vaselius

New member
../images/Emo201.gifמזדהה איתך ועם המצב

אל תוותרי על הכנסת חייה חדשה הביתה. אבל לא מיד, כי הבת תזדקק לתקופת אבל עד שהיא תוכל לקבל ולאהוב חייה אחרת. אך כשהאבל יסתיים (את תצטרכי להיות קשובה כדי לדעת מתי זה יהיה) היא תקבל אותה.

כבר שעה שהסלון והחדר שלי למעלה

ולא יודעת איך להתחיל ולשטוף את כל "הסימנים שנשארו" פשוט זוועה

../images/Emo201.gif

סופי, אני מבינה שזה לא קל לא קל לך לא קל יהיה לילדה אבל אחרי שהכל ירגע אני בטוחה שתראי שמהו טוב גם יכול לצאת מהמקרה העצוב. תשמרי על אופטמיות גם ברגעים קשים!

../images/Emo10.gif תודה על הניחומים

עכשיו סיימתי לשטוף את הבית, כמובן שהיו לי הרבה הפסקות באמצע, כי קצת קשה לראות את כל סימני הדם בבית. בינתיים קצת נרגעתי מהטראומה של המראה הלא סימפטי על הבוקר. מוצאי שבת יגיע ואיתו הנסיכה שלי, ואני אנסה לספר לה בצורה העדינה ביותר.

m i c h a l i

New member
../images/Emo201.gif אוי

מצטערת לשמוע ...
אנחנו איבדנו את הכלבה בת ה 13 לפני חצי שנה. כולנו היינו קשורים אליה וגם הבת שלי. אני לא חושבת שצריך להמציא סיפורים (בכל זאת הבת שלך כבר גדולה) פשוט ספרי לה את האמת גם אם זה כואב... אנחנו בכינו בערב בו היא הלכה לעולמה והתנחמנו בכך שהיא חיה חיים טובים והיינו לה משפחה אוהבת... ספרי לה את האמת ואני מאמינה שיחד תוכלו להתמודד עם המצב... אופפפ איזו הודעה עצובה

רות 2

New member
עצוב.........מה יש לסנדלר שעשה לה

את הניתוח הפשוט הזה לומר? צריך לבדוק העניין ..לפצות אותך...הרי הוצאתת סכום לא קטן על הניתוח הזה.... ..מצטערת..

m a y a 69

New member
../images/Emo140.gif

עצוב ולא מצחיק בכלל אבל הילדה תתגבר. אנחנו בעוונותנו הצלחנו להיקשר לזוג אוגרים, מילי וארתור. הפרידה מהם היתה לא נעימה בכלל אבל הילדים דווקא שכחו מהם דיי מהר..

יערית

New member
אוייש סופיה../images/Emo24.gif

משתתפת בכאבכם,כאחת שמעולם לא התחברה לבעלי חיים,עכשיו אחרי כמה חודשים טובים של חיים לצד כלבה אנושית מדהימה,אומרת לך בכנות גדולה,אם חלילה יקרה לה משהו,אני יודעת שיהיה כאן שבר גדול בבית. אנחנו להוטים אחריה ואוהבים אותה כאחת מהמשפחה. אין ספק שזו טראומה,מקווה שתעברו את זה ואולי אף לחשוב להכניס מיד עוד בעל חיים בכדי להקל על האובדן והכאב?{חושבת בקול רם }

jane34

New member
אוף סופי למה את לא קרובה עכשיו?

הייתי מחבקת אותך חזק ואפלו מנקה את הדם...... לגבי הילדה: אנחנו איבדנו 3 כלבים בשנה והאמיני לא היה מראה קשה מלראות קובר את הכלבה איתי(שעלתה לנו כסף רב)והוא מבקש ממני כמה דקות לבד אני נכנסת לרכב ושומעת אותו זועק לאלוהים באלה המילים: "אלוהים....למה אתה נותן לי את כולם ולוקח כל כך מהר?למה למה?" מה אני אגיד לך סופי זה היה קורע לב לעולם לא אשכח את זה אבל הצלחנו להתנחם עם הספור שעכשיו סופה(הכלבה)עלתה לשמיים(הוא התעקש על גן עדן לכלבים כי היא הייתה ממש קטנה ומקסימה כך שאין סכוי שהיא תהיה בגהנום)ואז בחרנו לנו כוכב שעל שמה קראנו לו.... מדי פעם הוא מסתכל לשמים ורואה את סופה רצה לה בין העננים..... נסי אולי זה יעבוד עם הנסיכה שלך..... בכל אופן מחבקת אותך שוב.... ולגבי כל הקוטלים ואלה שקוראים לוטרינרים סנדלרים אז ככה: ישנו משפט שלא נשמע טוב אבל הוא אמיתי: הנתוח מצליח והפציינט מת! יודעים איך בן אדם נכנס לנתוח אבל לא איך הוא יצא....לפי מיטב הבנתי מזל כבר היתה בתחילת הייחום והאיברים שלה כבר היו מוגדלים....חמסוים נוטים לקבל אנהמיה וזו בעיה....מעבר לזה אי אפשר לדעת אולי היה לה עוד משהו ובכלל אין מושג על כך....המערכות קורסות לפעמים ללא קשר לכל התערבות כירורגית זו או אחרת....... אין אף וטרינר או כל אחד אחר שעוסק בתחום-כוללל אותי שלא עושים את העבוד המהלב ובאהבה..... גם אם חיית מחמד מתה אנחנו(הצוות הרפואי כואבים לא פחות את האבדן.... אין שום קשר להחזרת עלויות הנתוח גם אם הפציינט-במקרה זה מחזיר את נשמתו לבורא עולם-הנתוח עולה כסף חומרי ההרדמה ההנשמה וכל המשתמע על כך..... חושבת שקצת אמפטיה גם לוטרינר במקרה הזה לא היתה מזיקה..... שבוע טוב ובשורות טובות.......

../images/Emo201.gif../images/Emo7.gif יודעת כמה היא היתה חשובה

לך ולילדה החמודה שלך... למרות שאני בעד שתתאבלו קצת, ואז תלכו להביא עוד "מזל". כי אין כמו טיפול בבע"ח בשביל הילדים...

למעלה