הגיגלס

New member
כבר נואש... מחפש דירה בטבעון

בדקנו כבר 6 דירות.. בטבעון.. כמה ממש ממש מצאו חן אז או שמאוד יקר 500 $ לא כולל חשמל..... או שבעלי הבית פסיכופטים.. ואיזה סיפורים שמענו עליהם .. חבל"ז.. נראה לי נתגרש לפני שנתחתן.. מי שמכיר .. שמע .. יודע.. על דירה בטבעון ( קרית עמל, חרושת ועוד) בבקשה זרקו עצם.. משהו נורמאלי.. 3חדרים או משהו כזה... פליסססססססס

pushpu

New member
מחפשים דירה!!!!!!!!!!!!!!!!!!ואין!!

היי לכם! אני וחבר שלי כבר היינו סגורים על איזשהי דירה בנתניה. דירה מדהימה במחיר 250 דולר.{מאוד זול!!!!} אבל מה????. לקחו לנו אותה..ושוב נותרנו מחפשים. זה פשוט מייאש לחפש ולחפש..היינו כבר באיזה 20 דירות...וכולן או יקרות מדי או קטנות מדי או לא יודעת מה!!!! אין לי כבר כוח!!! מישהו יודע על דירות להשכרה באזור נתניה? בר

Mיקי_

New member
טבעון-נופית-קריית חרושת יקר בטירוף

מציאה לך לחפש במושבים באיזור (כפר יהושע, אלונים, אלוני אבא, אלון הגליל) או ברמת ישי. בית לחם הגלילית מאד יקרה יחסית לשאר המושבים, בערך כמו נופית, אבל אפשר למצוא שם מציאות. ו500$ ל3 חדרים בת"א זה ממש לא גבוהה, אז תתנחם בזה שב"עיר הגדולה" למצוא דירת 2 חדרים נורמאלית יחסית גדולה ב500$ זה בלתי אפשרי כמעט, ככה שבשביל איכות חיים במקום כמו טבעון, משלמים הרבה פחות... אבל מה לעשות משלמים. אגב, אני משם ברחתי בגיל 18 אבל אני מכירה טוב את האיזור ואשמח להמליץ לך במידה ותצטרך עזרה, כולל רחובות, ובמושבים שציינתי לרוב גם על בעלי בית.

Mיקי_

New member
אני לא מטעבעון אני "מליד"

לא בא לי לפרט יותא מידי
....

Mיקי_

New member
כולם בורחים משם בסוף ../images/Emo8.gif

צוחקת צוחקת, אומרים ש"כולם חוזרים לשם בסוף"... אבל אני לעמק יזרעאל לא נראה לי חוזרת... וקשה לי לראות את עצמי חוזרת אפילו לאיזור חיוג 04... יותר מידי טראומות לאיזור אחד.

../images/Emo104.gif אתם מיואשים?!

מה אני אגיד?! אני רוצה לעבור מהדירה שלי ואף אחד לא פונה!
דירה כ"כ מקסימה ואנשים אפילו לא מתקשרים (ולצורך ענייננו- פרסמתי הודעה בכמעט כל מקום אפשרי).

gh231

New member
חפש ברמת ישי. הכי זול וממש קרוב

לטבעון. וכמו שאמרו פה, גם כפר יהוושע, בית שערים, יקנעם זה קרוב. טבעון ממש יקרה, ויש בה שני סוגים של דירות- או חדר שסגרו מתחת ביית או וילות. דירות קטנות הן בדרך כלל ממש ישנות. בכל מקרה, קח עיתון שנקרא "רצוי מצוי" יש שם הרבה מודעות. לך גם למכללת אורנים, מדי פעם מפרסמים שם.

הגיגלס

New member
יש לנו בעיה חמורה לגור ברמת ישי

אני מעפולה.. חברה שלי ממוצקין.. שנינו עובדים גם בעירנו.. טבעון מבחינת מיקום זה הכי נוח.. רמת ישי היא מתעקשת שלא.. זה רחוק לה מידי.. ואני לא רוצה להתגרש עוד לפני שהתחתנתי.. מצאנו דירה מדהימה !!! אבל הוא רוצה 500 דולר לא כולל חשמל.. אז התבאסנו.. תצילו אותתתתתתתתתתתתתתתתנו

הגיגלס

New member
לזוג סטודנטים.. שבסך הכל לא מרוויחי

מרוויחים מי יודע כמה.. זה דיי הרבה אני חושב..

Mיקי_

New member
גם אנחנו זוג סטודנטים (אני לעתיד)

שלא מרוויחים מי יודע מה... ואנחנו משלמים 500$ שכ"ד וארנונה, וחשמל והכך, ובת"א תאמין לי דברים יקרים לא פחות מטבעון... ו500$ זה בכלל לא הרבה... בכל אופן, אם לא רמת ישיש, למה לא כפר יהושע, אלון הגליל, אלוני אבא אלונים וכ"ד... למה לא לבדוק?

Mיקי_

New member
נו, אז תשקיעו את הכסף

אם זה מה שאתה רוצה ולא מוכן להתפשר על ליד אז תוציא ת'מזומנים חבוב, כי על בחירות יוקרתיות משלמים יקר... ושוב 500$ זה בכלל לא הרבה בעיני...

הגיגלס

New member
פירוט

כרגע לחודשים הקרובים יש את הכסף.. אבל אנו בחששות מה יהיה עוד כמה חודשים שנחזור ללמוד.. וחוץ מזה ברגע שמוצאים סכום כזה . אז יש עוד הרבה הוצאות חוץ מזה.. אבל מה שחשוב שמתחילים לחיות בקמצנות.. ולא מתאים לנו לחיות ככה.. זה לא כיף

gh231

New member
כולנו רוצים למצוא דירה ב-100 דולר

או פחות, אבל תהיו ריאלים. טבעון יקרה. אתם יכולים להתפשר על גודל- יש דירות 2.5 חדרים שאני מניחה שיותר זולות, אבל בכל מקרה, זה יהיה סביב ה-2000 ש"ח. או להתפשר על איכות- מן הסתם דירות ישנות ומוזנחות יהיו זולות יותר, או על מיקום. להתאהב בטבעון זה קל, ותמיד אתם יכולים לעבור אליה אחרי שתסיימו את הלימודים ותהיו עם עבודות מכניסות יותר. מקווה שתמצאו בכל מקרה את דירת חלומותיכם.

למעלה