:-O

../images/Emo7.gif../images/Emo122.gif../images/Emo152.gif:-O../images/Emo115.gif../images/Emo133.gif

החלטתי שלא יזיק לשלוח מייל לhot3, ולשאול אותם מתי הם מתכוונים לשדר את העונה השניה, אם בכלל. נכנסתי לאתר של הוט3, שמחה ומאושרת [
], אך לפתע גיליתי שלא ניתן ליצור איתם קשר [משום מה ה'כתבו לנו' לא עבד]. לא איבדתי כל תושיה, הלכתי לאתר הכללי של hot. שלחתי להם מייל
אני חייבת לציין שהתשובה התקבלה יחסית נורא מהר, ועל זה אפשר לתת להם קרדיט.. רק על דבר אחד אחר, אי אפשר, ואת זאת תוכלו לראות מיד
: הנה נוסח המייל ששלחתי להם: שלום. לא ידעתי לאן להפנות את השאלה הזו, מאחר ובאתר של hot3, לא ניתן ליצור אתכם קשר. שמי יפעת, ואני מנהלת את הפורום לסדרת הטלוויזיה 'סאמרלנד' (שמשודרת בhot3) באתר תפוז. מאחר והעונה הראשונה מגיעה לסיומה, הייתי מעוניינת לדעת אם יש איזושהי כוונה לרכוש את העונה החדשה, ואם יש כיוון מתי היא תשודר בכלל. במידה ואין לכם שום קצה חוט, אודה לכם אם תוכלו לומר לי לאן לפנות [שוב, מאחר והקישור ל'כתבו לנו' באתר hot3, איננו פעיל]. אודה לכם על כל תשובה שתתקבל :) לצערנו, זו התשובה שקיבלתי
: שלום רב מסתיימת ביום חמישי אין מידע מתי תשובץ עונה חדשה כנראה לא ב2005.... לא בטוח עדיין יום נעים
להזכירכם
: למי מאיתנו שלא מעודכן, 2005 התחילה רק לפני חודש
אז אממ.. מתי אמרנו שמתחילים לשלוח כל מיני מכתבי מחאה לhot?

LIAH1

New member
../images/Emo2.gif מה?!

הם לא מתכננים בכלל להביא את זה בטווח של השנה הקרובה??
ממש חוצפה... גורמים לאנשים להתמכר, ואח"כ תוקעים אותם בלי עונה שניה...

:-\....

אבל מה אתם מצפים
העונה החדשה תתחיל בארה"ב רק החודש... אני מניח שהם מחפשים רייטינג, ערוץ 3, ולא ירכשו סדרות כושלות (למרות שהם עשו) נקווה שכן יהיה

yotaml

New member
ועוד משהו:

לא נראה לי שהם יכולים להתחיל בישראל את הסדרה לפני שהיא לפחות עברה זמן מסויים באמריקה (אם בכלל לא נגמרה)...ככה נראה לי...יכול להיות שאני טועה.

להתחיל לא..

והם באמת אמורים להשאר בפער מהעונות שמשודרות בארה"ב, אבל היא לפחות יכלה להגיד אם הם מתכוונים לרכוש

אנ'לא בטוח בנוגע לזה...

כאילו למה שזה יפריע לאמריקנים שזה ישודר גם פה
להפך
כמה שזה מגיע יותר מהר לפה, ככה לא מורידים מהנט ומפסידים צופים אח"כ.

MaYuShKuSh

New member
מההההה? איזה באסה

אני מתה על הסדרה הזאת אני מקווה שיחליטו לשדר...

noa131

New member
אז מישהו לפחות יודע מה יקרה?

למי היא תסכים?! אוףףףףףףףף איזה מגעילים הם שהם לא שמים את זה!!!!!!

אוווווווווווףףףףףףףףףף

איזה עיצבון "לא ב2005" למה מי הם חושבים שהם?!?! אני מתה!! ועוד מה הם שמו במקום זה את הסידרה "קלף משוגע" ראיתי את זה פעם בסטאר וורלד וזה מה זה מגעיל במיוחד לעומת סאמרלנד!

יאאאאוו זונווווווווות../images/Emo46.gif

אני רוצה עוד סאמרלנדדדדדדדדדדדדדד אני הולכת לשלוח מכתב להוט על הרוע.. אני רוצה את העונה עכשיו לא בעוד שנההההההה=\

GinGerit

New member
תריך לשלוח מייל ל"יס"

אולי הם מתכוונים לרכוש את העונה השניה. אם לא תמיד יש אימיול :) ככה ראיתי את העונות השלישית-רביעית ועכשיו חמישית של בנות גילמור. את התשיעית ועשירית של חברים ועכשיו זה :)

MaYuShKuSh

New member
לא צריך לשלוח ליס...

הם לא ישדרו את זה... וגם אין לי יס אז זה לא יעזור לי צריך בערוץ 3 ככה שכולם יוכלו לראות את זה

GinGerit

New member
לא הבנתי למה לא?

למה שהם לא ישדרו את זה אם הם שידרו עד עכשיו?!?

למעלה