HELP!!!!!!

• פותח הנושא ALY1
  • פורסם בתאריך

ALY1

New member
../images/Emo7.gifHELP!!!!!!

כל מי שמכיר את סיפור השותפה שלי ישמח לשמוע שעוד שבועיים היא בחוץ :) אבל היום היה מקרה מגעיל, לכל בעלי הקיבה החלשה להמנע... פח האשפה שלנו באמבטיה עלה על גדותיו, והוא היה מלא במוצרי נשים שלה!!! למה אני צריכה לרוקן את זה? והפח יושב שם ככה כבר שבוע לפחות. (נאור, אם היית גר איתה היית מתפחלץ מכמה הבחורה מלוכלכת). בסוף רוקנתי והקאתי את נשמתי
אני יודעת, רק עוד שבועיים... אבל נשבר לי!!!
תראו כמה אני בוכה בגללה

כל כך מבינה אותך...

את לא יכולה פשוט לתפוס אותה ולהגיד לה - תרוקני את הפח? איך יש אנשים שמסוגלים לחיות ככה?
היא ממש כמו השותפה שלי שהעפנו. לא שעכשיו הרבה יותר טוב, ותסלחי לי על הנצלו"ש, אבל השותף שלי, שגילה סימפטיה יחסית כשהיו את הבעיות עם אותה שותפה, מתגלה מיום ליום כיצור זוועתי ביותר. לזה שהוא לא מנקה התרגלתי ממזמן, אבל עכשיו הוא הפך את המרפסת שמשמשת כחדר כביסה למחסן הפרטי שלו, וגם את הדברים שזרק שם לא טרח לסדר באופן סביר. פיניתי את הדברים ושמתי אותם ליד הדלת שלו, בתוספת פתק "חדר כביסה הוא לא מחסן!", ובתגובה הוא החזיר את הכל (באותו אופן, זרק את הדברים בבלאגן על הרצפה), והחזיר לי פתק - "פעם אחרונה שאת נוגעת לי בדברים, את לא רוצה תקלים איתי". האמת - הוא צודק, ראיתי איזה צרות הוא מסוגל לעשות לאנשים שהוא בתקל איתם (לשותפה הקודמת הוא הרס חפצים, למרות שהגיעה לי כי הרסה לי חפצים, אבל עדיין, ועם בעל הבית הוא משחק משחקים מוזרים ואפילו איים על אשתו פעם), אבל מעצבן אותי שאין לו כבוד כלפי זה שלא רק הוא גר בדירה ושיש חללים משותפים שהוא לא יכול לעשות בהם כבתוך החדר שלו! והיות שהוא לא עמד בהסכם שלנו, לפיו אני מכבסת לו והוא מנקה את המטבח, הודעתי לו שיחליט אם הוא רוצה בכלל להמשיך את ההסכם, והוא אמר שהוא יכבס בעצמו. העניין הוא, שאין לו מושג איך מכבסים, ולא הכי בא לי שהוא יגע במכונת הכביסה שלי (מכונה חדשה לגמרי שכבר התמלאה בשריטות מוזרות אחרי שהוא סחב לידה דברים ולא התחשב), כשיש סיכוי לא רע בכלל שיהרוס אותה, בכוונה או שלא בכוונה. מה עושים?!

ALY1

New member
סיוט!!!

המזל שלי זה שזה נגמר עוד שבועיים... מתי שלך נגמר? גוד, שותפים יכולים כל כך לעצבן!!!

כעיקרון באוגוסט

אלא אם אחד מאיתנו יצא קודם, מה שאני מקווה מאוד שיקרה... אחרי זה אני עוברת לגור עם חברה שאני יודעת שלא תאכזב אותי. יש כבר מי שיחליף את השותפה שלך?

ALY1

New member
אף אחד לא יחליף את השותפה שלי

אני נשארת לבד!!! ואגב, לגבי חברות, אף פעם אי אפשר לדעת. השותפה שלי היא גם חברה, או לפחות הייתה חברה.

היא הייתה חברה שלך לפני שגרתן ביחד?

