תמונות פורים אנשים עזרו לי אני לא יודע איך לעלות תמונות ויש לי פוווווול תמונות מפורים
O omerikosh New member 9/3/04 #1 ../images/Emo7.gifתמונות פורים אנשים עזרו לי אני לא יודע איך לעלות תמונות ויש לי פוווווול תמונות מפורים
../images/Emo7.gifתמונות פורים אנשים עזרו לי אני לא יודע איך לעלות תמונות ויש לי פוווווול תמונות מפורים
S SavageGirl1 New member 9/3/04 #2 עומריקו חזרת../images/Emo24.gif אממ ומה הבעיה להעלות את התמונות? תיכנס לגלריה של פורים בשייבר 2004 ותלחץ על הוספת קובץ אם לא עובד אולי תנסה קובץ קטן יותר..או שלא יודעת מה.. *מה אני משחקת אותה מבינה בזה*...
עומריקו חזרת../images/Emo24.gif אממ ומה הבעיה להעלות את התמונות? תיכנס לגלריה של פורים בשייבר 2004 ותלחץ על הוספת קובץ אם לא עובד אולי תנסה קובץ קטן יותר..או שלא יודעת מה.. *מה אני משחקת אותה מבינה בזה*...
א אַמִיר New member 9/3/04 #3 עומר!!! סוף סוף חזרת!!! תהנה לך פה ובקשר לתמונות אתה מוזמן לשלוח אליי אותם ואני אעלה במידה ואתה לא מצליח לעלות אותם...
עומר!!! סוף סוף חזרת!!! תהנה לך פה ובקשר לתמונות אתה מוזמן לשלוח אליי אותם ואני אעלה במידה ואתה לא מצליח לעלות אותם...