BubbleGum

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo128.gif../images/Emo10.gif../images/Emo128.gif../images/Emo4.gif

אוףףףףףףףףףףףףף~!!~!!!! קיבלתי 60 במבחן האחרון במתמטיקה......... אוף אני בהקבצה א' ואני לא רוצה לרדתתתתתתתתת כל המחצית הזאת קיבלתי ציונים גרועים אפילו מאוד וחברה שלי אמרה לי שהמורה אמרה לה שאף אחד השנה לא יורד הקבצה אבל לא נראה לי......... אני מאוד מאוד מאוד מקווה שהיא צודקת אוף אני בכיתי מלא ועשיתי בריכה מרוב דמעות רק רציתי להוציא את זה כי אני לא יכולה להחזיק את זה בלב..... כדי לרדת הקבצה צריך מ65 ומטה בתעודה ובמחצית קיבלתי 75 וואי אני מקווה שיהיה טוב........

הדר חמודה .....

איי פעם אמרו לך שמתמטיקה זה לא הכל ?! את בכיתה ט' נכון ? סך הכל יש מבחן קיץ ! ביום ראשון יש לי בגרות במקצוע שאני ממש שונא (תקשורת) אני יודע שאני לומד ועושה את המקסימום .... ככה עשיתי את המגן וקיבלתי 95
כל עוד את יודעת שאת עושה את המקסימום שאת יכולה זה מצוין ! יש מועד ב' ? אם כן אז תנסי ללמוד יותר זמן ... תתרגלי הרבה ...

BubbleGum

New member
../images/Emo3.gif

אני בכיתה ח' ולפני איזה שעה בערך המורה התקשרה אל אמא שלי ורמזה לה שאני לא ירד הקבצה.... אז עכשיו אני מרגישה הרבה יותר טוב
אבל עדיין אני מרגישה כאילו אני צריכה להשתפר

מה ?!את בכיתה ח' וכל כך חשוב

לך מתמטיקה ??? כמו שאמרתי .... תעשי הכל כדי להגיע למקסימום ...

nirte

New member
לא נורא..

לפי מה שקראתי בסוף לא תרדי הקבצה וחוצמזה תמיד אפשר לתקן!

Moranus

New member
אל תתבאסי

יש לך עוד זנמן לדאוג במתמטיקה גם אם תייהי בהקבצה ג' החטיבה שווה ל*** כל ה3 שנים שלמדתי בחטיבה לא שוות כלום בתיכון למדנו את כל המקצועות מחדש אפילו מטמטיקה עשיתי קורסים ומבחני קיץ כדי להגיע ל4-5 יחידות אוףףףף אני אם כבר מבואסת קיבלתי 25 במבחן במטמתיקה אבל למזלי אני נשארת ב-4 ולא יורדת ל-3 מזמן כבר ויתרתי על להיות ב-5 יחידות

למעלה