רומי^^

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif

"...הכאב גדול ואין לאן לברוח עשה שייגמר כי לא נותר בי כוח..." (אלו המשפטים היחידים שעולים לי בראש עכשיו, והם פשוט כל כך קולעים למצב) וכרגע - לא נותר בי כוח ולא נותרו לי מילים. סליחה. רומי, שחשבה שמאגר הדמעות שלה נגמר מזמן,ומאוד מאוד מאוד עצובה היום

עמית@

New member
רומי , כמה כואב

לפעמים זה פשוט מציף אותך בלי יכולת להתמודד עם השפע הזה שחשבת שקברת מזמן. את לא צריכה להנצל- את לא צריכה להסביר- לא לנו ולא לעצמך רק להתאבל ואחר כך לקום ולהסתוןבב נגד הזרם כדי לצאת- לתפוס במשהו מוצק כואב נורא

mala

New member
חייבת לך אחת ולא יוצא לי ...

ברגע ההוא שלי שגיליתי את הפורום את עודדת אותי ואני לא שוכחת את המילים הנוגעות שלך והמנחמות . אין לי מה לאמר - מאגר הדמעות נשאר מלא ומאגר המילים , לפעמים , נאלם . אני מקווה שמחר תרגישי יותר טוב ואם לא - תחזרי לכאן . אני מנסה לתת חוזק ולצערי טובעת יחד איתך במועקה . אולי לא הייתי צריכה לכתוב אבל זה המקום האמיתי היחידי שיש לי היום , הרגע . שיהיה לנו טוב . מצטערת .

מיכל ק-ש

New member
רומי

לאור מה שכתבת גם לי אין מילים, אז אסתפק בשליחת חיבוק (אבל לא את זה המחייך
) ו-
. תחזיקי מעמד.

רומי, השארת גם אותי ללא מילים...

רוצה לתת לך עצה או מילה ולא יודעת איך ומה... לפחות תרשי לי לאחל לך חג שמח.. אולי מחר תרגישי יותר טוב..לפחות אני מקווה.. נותנת לך ...
ענק שיתן לך קצת עידוד... ממני מכל הלב ד.

אף פעם לא נגמר מאגר הדמעות

זה רק אנחנו שחונקים אותן בפנים. עצוב רומי היקרה - מחבקת אות חזק.
נילה

עידית ד

New member
../images/Emo14.gif ../images/Emo14.gif אויי שיטטטט

ישבתי לי בשקט בשקט וחשבתי עליך כמה ימים כל כך קיוויתי בשבילך אוףףף מה שכתבת גרם לי לחשוב שכנראה כמות המדללים נשארת לנו בגוף ויוצא בצורת דמעות ברגע שהאחות אומרת לנו את המשפט הנוראי ההוא - שלילי
כך שכנראה מאגר הדמעות מתמלא תמיד מחדש. חמודה שלי הכאב הזה כל כך כואב שאי אפשר לתאר אותו במילים תתאבלי לך ותשברי לך ואת יודעת שכמו תמיד בסוף הראש מתרומם מהבלטה ואז חוזרים למאבק ואומרים ואת יודעת את זה שבסוף זה קורה בסוף את תהיה אמא אמא ג´ינג´ית וגאה אוהבת אותך ושולחת לך את החיבוק הכי חזק בעולם עידית

אולה *

New member
אויש, רומי שלי ../images/Emo24.gif

מפלס הדמעות שלי מתמלא מידי פעם, ואם נתאסף כולנו הכנרת תתמלא תוך שעה. כשהייתי קטנה סיפר לי שמהו שמלאי הדמעות בגוף מוגבל, ופחדתי לבכות, חשבתי שלא ישאר לי כלום לכשאהיה גדולה. באמת האמנתי בזה. היום אני בוכה חופשי. רומי יקרה, אני מאוד מבינה את הכאב. ומרגישה את היאוש. מותר לבכות ומותר להשבר. מותר להגיד שזהו זה, ולקום עם תקווה חדשה למחרת. אני מקווה שתתאוששי במהרה, אבל קחי לך את הזמן. ואנחנו כאן לתמיכה ולחיבוק.

נועם@בת

New member
../images/Emo7.gif רומילי ../images/Emo7.gif ../images/Emo14.gif

לא מתרגלים לזה אף פעם, הא? לא משנה איך נתכונן לטיפול. לא חשוב כמה טוב או רע נרגיש. בסוף כשזה מתנפץ בפרצוף זה מרסק את הבטן מפנים עד שקשה אפילו לנשום. מחבקת חזק אחותי, כל כך חזק שהכאב של החיבוק משתיק אולי טיפה מהכאב שבפנים. "אני תפקידי לנגב לך את הדמעות". רציתי לעשות V על התרחקות מהפורום, רציתי לעשות V על ציצים, רציתי שתהיי בהריון יפתי. אבל למציאות יש חוקים משלה, והיא נושכת חזק לפעמים. תשתי הרבה מים, זה יחדש את מאגר הדמעות. תניחי רגלים על שולחן הקפה שלך, וראש על החזה של האיש, ותתחבאי שם עד יעבור זעם. כי הוא יעבור רומי, הזעם יעבור, ובסוף שתשא רק מתיקות קטנה שבוכה בלילה. כרגע זה נראה רחוק כל כך, אבל אחרי העיקול הסוער של הנחל מחכה לך הילד שלך. יושב שקט ובטוח שאמא תבוא לקחת אותו
נועם

הרמוניה

New member
רומי אהובה

"בלילה נפלו צפרים מן הקן ועיצים רעדו בלילה והחיים הגדולים נהיו קטנים ובכו לחיות" אוהבת (המון) הרמוניה

