סירופ מייפל מקולקל
New member
../images/Emo7.gif../images/Emo122.gif../images/Emo152.gif:-O../images/Emo115.gif../images/Emo133.gif
החלטתי שלא יזיק לשלוח מייל לhot3, ולשאול אותם מתי הם מתכוונים לשדר את העונה השניה, אם בכלל. נכנסתי לאתר של הוט3, שמחה ומאושרת [
], אך לפתע גיליתי שלא ניתן ליצור איתם קשר [משום מה ה'כתבו לנו' לא עבד]. לא איבדתי כל תושיה, הלכתי לאתר הכללי של hot. שלחתי להם מייל
אני חייבת לציין שהתשובה התקבלה יחסית נורא מהר, ועל זה אפשר לתת להם קרדיט.. רק על דבר אחד אחר, אי אפשר, ואת זאת תוכלו לראות מיד
: הנה נוסח המייל ששלחתי להם: שלום. לא ידעתי לאן להפנות את השאלה הזו, מאחר ובאתר של hot3, לא ניתן ליצור אתכם קשר. שמי יפעת, ואני מנהלת את הפורום לסדרת הטלוויזיה 'סאמרלנד' (שמשודרת בhot3) באתר תפוז. מאחר והעונה הראשונה מגיעה לסיומה, הייתי מעוניינת לדעת אם יש איזושהי כוונה לרכוש את העונה החדשה, ואם יש כיוון מתי היא תשודר בכלל. במידה ואין לכם שום קצה חוט, אודה לכם אם תוכלו לומר לי לאן לפנות [שוב, מאחר והקישור ל'כתבו לנו' באתר hot3, איננו פעיל]. אודה לכם על כל תשובה שתתקבל
לצערנו, זו התשובה שקיבלתי
: שלום רב מסתיימת ביום חמישי אין מידע מתי תשובץ עונה חדשה כנראה לא ב2005.... לא בטוח עדיין יום נעים
להזכירכם
: למי מאיתנו שלא מעודכן, 2005 התחילה רק לפני חודש
אז אממ.. מתי אמרנו שמתחילים לשלוח כל מיני מכתבי מחאה לhot?
החלטתי שלא יזיק לשלוח מייל לhot3, ולשאול אותם מתי הם מתכוונים לשדר את העונה השניה, אם בכלל. נכנסתי לאתר של הוט3, שמחה ומאושרת [