glory the god

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

משהו בכונן לא היה בסדר או משהו(אני לא ממש גאונה במחשבים!)וכל תמונות הבאפי שלי היו צריכות להימחק!(חוץ מאיזה 20 עלובות!) ואיתן גם כל הרקעים למחשב שלי! ואין לי יפה של באפי למחשב! HELP!!!

glory the god

New member
אני מרגישה כאילו אני מדברת

לעצמי..."שלום זהבי שלום גם לך. מה שלומך היום? שלומי נפלא ואיך את מרגישה זהבי? גם אני מרגישה נפלא"(טוב לא משנה...) רעים!תעזרו לי!אין לי תמונות או רקעי באפי למחשב!

i love tara

New member
בשביל הסיפתח קבלי

את וולפייפר הכי טוב והכי אהוב שיש לי במחשב

B a n j o

New member
הנה תמונה שאני חושב שהיא יפה

ואל תהיי כ"כ לחוצה, זה יום שישי ואנשים לא יושבים כל היום מול המחשב

glory the god

New member
כן, אני יודעת אבל תנסה

אתה לשרוד יום וחצי בלי תמונות באפי ועם דסקטופ של WINDOWS וגם אתה תיהיה לחוץ...

הייזל

New member
תראי, אני לא אומרת שזה מספיק

במיוחד בהשוואה למה שהיה לך אבל יש לנו המון תמונות בגלריות ואפילו כמה וולפייפרים. זה לא הרבה אבל זאת התחלה.

הייזל

New member
וחוץ מאלו

יש לנו תמונות גם במאמרים וגם במילון מונחים וגם הכי חשוב: את לא הראשונה פה שזה קרה לה אז... אם תלחצי שם למעלה על הקישור קבצים הפורום ישתנה ורק הודעות עם קבצים יופיעו. ובפורום אנשים שמו המון!!! תמונות.

מצטערת אבל אני מרחמת על הילדה,

אני לא רוצה לשם תמונות כי יצעקו אלי... אבל שוב האיסי שלי והאימייל פתוח לבקשות שלך, תשלחי לי הודעה ואני ישלח לך כמה תמונות שתרצי מבטיחה:) וזהבי חומד, תכנסי לכמה אתרים פושטים ותסתכלי על תמונות לפחות זה:]

Better Man

New member
יש הבדל בין סתם תמונות שטחיות

וזולות של השחקנים מדגמנים, לבין וולפייפרים ברמה שלדעתי אפשר לקטלג כאומנות לכל דבר.

nAm250

New member
זה נותן לי הזדמנות לעשות

קצת יחסי ציבור לוולפייפרים שלי
שאפשר למצוא אותם באתר הבא- האתר שלי שכרגע אין בו הרבה כי רק התחלתי. שהוא דרך אגב מתעדכן ממש כל כמה ימים. ואחרי הפרסומת הסמויה הזאת.... אני יודעת איך זה שכל המחשב נופל עם כל התמונות קרה לי כבר כמה פעמים, אבל הדבר הטוב הוא שעכשיו אפשר להתחיל לאסוף תמונות מחדש, ולא כל פעם שרואים תמונה חדשה!

למעלה