א י נ ס

New member
אהובתי

אני בוכה יחד איתך. בואי אלי ואני אתן לך חיבוק חזק חזק, כמו שיודעת לתת רק מי שאכלה את השליליים האלו לא מעט. אני אחבק אותך ואספר לך שבסוף אלוהים פתאום רואה, ואז הוא שולח לנו את המתנה המופלאה מכל. אני יודעת כמה את רוצה ועורגת וכואבת בכל הגוף לילד הזה. זה יבוא, מאמי. את תראי שיום אחד כל הקוביות יוצבו במקום הנכון, בזמן הנכון - ועובר יושרש ברחם, ותינוק יוולד, ואת תהיי אמא. והיום הזה לא רחוק. הוא כאן באויר. אני מרגישה זאת הכי חזק בשבילך. יפה שלי, אני כל כך אוהבת אותך, כל כך רוצה לראות אותך שמחה. המילים קטנות, מוגבלות, לא מדויקות. אני שולחת לך משהו, שהוא מעבר למוחשי. קרן אור מהירה ומדויקת שתגשים לך את כל המאוויים הכי כמוסים וקמאיים. אני רוצה שתרגישי את החג הקרב, את הלבן באויר, את ריח הקיץ המתקרב, ותתמלאי לך בשמש ובכח. את תראי שטיפול הקיץ הבא יביא את ההצלחה האופטימלית, אני יודעת זאת בחושים הכי עמוקים שלי. חיבוקים ונשיקות בלי סוף ממני.

קינמוני

New member
רוצה לעודד אותך../images/Emo39.gif

כל כך מבינה אותך ומזדהה עם השורה מהשיר בדיוק כמוך. מקווה מאד שהכאב של כולנו יגמר מהר. שולחת לך ממני המון המון כוח ורוצה שתדעי שאני מאחורייך ומחזיקה לך המון אצבעות. אז בשביל, תנסי קצת לחייך (למרות שגם לי קצת קשה לעשות את זה היום) קינמוני

קט קט

New member
מאגרים ../images/Emo173.gif../images/Emo173.gif../images/Emo173.gif../images/Emo173.gif

רומי היקרה העציבה אותי מאד ההודעה שלך. אני מקווה שתעברי את זה ותסתכלי הלאה אל עבר האופק שמתקרב בכל פעם, למרות שהוא ממשיך להיראות כ"כ רחוק - זאת רק אשליה אופטית! מקווה שתאכלי הרבה גבינה ותשתי הרבה חלב שימלאו לך את המאגרים. תחשבי על החג הזה כעל התחלה חדשה. שולחת לך חיבוקים ועידודים, עם הבנה שלפמעים מותר להיות עצובים, אפילו המון. קט

anatc

New member
נורא עצוב ../images/Emo7.gif

מצטערת שאין לי מילים לנחם, אני לא בטוחה שיש למילים כוח ברגעים כאלה, שלצערי רבות מאיתנו חוות. מקווה שזה יהיה העצב האחרון, לפני השמחה הגדולה. אני בטוחה שיש לידך מי שיחבק, ממני קבלי חיבוק וירטואלי, בלי האמוטיקן המחייך, כי אני לא. (ובאמת אולי כדאי לבקש מהגרפיקאי המוכשר לצייר לנו אמוטיקן מחבק בהזדהות, שלא תמיד מלווה בחיוך.) ענת

רומי^^

New member
../images/Emo26.gifאהובות שלי יקרות../images/Emo36.gif

המילה "בית" מסמלת בשבילי מקום, שאפילו אם אתרחק ממנו מרחקים ארוכים, פיזיים ונפשיים, תמיד תמיד יהיה לי לאן לחזור. ואין לכן מושג - עד כמה זה נכון בשבילי, בעיקר היום;בעיקר עכשיו. מה שטוב זה, שאת ה"בתים" שלי אני יכולה לקבוע בכל מני מקומות, ובכל מני זמנים - ואתן כבר יודעות שהפורום הוא אחד מהם, למרות שלא תמיד אני כותבת. לפעמים אני מרגישה כמו "נחום-תקום": הבובה הזאת שכמה שלא תפילו אותה היא תמיד תתרומם חזרה.כי אחרי הבכי (ששמחתי לגלות שהוא עדיין כאן), לקחתי נשימה גדולה גדולה - וחזרו לי המילים, וחזרו לי החיים. אם קיבלתי כאלו תגובות ו(כל כך הרבה) מסרים כמו שקיבלתי מכן - אני רק מעיזה לעלות על דעתי מה אם היתה זו הודעה על הריון. לפחות יש לי מטרה להגיע אליה
מרוגשת ומעודדת בזכותכן, בזכות משפחתי האהובה והחברות הקרובות שלי. ואתן, כאמור, משפחתי השניה. אז יקירות שלי: זה כבר נעשה דביק. אוהבת אותכן עד כלות, ומודה לכן שוב ושוב שאתן פה. לכל ההריוניות החדשות - שיהיה באמת
לכל המאוכזבות ה(לא) חדשות - לא יודעת מה להגיד. מקווה שיהיה בסדר. אענה על כל המסרים בזמן הקרוב. שוב,
ו...חג שמח, בכל זאת

anatgri

New member
רומי יקרה

עד שפתחתי את המחשב כבר אזרת מעט כוחות וזה טוב! מחכה ומאמינה שבקרוב מאוד נעשה לך קולולו ובינתיים מותר וצריך לפעמים גם לבכות ואחר כך להרים את הראש ולהמשיך. בהצלחה!
ענת

למעלה