שברו לי את הלב

../images/Emo7.gif שברו לי את הלב

שלום לחברי הפורום לא חשבתי שאכתוב בפורום זה , אך כנראה שהכאב כל כך גדול ואולי תהיה לי תמיכה ואולי גם עיצה. בכל מקרה , עצם הכתיבה מסדרת דברים בראש ... הסיפור שלי הוא כזה . נשואה 18 שנים עם 2 ילדים . בעלי אומר לי שהוא אוהב אותי מאוד וטוב לו בבית , ובאמת אנחנו מסתדרים מצויין. אבל.. הוא טוען שאני לא גורמת לו לריגושים ולכן הוא לא יכול לעשות סקס. לטענתו הוא כבר ניסה תקופת מה לעורר את הריגוש , ובאמת הוא הצליח אך זה קשה לו . הוא צריך שהריגוש יבוא מבפנים ולא יונע ע"י רצון חיצוני. המצב היום הוא שאין סקס, אני כל הזמן בוכה ולא מסוגלת לתפקד . מה עושים במקרה זה?? האם זה שהוא אומר שהוא אוהב אותי אלו סתם מילים?? כמו כן אנחנו מתחילים ייעוץ . האם יש לזה בכלל סיכוי?? תודה מראש לכל התייחסות

seeyou

New member
הוא לא יכול לעשות סקס../images/Emo4.gif

אפילו אחרי 18 שנות נשואים לא מפסיקים לעשות יחסי מין-במצבים מסוימים עושים מין יחסי. לפי הגדרת המצב אני חושב שיועץ זוגי- הוא חבל על הזמן ועל הכסף- אני מניח שהוא צריך יעוץ של נאורולוג-פסיכולוג-סקסולוג.... השאלה כמה זמן נמשך המצב הזה או מתי זה התחיל. יוסי

ליוסי

יוסי שלום אוהבת לקרוא את מה שאתה כותב ורוב המקרים אפילו מסכימה. המצב הזה די חדש - שבועיים - אך אני לא רואה מהיכן יחול שינוי. אני מבינה שאחרי כל כך הרבה זמן יחד יש ירידה בתשוקה , אבל הרצון לסקס עדיין קיים. לדעתי הוא לא היה אדם מיני גם בתחילת דרכינו כך שעכשיו זה בכלל בעייתי

seeyou

New member
הוא לא היה אדם מיני גם בתחילה

למרות זאת ידעת,אני מניח,איך לטפל בו. זה נשמע לי מוקדם להיכנס לחורף התמידי של חוסר מין. גם לזקנים יש יחסי מין לא כפי שהיו רוצים-עושים כפי שיכולים. כגבר ולא כמומחה הייתי מחלק את הבעיה ל3כמה אפשרויות גורם גיל 40+ חוסר זיקפה משמעותית חוסר עינין בך-יש לו אחרת את.כן היחס שלך כלפי התופעה יכול להשפיע עליו כפי שמתנהג שבלול. בגילכם יש פרדוקס אישה מרגישה צורך להיות נאהבת-צריכה חיזוק,ריגוש.... ו...מצחיק.....גם הגבר . השוני הוא שלגבר מתחילה בעיה של ירידה בתיפקודו(לא כולם!) ויש דרכים לעזור לו על מנת לעזור לעצמך....כול זה בתנאי שהאישה לא מאונינת בגבר אחר. נזכרתי בסיפור קטן בין השכנים. היה מדובר על זוג בתחילת שנות ה-40 שלהם....למרות שלא היו מריבות הם התגרשו. פגשתי את הגבר לאחר הגרושים והוא סיפר למה התגרש. לפי טענתו עוד בתחילת הקשר המיניות שלה היה חזק משלו. המשבר התחיל כאשר היא סירבה לקיים יחסי מין בטענה שהוא לא מספק אותה. סיפר הבחור עם דמעות בעיניים על מיקרה. אחרי שיכנוים רבים היא הסכימה לקיים איתו יחסים .הגבר גמר מהר...ואז אישתו זרקה אותו הצידה ושאלה אותו: ומה איתי? אז הוא הבין שאין סיכוי להמשיך ביחד... איך כתבה גב.SIR141 "אם אין סקס טוב אין אהבה"....או במילים אחרות...

עצוב מאוד בלב

אז מה עושים מכאן ?? אנחנו מתחילים יעוץ שהוא אומר שהוא רוצה להיות אופטימי לגבי ההצלחה. הוא טוען שדברים חיצונים לא ידליו אותו והוא רוצה לגלות למה זה קרה לו מבפנים. האם כעת זה נשמע הגיוני או שזה נשמע כמו גיבוב של שטויות?? אני מצטערת על השאלות אך אני פשוט אובדת עצות. מימי לא הייתי כלכך אבודה ואין לי אפילו אצל מי לשפוך את ליבי. תודה על ההקשבה

הכרטיס של אחותי

נכון. אני גולשת על הכרטיס של אחותי.. שמטיילת עכשיו בעולם. האם עליי לפתוחח כרטיס אחר?? זה לא ישנה את הבעיה האם פרט זה משנה כל כך??

seeyou

New member
למה לך להשאיל זהות שלה?../images/Emo8.gif

אם היא השתתפה(או תחזור ותשתתף) בפורומים תחת זהותה ופתאום אנשים מגלים "אחרת" זה יכול לגרום קצת להרגשה לא נעימה של חוסר אמון. לא עולה כסף לפתוח כרטיס ולא חייבת לתת פרטים מזהים. סתם לשיקולך.

