שוב שלילי

../images/Emo7.gifשוב שלילי../images/Emo14.gif

הי לכולכן, אתמול עשיתי בדיקה וכרגיל......שלילי!!! רציתי לספר כבר אתמול אבל לא ידעתי כבר מה לכתוב ורציתי גם להרגע. הפעם עשיתי משהו שקצת עזר לי להתמודד עם התשובה. נסעתי לביה"ח לעשות בדיקת דם וישר אח"כ קניתי ערכה ביתית כי לא יכולתי לחכות במתח כזה עצום עד התשובה שמתקבלת בצהריים. בדיקת השתן הראתה שלילי, בכיתי שתי דקות אבל לא בהיסטריה וכבר ידעתי למה לצפות. אני מוכרחה להגיד שכשיודעים את התשובה לבד ולא מחכים לקול המבשר: התשובה שלילית, אני מצטערת זה הרבה יותר קל לקבל את זה. ישר אח"כ הלכתי לעבודה והייתי נורא נורא עצובה ומידי פעם העיניים הבריקו לי וכמובן שאנשים שמו לב שאני לא ממש בסדר אבל לשאלות שלהם עניתי: ככה זה יום אסל יום בסל.. בקיצור חיכיתי לרגע שאני אגיע הביתה ואוכל להתפרק, אבל זה פשוט לא הגיע. בד"כ אני פורצת בבכי היסטרי שנמשך המון זמן עד שהכל יוצא ולמרות שהפעם היו לי ציפיות גדולות ולזה נגררה גם אכזבה גדולה מאוד כי באמת האמנתי שבדיקת השתן תראה לי הפעם חיובי. אני כבר לא יודעת מה לחשוב בכל פעם חוזרות התופעות של הרגשה כמו כאבי מחזור ונפיחות בשדיים ומופיעים ורידים כחולים כאלה על השדיים ודקירות מוזרות בבטן שגורמות לי תמיד לחשוב אולי הפעם זה זה וזה פשוט אף פעם לא זה!!!!!!!!!! מתי זה כבר יקרה לעזאזעל???????????? אני גרה בבניין שכולם זוגות צעירים ולכולם כבר יש ילדים אני היחידה בבניין שאין לה וזה פשוט ממש מתסכל! מרגיז אותי גם ש-7 טיפולים לא הצליחו אף פעם (ivf) והרופא שלי לא חושב שאולי צריך לשנות משהו בטיפול למשל כמו לעשות חור במעטפת של הביצית או לשים דבק ביולוגי כל דבר הוא אומר: השיטה לא הוכיחה את עצמה. וזה פשוט מרגיז. מצטערת על האורך אבל היה חשוב לי להגיד לכן הכל. תודה על ההקשבה. ממני ה-

סיגל 01

New member
מבינה אותך ../images/Emo14.gif

ולו רק בגלל העובדה ש"חוויתי" את אותו מפח בדיוק לפני שלושה ימים. ההרגשה כ"כ מוכרת. הרי אנחנו אומורות לחשוב חיובי, ולהוציא מכלל אפשרות שהפעם זה לא יצליח, ואז קשה יותר לעכל את השלילי. אני קניתי את הערכה ערב לפני הבדיקה, כי פשוט לא יכולתי לחכות לבוקר. אחרי שהיא הראתה שלילי, עדיין האמנתי שיש סיכוי שהבדיקה למחרת תהיה חיובית, כך שבעצם התאכזבתי פעמיים. לגבי הדבק הביולוגי, בדיוק אתמול דיברתי עם הרופא שלי לגבי העניין, ושאלתי אם כדאי לי הפעם לנסות, והא אמא לי בדיוק את מה שהרופא שלך אמר, זה לא הוכח, ומעבר לזה זה יכול להוות סיכון גם לך וגם לעובר, מאחר והדבק רעיל. כך שלא נראה לי שהרופא מזלזל, הוא כנראה יודע על מה הוא מדבר. מה שכן, אולי כדאי לשקול היסטרוסקופיה, במקרה שעדיין לא עברת, ולבדוק האם הכל תקין בחלל הרחם, כי אלו השאלות שעולות אחרי מס´ רב של כשלונות. בכל מקרה, תתעודדי, מנסיון, הכוחות מתחדשים כבר יום למחרת. אז בינתיים, שתהיה לך שבת נעימה, והצלחה בטיפול הבא.

לסיגל

עשיתי היסטרוסקופיה ואמרו לי שיש חשד לחסימה פרוקסימלית (בצד הקרוב לרחם) בשתי החצוצרות (שזה כשלעצמו היה הפתעה כי עשיתי ivf בגלל בעית זרע). וגם חשד למחיצה קטנה. הרופא שלי אמר שזה לא אמור להשפיע על הטיפול. אני מאוד מקווה שהוא צודק.

