירה שניתנו לנו. חייה נגדעו בינקותה, אלוהים!!!! כמה רוע הנחת בעולם!

Mוניk

New member
../images/Emo7.gifלאורך הים ../images/Emo16.gifמוקדש להודיה../images/Emo16.gif

תגיד איך לעצור את הדמעות תגיד איפה יש עולם אחר לחיות תגיד למה אין אמת רק הזיות אז למה לנסות ולהמשיך עכשיו לבכות לאורך הים, אין גלים יש עולם שנשבר לרסיסים על המזח תגיד איך לעצור את הדמעות תגיד איפה יש עולם אחר לחיות כשתינוקות רצים אל תופת כמו אל ים אני ארוץ אל תוך ותחזרו משם לאורך הים, אין גלים יש עולם שנשבר לרסיסים על המזח תגיד איך עם המוות אני חי מסתיר הדמעות כל לילה אלוהים עד מתי האש שקוראת לי לא נמצאת שם באמת וזה שנעלם אלוהים האם ישוב או כבר מת אלוהים????????? מילים: איילה אשרוב מוניק

אוגי פה

New member
לא מבין ילדה קטנה אשמה

אני פשוט לא מבין למה הילדה הקטנה הזו אשמה? למה היה לה גורל כל כך אכזר ? למה תמיד הילדים בכל מריבה של ההורים אשמים ? האם זה היה גורל שדפק בדלת הלא נכונה ? האם כך רצה זה שלמעלה שיגמרו חייה שלך ילדה תמימה ? עם כן למה נולדנו בכלל? ציתות משיר של שרית חדד: שמע ישראל אלוקי אתה כל יכול נתת לי את חיי נתת לי הכל בעיני דמעה הלב בוכה בשקט וכהלב שותק הנשמה זועקת
יהי זכרך ברוך

מזעזז, מקווה שבסוף יסתבר שלא האבא

לא שזה כבר משנה לילדה, אבל למען המצפון, והמשך החיים של האמא, אני מקווה שיסתבר שהאבא לא קשור, פרח שאפילו לא הצליח לנטוע שורשים ולהנות מזיו החמה מצמרר ועצוב יהי זיכרה ברוך

apl

New member
../images/Emo41.gif לקרוא בבקשה../images/Emo41.gif

קודם כל זו הפעם הראשונה שאני בפורום הזה-אז נעים מאוד... היום כשנכנסתי לפורומים השונים-סתם שיטוט ביום משעמם ועצוב שכזה על הגורל המר של התינוקת המהממת הודיה ז"ל שנרצחה... עם כל הצער הענק על הרצח והתדהמה שזה לא היה צריך לקרות ושלרוצח מגיע עונש אכזרי ביותר...יש אי הבנה ענקית של הדברים כמות שהם: אמנם האבא היה האחרון שהיה עם הילדה וראה אותה,אבל ישר הסיקו מזה שהוא הרוצח ואיך הוא עשה דבר כזה. נכון שהוא נעצר כחשוד העיקרי, אבל עדיין אף-שופט לא הרשיע אותו כאשם ברצח ולבינתיים ישנה על מצחו האות קין כרוצח שפל ואכזרי... לא שופטים אדם בצערו(למרות שהוא היחיד שהיה לו מושג מסוים)ועד שלא ישוחרר האיפול על פרטי הפרשה אין זכות לציבור ולתקשורת, לשפוט אותו ולתת גזר דין. אני לא מצדיקה חס וחלילה את האבא,אבל גם לא שופטת ולא ממהרת "לחסל" אותו, וכרגע הכל אפשרי(למרות שאני יכולה להאמין שיש לו קשר לעניין,ואת זה אני אשאיר למשטרה ולחוקרים)...הכל פתוח בעניין הזה... בכל מקרה אני מאחלת שיעשו דין ושופטים עם הרוצח(ואם זה האבא-אין דבר יותר גרוע ומזעזע מרצח של אבא את ילדיו,ובמקרה הזה תינוקת שלא יכלה להתלונן,לצעוק לעזרה ולהינצל). רק לחשוב איך עושים מעשה שפל כזה-גורם לי לצמרמורת...אבל צריך בהחלט לחכות לסוף פרטי הפרשה ולא למהר "לסגור" את זה על האבא... למי שיש דיעות\תגובות...מוזמן להגיב... ומקווה מאוד שזהו המקרה האחרון...

tairon

New member
../images/Emo24.gifapl ברוכ\ה הבא\ה

החיבוק הוא על אופן ההתנסחות שלך אכן האבא עדין מוגדר ע"פ חוק כחשוד בלבד... וכבר שמעתי בהרבה מקומות שהכריעו את דינו.. תנו לחוק לעשות את העבודה. והיה והוא אכן ימצא אשם תקוותי היא שימוצא איתו הדין...

apl

New member
תודה רבה בכל אופן

ולטיירון המנהלת- פרט שולי קטנטן: אני בת :) ועוד משהו;כפי שרשמתי בנ"ל,זו פעם ראשונה שלי בפורום,ואני מניחה שהוא יחסית חדש,אבל לא ברור לי כ"כ מה הנושא העיקרי שלו...חוץ מההגדרה הכללית מדי " שיחות אל תוך הלילה".

tairon

New member
פרט שולי קטן גדולללללל

טאירון הוא מנהל אני בן... והנושא עיקרי שיחות לתוך הלילה הכל הולך ראש טוב רצוי הומור מתקבל וכל נושא פתוח על השולחן

טאי-אחי כנס שניה../images/Emo3.gif

אחי אני מופתע ממך-לא סיפרת לי שעברת שינוי מין -מה ממתי אתה בחורה חיחיחיחיחיי חולה עליך אחי שמור על עצמך רועי

apl

New member
טוב-אז אני חושבת שמיצינו את עניין ה

המין-לשם שינוי...:)

apl היי ברוכה הבאה לפורום../images/Emo140.gif

צודקת ברמת החוק ברמה האנושית יש רמזים..ומידע שמובילים אליו, וכולי תקווה שזה לא נכון. למרות ש....! זה לא מקרה ראשון שאב מתנקם דרך ילדיו בזוגתו כבר שמענו מקרים שכאלה, ויש נטייה לשכוח קשה להתמודד עם דבר כזה, קשה לעכל או בכלל להבין זה מזעזע וזו מילה עדינה עבור זה.

apl

New member
וואו אחרי הידיעה זה כבר לא רלוונטי

אב שרצח את בתו...אין מילים....

למעלה