4 שנים מאז

רז1949

New member
../images/Emo7.gif 4 שנים מאז ../images/Emo7.gif

40 שתילים שתלתי אתמול עם בני סביב המצבה , בכיתי ... התכנסנו היום בבית העלמין , בכיתי ... שומע שירים ב- mp3 , שלומי שבת- " הרי את מקודשת לי " ," מלאך שלי " , "מי אוהב אותך יותר ממני " , "האישה של חיי " , " אני קורא בשמך את לא עונה לי " , אייל גולן - "דמעות " , "אושיק לוי - " אהבתי" , בכיתי ... 4 שנים מאז איבדתי את אהבת ואהובת חיי , עוד לא התחלתי לבכות ...

Curious

New member
../images/Emo201.gif מבינה כל כך ללבך../images/Emo201.gif

3.5 כמעט מאז....עוד כ-3 חודשים יום הולדת של גל... אולי זה שוב יהיה הזמן לנסוע לקבר... בכיתי מאז, יותר ממה שבכיתי לאורך כל חיי... וכיום ממשיכה לבכות מבפנים.... וכבר ממש לא רואים מבחוץ. אוהבת, מתגעגעת, העוצמות לא נחלשו, הכאב עבר פאזה...מתחבא בתוך הגעגוע.

gshalmonit

New member
ב- 6 לחודש...

יום הולדת ראשון של האיש היקר שלי והוא לא כאן?! איך אעבור את היום הזה? גם לקראת יום הנישואין שלנו הרגשתי כך. קמתי באותו בוקר, רציתי לבכות ולצרוח הכי חזק שאפשר, ראיתי את החיוך של שני המקסימים שלנו, הגיע הערב. הימים עוברים בלי לשאול אותנו, הראש שלי כואב, הבטן כואבת,בא לי להקיא וקשה לי לנשום. והכי נורא, שגם זה יעבור כמו עוד סתם יום... שבשבילי זהו אחד הימים הנוראים ביותר!!!

eaz1514

New member
../images/Emo201.gif אותה שאלה צצה אצלי כל פעם

שמתקרב איזה ציון דרך. אזכרה, יום הולדת, חגים. שבועיים לפני אני בלתי נסבלת לעצמי ולסביבה. אבל מנסיון שצברתי בשנתיים האחרונות היום שחוששים מפניו מגיע ועובר ואנו שורדים בלי להבין איך. בכל אופן יש לך אותנו, אוזן קשבת, וכתף לבכות עליה

למעלה