HELP

just naama

New member
../images/Emo7.gifHELP../images/Emo7.gif

אולי אתם תוכלו לעזור לי. אז ככה, זה המחשב השני שהחליפו לי אחרי המחשב הקודם שעבר בערך 4 פירמוטים ושוב דבר לא עזר. קניתי בפעם השנייה את הסימס2 וגם את הסימס אוניברסיטה,(רק את הסימס "חיי לילה" עוד לא קניתי שוב)הגדילו לי את הכונן,ועדיין אחרי שאני מתקינה את הסימס והכל טוב ויפה ואני משחקת בו,ואני יוצאת ואז שומרת,ורוצה להיכנס אליו שוב מופיעה לי ההודעה הזאת: the application has crashed.the application will now terminate במצב הזה הייתי מתתקינה מחדש את הסימס ובסופו של דבר לא היה יוצא לי מזה כלום כי אחרי הפעם הראשונה שהייתי סוגרת את המשחק זה היה מופיעה לי לא משנה מה. אני כבר לא יודעת מה לעשות?!!!!! קניתי סימס חדש,החלפתי מחשב,החלפתי כונן,מה הבעיה?!?! בדיסק חיי לילה?!?! או בהורדות?? גם לכם זה קרה?אולי אתם יכולים לעזור לי אני כבר כל כך לא יודעת מה לעשות,אוף. תודה מראש הלוואי ותהיה לכם תשובה לתת לי, אני מיואשת

Sweet SiMsIt

New member
אולי אני יכולה לעזור...

היה לי את זה גם
בסוף הסתבר שזאת הייתה מין בעיה כזאת במחשב ששלחו לי מין מסמך מזיק... לי יש את התוכנה שמסירה קבציים מזיקים ככה אני הוצאתי. מקווה שעזרתי
רונה.

just naama

New member
רונה,

איזה תוכנה זאת?מה זה וירוס?? תוכלי ללת פרטים על התוכנה:/ אני כבר ממש מיואשת. ותודה לך,זאת איזשהי התקדמות להבין מה עובר על הסימס שלי..

Sweet SiMsIt

New member
אוקיי אז ככה...

זאת תוכנה שקוראים לה Ad-Aware SE Personal והיא מוצאת ומסירה תוכנות זדוניות ומסמכים מזיקים מהמחשב. וזה לא וירוס אפשר לקרוא לזה מיני וירוס. או "ווירוסונים" כמו שענבר אומרת. הבנת
רונה.

just naama

New member
יש אפשרות להוריד אותה??

איך אני יכולה להגיע אליה? תודה רבה נעמה.

Sweet SiMsIt

New member
אמממ...

אני קניתי אותה...יותר נכון הביאו לי אותה. והתקנתי אותה. אני מניחה שזה לא עולה הרבה. ואולי כן...אני לא יודעת תשאלי מישהו שמבין בזה...:) רונה.

רוני13

New member
הנה קישור...

מי שחיפש... הנה התוכנה היא אצלי כבר הרבה זמן!!! ומצאתי אותה בנענ בשבילכם! http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=4920

Sweet SiMsIt

New member
היום הכי הכי הכי הכי הכי הכי

רע
דיי נמאס לי מהביה"ס הזה
מהחברות האלו
בגלל שאני מזניחה אותן הן רבות איתי
כמו ילדות קטנות
בא לי לבכות...
סליחה הייתי חייבת לפרוק הכל. רונה.

Sweet SiMsIt

New member
ועוד...

ועוד ההורים שלי רבים איתי בעיקר אבא שלי
מה הוא רוצה ממני
נכון אני לא זכר
נמאס לי מהעולם הזה
אני רק מצפה שאני קרובה אל מותי
כל כוונה טובה תעודד אותי
אתם מוזמנים לכתוב
רונה.

../images/Emo12.gif

אל תגידי דברים כאלהההההה! חס וחלילה! אני יודעת שיש רגעים שפשוט את כועסת על כל העולם אבל הם עוברים! פשוט צריך להסתכל על הצד החיובי של כל דבר. אל תסתכלי על הדברים שרעים לך, עכשיו את צריכה להיסתכל על הדברים שיש לך. את מה שמשמח אותך לפעמים. אני בכל זאת מציעה לך להגיד לאבא שלך הכל. את כל הכעס שלך להוציא ואז תרגעי. לי זה עוזר כשאני עצבנית או שרע לי
לא צריך להיתייאש! או ציטוט משיר מעודד: "דונט וורי. בי האפי!"
מקווה שעזרתי לך.

Sweet SiMsIt

New member
תודה,הרגע הזה עבר.../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif

פשוט יש רגעים שאני כלכך כועסת
ולא נוהגת בשפיות... תודה.

למעלה