אין בפורום לוח אירועים
ו .ולנטיין. New member 27/8/02 #17 22.10 מגיבה בכל מקרה, למרות שזה כבר כתוב שם.. יש לנו כבר שלוש בנולדו ב-22 למשהו. ואל.
M Marsha Figg New member 28/8/02 #28 נו ודאי! ואני לא אומרת את זה רק בגלל שהוא נולד ב-1947, שנת התקרית ברוזוול, אלא בגלל ש...תסתכל עליו! הוא כל כך... חייזר! רחלי
נו ודאי! ואני לא אומרת את זה רק בגלל שהוא נולד ב-1947, שנת התקרית ברוזוול, אלא בגלל ש...תסתכל עליו! הוא כל כך... חייזר! רחלי
R resputin New member 29/8/02 #36 דיוויד בואי מדהים..! עזבי את זה שיש לו קול מהפנט, יש בו משהו כ"כ יפיפה.. אולי זאת העין (החומה? הכחולה?)- אבל הוא מאוד מיוחד.. ..ובכלל, כל תקופת "סטארדאסט" והשיער האדום..
דיוויד בואי מדהים..! עזבי את זה שיש לו קול מהפנט, יש בו משהו כ"כ יפיפה.. אולי זאת העין (החומה? הכחולה?)- אבל הוא מאוד מיוחד.. ..ובכלל, כל תקופת "סטארדאסט" והשיער האדום..
M Marsha Figg New member 29/8/02 #34 14.2? גם את? לא, אני לא נולדתי אז, אבל אני מכירה אנשים שנולדו אז... 2... 3 בעצם, עכשיו שאני חושבת על זה, ושניים מהם הם נוראיים במיוחד, פשוט זוועתיים ברמה בלתי יתוארת. מצד שני, השלישית דווקא בסדר גמור. אבל מה איכפת לך, נולדת ביום האהבה! רחלי
14.2? גם את? לא, אני לא נולדתי אז, אבל אני מכירה אנשים שנולדו אז... 2... 3 בעצם, עכשיו שאני חושבת על זה, ושניים מהם הם נוראיים במיוחד, פשוט זוועתיים ברמה בלתי יתוארת. מצד שני, השלישית דווקא בסדר גמור. אבל מה איכפת לך, נולדת ביום האהבה! רחלי
ש שועל האש New member 29/8/02 #35 של זה ב 1.3.1979 ולא היה פה איזה שירשור שצריך לעלות לפה תמונות שלנו לאן הוא נעלם לדעתי צריך שכולם יעלו תמונות של עצמם
של זה ב 1.3.1979 ולא היה פה איזה שירשור שצריך לעלות לפה תמונות שלנו לאן הוא נעלם לדעתי צריך שכולם יעלו תמונות של עצמם