יעליק27

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif

אז עשיתי עוד בדיקה היום והקו היה כמעט בלתי נראה
, בהחלט פחות מאתמול ממש צריך דימיון רב כדי לראותו. מחר בדיקת הדם הידועה מראש
, ואני רק יושבת עם גוש ענק בגרון ולא מאמינה שעוד חודש, עוד טיפול נכשל!!!
עכשיו אנחנו שוב בהפסקה, ננצל את הזמן לטיפול הומיאופטי לשנינו, ורגיעה... אני כל כך עצובה זה פשוט לא יאומן...
יום טוב וכולן ובשורות טובות

baby4me

New member
מה? ככה מרימים ידיים?

המכשפה ישנה? למה כבר להתייאש? לא שאני אומרת שצריך להיות רק אופטימיים ולא ריאליים....אבל לא להשבר מראש...את תראי שיהיה טוב....
ענק

יעליק27

New member
מפחדת לחזור שוב לתקוות ולהתאכזב

אין לי כח יותר אני כבר שלושה שבועות בסרט הזה רציתי לדעת לכאן או לכאן והיום זה נקבע, אם היתה הכפלה או עליה הסימן על הבדיקה היה צריך להיות חד משמעי לפחות כמו אתמול אם לא יותר והוא לא היה אז די! אני נטולת כוחות...

אנונה11

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

עצוב לפתוח ככה את היום בהודעה מרה שכזאת, אין לי מילות ניחומים חוץ מזה שתהיה חזקה אולי אחרי הפסקה שתביא לרגיעה תצליחו בסיבוב הבא.

יעליק27

New member
תודה נועה, אבל אני פשוט מפחדת

להמשיך לקוות, אני רוצה להיות בהריון כל כך
והחודש בפעם הראשונה ראיתי שני פסים בבדיקה והינה שוב - הכלום הזה...
מה לעשות
איך ממשיכים
זאת כבר החזרה רביעית, אין לי יותר מוקפאים והשלב הבא הוא רק עוד שאיבה, הפעם הראשונה היתה קשה מאוד בשבילי, אני פשוט מפחדת

ליזט2

New member
יעליק חמודה שברת את ליבי ../images/Emo14.gif

באמת כל כך עצוב לשמוע על שלילי אבל אולי אנחנו ממהרות מידי להסיק מסקנות תעשי בדיקת דם! מתוקה יהיה בסדר קצת אופטימיות אוהבים אותך מאוד מאוד תרגישי טוב ותעדכני...

יעליק27

New member
מה קורה איתך? עשית בדיקת דם?

או בדיקה ביתית? מחכה לשמוע בשורות משמחות
! מחזיקה לך אצבעות
!

mavim

New member
יעליק,../images/Emo7.gif ../images/Emo24.gif אותך

כלכך מכירה את המצב המאוס הזה, מתפללת ומקווה שאם זאת לא הפעם, אז בפעם הבאה זה יהיה!

hyb

New member
אוי יעל מצטערת בשבילך../images/Emo7.gif

שולחת לך
גדול כי אין לי מילות ניחומים בשבילך מקווה שהפעם הבאה תהיה טובה יותר

חגית6

New member
עצוב ../images/Emo7.gif קבלי ../images/Emo24.gif

אין לי מילים... בהצלחה בטיפול ההומיאופטי ותחזרי לחתור אחריו.

אוףףףףףףףףף יעלי קבלי ../images/Emo24.gif

אני כ"כ עצובה גם חבובי ועכשיו גם את
כמה שאני מנסה להאמין שיהיה בסדר נורא קשה לי ואחרי מה שאת מספרת בא לי לצרוח לשמיים למהההההההההההההה
מתפללת שיהיה טוב,ומחזיקה
שאולי...

tulila

New member
מחזיקה לך אצבעות...

אל תתיאשי עדיין לפני מחר... אולי המצב ישתנה עד מחר בבדיקה. מקווה בשבילך ומחזיקה לך המון אצבעות, תחשבי רק חיובי כי מחר יום חדש... טלי

Blue velvet

New member
יהיה בסדר בסוף../images/Emo42.gif

אולי לא צריך לפתח אופטימיות רבה, אלא פשוט לחשוב שבסוף זה יקרה. כמובן שהתלאות האלה מייסרות, אבל גם הן ייגמרו. בהחלט רצוי לעשות הפסקה. תרגישו טוב!

למעלה