וואו, מה שאפשר לגלות על חברים כשעוברים לגור איתם... לגבי החברה הזאת, אני יודעת בוודאות שמאוד חשוב לה סדר ונקיון, ולכן איתה לא יהיו שום בעיות כמו שיש לי עם השותפים הנוכחיים, שרק לי מפריע שמלוכלך. איתה אני גם יודעת שלא נצטרך ליצור הפרדה באוכל ואפילו לא בקוסמטיקה. עם חברות אחרות לא הייתי עוברת לגור כי לא לגבי כולן אני בטוחה ככה, אבל איתה אני די משוכנעת שלא יהיו הפתעות.

ALY1

New member
כן, היא היתה חברה שלי לפני

ואני מאחלת לך המון בהצלחה!!!

NightElf

New member
*הודעה רק לבעלי יכולת סיבולת*

אם כבר אנחנו מדברים על ג'יפות של שותפים, אז הנה השיא
השבוע ביום ראשון בבוקר החלטתי לעשות ניקיון ממש יסודי במטבח, לקרצף קירות שהיה בהם את כל האוכל של השותפים הקודמים. שמתי לב שבסלסלת פלסטיק, איפה שהשותף שם את הכלים שלו לייבוש, אז בתחתית הייתה שכבת מים רדודה ובה כל מיני "עננים" קטנים וחומים. הזזתי את כל הכלים שלו, לראות מה אותם העננים היו, והייתי פשוט בהלם
מתברר שאותם "עננים" היו הפרשות של זחלי יתושים, ששחו במים הרדודים! ואני מדבר על הכלי פלסטיק שבו הוא שם את הכלים שלו לייבוש!!! עד עכשיו אני בהלם מזה
נראה מי יתעלה על הג'יפה הזאת... ובקשר לשותפה שלך, אני כל כך מבין אותך לצערי

kkarinn

New member
השותף שלי מתעלה...

השותף שלי משאיר אוכל בחוץ במשך שבועות, ואוכל ממנו. למשל, מבשל אורז, שנשאר שבוע על הגז (עדיין לא הצלחתי להבין למה הוא לא מכניס את הסיר למקרר, למרות שרמזתי לו כמה פעמים שזה מה שאנשים נורמלים עושים), והוא אוכל ממנו כל יום!!! או מאפים שאני לא יודעת מי מכין לו, הוא מביא את זה, שם את זה על השולחן ואוכל את זה במשך שבועות, והוא אפילו לא סוגר את זה בתוך קופסא או משהו, פתוח לרווחה.... אח"כ אני מריחה את הקלקולי קיבה שהוא מקבל כשאני נכנסת אחריו לשירותים... הוא בכלל מגעיל וחסר התחשבות לחלוטין. אם הוא לא יעזוב את הדירה מרצונו (הוא מסיים ללמוד), אני והשותף השני נעזיב אותו...

NightElf

New member
../images/Emo5.gif

מה נסגר עם אנשים??? לפעמים אני חושב לעצמי איך בנ'אדם מגיע לכאלה רמות של ג'יפה???
אבל אני עדיין סבור שיתושים (וההפרשות שלהם
) בכלי יבוש של הכלים זה יותר זוועה!

ALY1

New member
איכסססססססססס../images/Emo5.gif

זה כבר ממש גובל בחוסר שפיות... אוי, אני שוב הולכת להקיא

NightElf

New member
לי הייתה בחילה מזה כל הבוקר ../images/Emo5.gif

ולחשוב שהכוסות היו מונחות במים הפוכות בזמן הייבוש, והוא היה שותה מהן

NightElf

New member
לא...

שטפתי את הכלים, ואת הסלסלה. הוא גם ככה עוזב עוד 3 שבועות
רק מה, עכשיו הוא שם לי בצל חתוך במקרר, ויש ריח חריף, כל פעם שאני פותח את המקרר, אני חוטף את הריח כמו אגרוף לפרצוף

NightElf

New member
העניין הוא שהמדפים העליונים שלו

והתחתונים שלי (במקרר). זה יראה מוזר אם פתאום אני אשים כלי עם לימון סחוט. הייתי מעיר לו על זה, הבעיה שאנחנו לא מדברים ממש... התכוונתי לשים לו את זה בשקית או כלי פלסטיק קטן, אבל אני לא יודע איך הוא יגיב למקרה כזה...

ALY1

New member
תעלים את הבצל

ותגיד שאין לך מושג על מה הוא מדבר

למעלה