אופה3

New member
לכל שם תפוס, התעודדי יקירתי

שלום לך חומד, היות ואני הראשונה שעונה לך מקווה שאצליח לעודד אותך, אז קודם כל קחי
גדול, ואני שולחת לך הרבה|לב, אני מאוד מצטערת שלא הלך לך גם הפעם, אין לי הרבה מה להגיד לך בנושא הזה היות ואני לא מתמצאת ולכן לא יכולה להמליץ לך, אבל מה שאני כן יכולה להגיד לך זה אל תתיאשי, גם לך זה יבוא גם לך זה יקרה, אני מכירה את ההרגשה הזאת של לגור עם זוגות צעירים שלכולם יש אבל לך אין, אבל מה לעשות גם לנו זה יקרה וזה יבוא בקרוב מאוד לכולנו פה בפורום וגם לך, רק לא להתייאש. כל מה שנותר לי להגיד לך הוא שולחת לך המון אהבה וחום ואנרגיות חיוביות על מנת שתקבלי את הכוחות להמשיך, ומקווה שבפעם הבאה זה באמת יצליח ממני האופההההה

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif כלשם ../images/Emo10.gif ../images/Emo14.gif

לפעמים זה כואב יותר ולפעמים זה כואב פחות. לפעמים מתרסקים לגמרי עד שלא מבינים מאיפה יהיה כוח לקום. ולפעמים נושכים שיניים וסתם ממשיכים הלאה. לא יודעת מתי זה יקרה אהובה, אבל כזה יקרה זה היה לתמיד. לתמיד תהיי אמא של הילד הזה שבאופן פלאי יוולד ממך. אם במשך 7 טיפולים הרופא לא שינה כלום, זה בדיוק הזמן להגיד שלום ולחפש רופא אחר, ובית חולים אחר. נכון שרופא מוכר ואמין נותן תחושה של בטחון, אבל באמת זה הזמן לשנות. מחבקת חזק, ומקוה שזה הכשלון האחרון שבת שלום נועם

GALITDOL

New member
ליבי איתך../images/Emo7.gifגם אני מוצאת בבדיקה

הביתית נחמה אבל לא מהסיבה שאת כותבת. כשלי יוצא שלילי (ולצערי זה רק מה שיוצא) אז אני מבינה שזה שלילי עם תקווה קטנה שאולי הבדיקה הביתית לא אמינה ב100% ואז אני מקבלת את השלילי בהדרגתיות עם אפשרות ל"עבד" את התוצאה עד שמגיעה הבדיקת דם -אצלי זה בשעות אחה"צ ואז אני מוכנה נפשית לתוצאה העגומה מי יתן ויהיו לך כוחות להמשיך הלאה ובהפריה ה8 תבשרי לנו על
הזכיה גלית

אולה *

New member
../images/Emo4.gif אוף. מצטערת איתך

הרופא צודק, השיטות לא ממש הוכיחו את עצמן. אבל זה לא אומר שאסור לנסות אותן. הייתי מנסה לשכנע את הרופא. ומקווה שלא תתאכזבי יותר.
אולה

מיכל ק-ש

New member
כלשם יקרה

אני מצטערת על הכשלון הנוסף. זה כל כך מתסכל ועצוב ונמאס. אני מסכימה לחלוטין עם נועם שהגיע הזמן להחליף רופא. חבל שאחרי 7 הפריות כושלות, הוא לא חושב שהגיע הזמן לשנות. ואם מותר לי להעלות השערה: קראתי שיש לך חסימה בשתי החצוצרות ויש לי שאלה אליך - האם יש לך נוזל באחת מהן? הנוזל הזה יכול להוריד כמעט לחלוטין את סיכוייך להרות. מרבי* (כיום מנהלת פורום פונדקאות) עברה הרבה IVF כושלים עם 2 חצוצרות חסומות, עד שהוציאה בניתוח לפרסקופיה פשוט, את החצוצרה המלאה בנוזל ומיד לאחר מכן נכנסה להריון. אני לא רוצה להפחיד, רק להעלות השערה שאולי שווה בדיקה. דבר נוסף - נורה דרעי שניסתה להרות במשך 8(!) שנים ונמצאת היום ב"פורום הריון לאחר טיפולים", נכנסה להריון לאחר טיפול אחד בשיטת ה-ASSISTED HATCHING (מקווה שרשמתי נכון את השם). אז לדעתי, חפשי לך רופא חדש שפתוח לשינויים, נסיונות וחידושים ואולי - משנה רופא משנה מזל. מקווה שזו אכזבתך האחרונה, מיכל

שאלה לכל מי שיודעת

הי בנות, רציתי לדעת אם מישהי פעם עשתה החזרת מוקפאים על בסיס המחזור הטבעי ומה הקריטריונים לעשות החזרה כזאת? האם ביוץ תקין זה מספיק? או למה בעצם צריך לקחת אסטרופם ואוטרוגסטן לפני ההחזרה? תודה מראש כלשם.

dandushx

New member
מק../images/Emo78.gif

שאלה חשובה למי שיודעת , גם אני הייתי רוצה לדעת תודה

מיכל ק-ש

New member
אני עשיתי החזרת מוקפאים על בסיס

המחזור הטבעי. הקריטריונים הם גידול טבעי של זקיק מוביל והורמונים המתפקדים בצורה תקינה. על בעיות ברירית אפשר להתגבר בעזרת תיגבורים שונים. אצלי אין בעיה בתחום זה, אז לא קיבלתי שום תמיכה, לא לפני ההחזרה ולא אחריה (רק כוריגון לוידוא הביוץ).

רומי 007

New member
אהובונת

הכאב שלך כל כך עובר את המסך! מרגישה את הסבל שלך עד לפה ומצטלב עם שלי, גם אצלנו בניין עם ילדים גם אצלנו לא משנים פרוטוקולים. אני הבנתי את הרמז ואני חושבת עם כל הצער כי אני אוהבת את הרופא שלי - שהגיע הזמן להחליף רופא. אם ממילא נדונות לIVF שמיני - בטוח הגיע הזמן לשנות משהו. גם התגובה החצי "אפאטית" שלך גם היא מוכרת וידועה, כאילו הכשלון ידוע מראש וזה מצער אותי לשמוע אותך ככה, כמוני. אז אהובונת, תעמעמי קצת את האור ותנוחי לך ותקראי משהו מהספרים המצחיקים (עשינו כאן רשימה פעם)

למעלה