שונאת

../images/Emo7.gifשונאת

לא רציתי כלום חוץ מלהבין מה עובר לך בראש המעוות שלך. איך זה שאתה ממשיך כאילו כלום כאילו לא הכרת אותי מעולם. אני עומדת מולך הכל מלא מוזיקה וריחות של ים והילדה שלנו בועטת לי בבטן... העולם לא יכול להיות יותר מוזר מזה עבורי לא בכיתי הפעם כשחזרתי הביתה... לא בכיתי כשראיתי אותך הולך עם משהי אחרת כשאני עומדת כולי בהריון ממך. בכיתי כשהלכתי לקורס הכנה ללידה וראיתי את כל הזוגות ביחד... ואתה בדיוק נמצא עם משהי אחרת בלי לדעת שעוד חודשיים החיים שלנו ישתנו לתמיד. אני שונאת אותך על שעזבת אותי לבד... אני שונאת אותך על זה שאתה ממשיך ואני עומדת במקום אני שונאת אותך על שאתה לא אהבת כמוני אני שונאת אותך על הפחדנות שלך אני שונאת אותך על כל לילה שהלכתי לישון לבד ואוהבת אותך על שנתת לי את האושר של חיי התינוקת שלי. אני שלמה .

חרוז

New member
כוחה של אהבה

כל כך הרבה אנרגיה בלשנוא ואת הולכת לברוא ילד לעולם את כל האנרגיה של השנאה להוא, תהפכי לאנרגיה של אהבה לזה שייולד. הוא לא אשם, הוא בא לעולם וזקוק לכל האהבה ועוד ועוד, האנרגיה שלך היום והמחשבות שלך היום, הם שייקבעו, מה הפירות שיפיק פרי בטנך. תני לו סיכוי, תני לו הזדמנות. אור ואהבה (*** חרוז ***)

../images/Emo141.gif

שתיהיה לך לידה קלה ותינוקת בריאה ויפה
אכן קיבלת מתנה יפה והכי חשובה בעולם ... ובאשר אליו יש לך את כל הזכות לשנוא אותו (גבר שפל) תתרכזי בהכנה ללידה ובכל הפרטים שמתלוים לעיניין ואל תקדישי מחשבה על האיש הזה

אנושית~

New member
../images/Emo24.gif

אני כל כך מבינה אותך ,ומתארת לי כמה זה קשה וכואב לעבור ת,זה לבד צד אחד אפילו אני שונאת אותו בשבילך ..אבל צד שני הרי ת,יודעת שזו הייתה בחירה שלך בלבד ולכן לא צודק להאשים אותו .. הלוואי והדברים היו מסתדרים אחרת..ואני עדין מקווה ומתפללת שיסתדרו ואל תשכחי לעדכן אותנו בשלומך ובשלומה (אגב הבטחת תמונה של אולטרסאונד ) אנחנו מכאן אמנם אבל מלווים אותכן בלב בת אה? שם יש כבר??

למעלה