mmaayy

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

מסתובבת ברחובות הרחוב נהייה הבית השני שלי, אבל לפחות הוא בית יותר חם אנחנו נולדים להורים שלא באמת רוצים בנו, רוצים להכאיב לנו
למה ילדתם אותי אני כמו הזבל שלכם, קוברת את עצמי בחדר כל הזמן זה לא מעניין אתכם תסתכלו אני נופלת לבד תסתכלו אני מתמוטטת עכשיו, וזה לא מעניין אתכם

א ב ד ו ן

New member
mmaayy ../images/Emo25.gif

מקסימה שלי, אני כל כך מצטערת על מה שאת עוברת.. לצערינו ולשמחתינו - אנחנו לא בוחרים את ההורים שלנו. אנחנו לא בוחרים למי להיוולד - ואנחנו חייבים להתמודד עם המצב.. אל תורידי מערכך בגלל היחס שההורים שלך נותנים או לא נותנים לך. מגיע לך כל כך הרבה ושתינו יודעות את זה! את מסוגלת לכל כך הרבה - תראי להם! ותוכיחי להם שהם לא "גידלו" סתם מישהי! תוכיחי להם שהילדה שלהם היא משהו מיוחד שחבל שהם לא משקיעים בשבילה.. אני פה בשבילך מתוקה שלי.. מתי שרק תרצי - 162576473 שלך, שי

אנושית~

New member
ת,יודעת

ההורים הם בסך הכל בני אדם ..ולא תמיד קשובים לצרכי ילדיהם בגלל קשיי היום יום או בעיות אחרות ..הם לפעמים שוכחים מהדבר הכי יקר להם . אבל זה לא אומר שהם לא אוהבים או לא אכפת להם ..גם להם צריך לפעמים להזכיר .. לעורר אותם.. אז תתעקשי לשוחח איתם על כל מה שמפריע לך ..כדי שידעו. מכל הלב מאחלת לך המון שמחה

למעלה