שוב חלום

אילן 29

New member
../images/Emo7.gifשוב חלום

התעוררתי הבוקר...סתם עוד בוקר אך לפתע נזכרתי,נזכרתי שהיא הופיעה בחלום דמעות החלו להציף את עיניי וראשי החל שלחזר את החלום חלום מלא כאב הוא היה ולכן דימעותיי גברו וממש בכיתי גם בקול. למה החלומות אינם מתוקים , למה בחלומות אנחנו אותם לא מחבקים?? למה בחלומות לנו הם לא מספרים...איך אצלם החיים?מה הם שם למעלה עושים? למה בחלומות אלינו הם לא מחייכים?ואומרים כמה הם אוהבים? למה בחלומות אנחנו לא אומרים כמה הם לנו חסרים וכמה אנחנו מתגעגעים? ולמה החיים שלנו בלעדיהם ממשיכים?

nypx

New member
תברך על כל חלום........

כל חלום הוא חצי ממה שעברנו ושלא תחלום יתחרפן לך השכל הנה אני לא חלמתי אף פעם (כלומר לא זוכר) והנה אני מבקש לי חלום כל יום אבל לא מקבל אבל אומרים שיותר טוב וזה סימן טוב לא רוצה להיכנס לקטע הזה וכן הם לא מספרים ולא אומרים ואולי הם לא צריכים שתגיד להם בחלום הם יודעים זאת יום יום אני חושב רציתי סיומת אחרת אבל לא יודע מה לומר לך אז אני שותק אני

שממית

New member
אם נלמד להקשיב..

אם נניח לרגע לעצב לשקוע בצד, אם נשלח להם מלבנו אור ואהבה, אם נבקש מהם עצה, אם נלמד לחבק גם כשזה רק מתוך חלום אם נאמר להם בקול כמה להם אנו מתגעגעים אם נרשה לדמעות להציף אותנו ללא חשש אולי נצליח לשמוע כשהלילה יורד והשקט עוטף.. כי בתוכנו הם קיימים ואותנו מנחים ולרגע לא שוכחים אותנו.

שממית

New member
אם נלמד להקשיב..

אם נניח לרגע לעצב לשקוע בצד, אם נשלח להם מלבנו אור ואהבה, אם נבקש מהם עצה, אם נלמד לחבק גם כשזה רק מתוך חלום אם נאמר להם בקול כמה להם אנו מתגעגעים אם נרשה לדמעות להציף אותנו ללא חשש אולי נצליח לשמוע כשהלילה יורד והשקט עוטף.. כי בתוכנו הם קיימים ואותנו מנחים ולרגע לא שוכחים אותנו.

למעלה