טוב, אז הילדה חזרה

הסברתי לה בעדינות, שאלה איפה קברתי אותה, אמרתי לה שבבוקר נלך ביחד למקום, כי עכשיו חשוך, שאלה "אם נחפור איפה שמזל נמצאת עכשיו, נראה אותה כמו שהיא?? עם פרווה והכל?" שאלתי אם רוצה חמוס אחר במקום, אמרה "לא", התפלאתי עזבתי אותה עם השאלות,לא רציתי להכביד. מחר יום חדש, נראה מה יהיה. מחר נטפל בכלוב ביחד. ושוב תודה לכולם, באמת יום לא נעים עבורי.

החתולית

New member
עצוב נורא, סופי

מוות של חיית מחמד זה דבר עצוב, ובכלל לא משנה איזו חיית מחמד. כשמתו הכלבים שלי, היה מאד לא קל להתגבר. שולחת לך ולשלי חיבוק גדול, ומקווה שתקחו חיית מחמד אחרת במקום מזל (רק תנו לה שם נורמאלי בבקשה).

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מאחר וחוויתי לאחרונה אובדן של בן בית מהלך,נאלצנו להרדים את הכלב, יודעת על מה ועד כמה כואב, גם עבורך וגם עבור הילדים
מקווה שיעבור לכם מהר ושתקחו חיה אחרת כפיצוי...זה מה שעשיתי למרות שהבטחתי לעצמי לא עוד...עכשיו הגור הורס לי את הבית.

glilit123

New member
החמוסה שלנו גם מתה אבל איך,,

מה זאת אומרת? הילדות שלי ממש היו מטורפות אחרי החמוסה שלהן. מנשקות מתכרבלות איתה, משחקות ומה לא? רק אני זו שנגעלתי ממנה.... אבל וויתרתי בשבילן. את בטח יודעת שהחמוסים אינם משמיעים קולות ואין דרך לדעת אם הם בסביבה . מסתבר שהפעלתי מכונת כביסה ולא הבחנתי בה שנכנסה לתוך התוף.... בבוקר כאשר תליתי כביסה אני מבחינה במשהו מוזר על הרצפה דומה לבובת פרווה... כאשר התקרבתי חשכו עיניי.... החמוסה דוממת ללא רוח חיים... שבועות של אבל ..בכי ומה לא????

דייייייייייייייייייי

לא נכון, זה לא אמיתי דייייייייייייי אני מזועזעת,אלוהים ישמור וואי וואי וואי ,לא מקנאה בך

../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gifאאוץץץץץץ

אני פעם כמעט....רק כמעט יבשתי 2
ים במייבש כביסה

galia1962

New member
../images/Emo201.gifרק עכשיו קראתי, עצוב

רק מי שמגדל בע"ח יכול הבין כמה נקשרים אליהם כמה הם הופכים לחלק מהמשפחה. לבי איתך ועם הבת שלך

למעלה