בבוקר הייתי בסדר גמור ...עכשיו מדדתי חום ....39 ... איזה באסה כל הגוף כואב לי ....
ש שָרוֹנִי New member 27/12/03 #1 ../images/Emo7.gif../images/Emo122.gif בבוקר הייתי בסדר גמור ...עכשיו מדדתי חום ....39 ... איזה באסה כל הגוף כואב לי ....
../images/Emo7.gif../images/Emo122.gif בבוקר הייתי בסדר גמור ...עכשיו מדדתי חום ....39 ... איזה באסה כל הגוף כואב לי ....
P principeza New member 28/12/03 #4 שרוני מקלחת חמה , שהבעלול יכין כוס תה , ולמיטה. והכי חשוב - תרגישי טוב!
מ מריני New member 28/12/03 #9 שרוני...מה זה את חולה פתאום../images/Emo4.gif שולחת לך מלווה באיחולי החלמה מהירה מהירה.... ותיזכרי אם את צריכה משהו אני כאן בשבילך
שרוני...מה זה את חולה פתאום../images/Emo4.gif שולחת לך מלווה באיחולי החלמה מהירה מהירה.... ותיזכרי אם את צריכה משהו אני כאן בשבילך
ס סיגי המקורית New member 28/12/03 #10 תגידי כמה פעמים צריך להגיד לך עוד הפעם ישנת בלי גרביים. אל תשימי לב אליי, סתם גם אני מסוננת, איזה בעסה, בואי נלך לישון ביחד, אני עיפה וחולה ורוסה הבייתה.... לכי תעשי קפה נו בחיית...
תגידי כמה פעמים צריך להגיד לך עוד הפעם ישנת בלי גרביים. אל תשימי לב אליי, סתם גם אני מסוננת, איזה בעסה, בואי נלך לישון ביחד, אני עיפה וחולה ורוסה הבייתה.... לכי תעשי קפה נו בחיית...