SIRI41

New member
וואווו, לא מקנאה בך

קודם כל זה שכתבת כאן, משמח אותי, כי את חזקה, לצערי, חייבים להיות כאלה. בעלך דיבר בכנות שמדהימה אותי, אבל מה אני אגיד לך, כל הכבוד לו. עכשיו בקשר אליך או לבעיה שלכם בכלל - תשמעי, הכל כל כך בסדר, והסקס לא בסדר, זה עצוב. לכו לשיחות עם סקסולוג, מעבר לזה לא יודעת מה להגיד, לא ה ייתי בסרט הזה, ואם היום כגרושה לא יהיה לי טוב בסקס אני לא אהיה שם, כי שום יחס של אהבה לא יעשה לי טוב בלי סקס טוב. לא יודעת מה לענות לך מעבר, סורי, מאחלת לך שבעזרת ייעוץ נכון תצליחו.

seeyou

New member
וואווו, לא מקנא בו-

זה סוג של נכות שלא מוכרת כתגמול בביטוח לאומי...
אישה תסכים לחיות עם גבר על בסיס לחם+מים++++סקס טוב אפילו שהוא קצת רע בדברים אחרים. , יש גם כאלו שעוזבות משפחה ,בית וילדים עבור סקס טוב עם גבר אחר קניתי את המשפטים שלך המסכמים את מילת ה"אהבה": "לא יהיה לי טוב בסקס אני לא אהיה שם" "שום יחס של אהבה לא יעשה לי טוב בלי סקס טוב" מעניין מאוד כולם יודעים את זה (הכוונה לא לילדים) אבל הולכים סחור סחור עם סיפורים ואגדות....אלפי מילים .... כאשר הם מלמדים, מחנכים, מכינים, את הילדים שלהם או של האחרים לחיים.

על ריגושים ניתן לעבוד

קחי את כל העצות שלי בערבון מוגבל, מכיוון שאני נשואנ טרייה... אולי אני אופטימית מדי, אבל אני חושבת שאפשר להחזיר את הריגוש לזוגיות. אני חושבת שאצל כל זוג ברגע שמסיימים את שלב "ירח הדבש" בזוגיות גם הריגוש מסתיים... אין את אותם זיקוקי הדינור, אין ניצוצות.. אבל אפשר להחזיר אותם... קודם כל ברגע שתרגישי טוב עם עצמך, סקסית, הוא גם ירגיש את זה...תוכלי גם להוסיף מעט בגדים סקסיים... לכי למכון כושר (אם את יכולה להרשות לעצמך, כמובן) ולהצית את דמיונו לגבי מה שעלול לקרות שם ואולי לעורר קנאה... דבר נוסף, לפעמים דמיון מצית את ההתלהבות... ניתן לשחק, למשל: החדרנית וה.. כל מיני משחקים שיגרמו לו לדמיין אותך במצבים חדשים... אני מקווה שמשהו מפה תוכלי לקחת או לפחות לנסות... בהצלחה

SIRI41

New member
למוריה המקורית :)

ציינת שאת נשואה טריה, אבל אם כבר מעכשיו את חושבת על להחיות את הריגושים, זה סימן טוב, זה לא שאת אופטימית מידי, אלא לדעתי תהיה כך תמיד לפי הגישה הנכונה שלך :))) בהצלחה :)

תודה

תודה על התגובה... אבל אפילו שאני נשואה טרייה לאחרונה ילדתי, ובאיזשהו מקום גם אני צריכה שוב לעבוד על כך...

SIRI41

New member
את צודקת, תדעי לך ששגרה

יכולה להרוג, גם אותי, אני גרושה, ועושה מה שבא לי, נהנית ועושה חיים כי חשוב לי לא להתקע בשיגרה, שיגרה מבחינתי זו האחריות שלי על הילדים,א בל אעשה הכל שיהיו שינויים כל יום.

SIRI41

New member
עוד דבר, לפני כעשר שנים

לא היו הפורומים זמינים לי כדי שאוכל לשאול ולהתיעץ - מה שהיום יש לכם, ולדעתי זה עוזר המון.

ט לי

New member
לדעתי יועץ שהוא גם סקסולוג

יכול יותר לעזור גם אני חוויתי לפני כשנתיים ירידה משמעותית ברצון אצל בעלי ובתחילה נורא נורא רציתי לעזור ודווקא זה שהוא מדבר על זה צריך כן לעודד אותך מאחר ובעלי פשוט לא היה מוכן לדבר על זה אלה נכנס לחרדות והשתמש בי כמכונה רק כדי לשפר את המצב אצלו ואני כדי לא לגרום יותר נזק הייתי מוכנה להיות המכונה רק שהמכונה הלכה והחלידה כי לא שימנו אותו בשמן הנכון ודווקא כשאצלו הכל היה בסדר אני כביתי אבל באמת בזכות ששנינו רצינו לשקם ולא לפעור יותר את הבור המון המון שיחות ורצון אמיתי של שנינו אצלחנו בלי יעוץ מאחר והוא כזה שלא מסוגל לדבר עם אחרים מלמבדי יקירה אני מבינה מאוד את הפגיעה שהוא פגע בך אבל זה לא סוף העולם יכולים לצאת מכאן יותר מחוזקים עם שניכם באמת רוצים שאלת אם המילים אני אוהב אותך הם סתם לאו דווקא גם בעלי אמר לי ואומר לי את זה ואני מאמינה לו כי אחרת לא היינו מצליחים לשקם ולדעתי בכל נפילה כזאת אם באמת רוצים יכולים לצאת יותר מחוזקים בהצלחה

ט לי

New member
נ.ב.

גם לי הוא אמר בשיחה הראשונה כל מיני דברים שגרמו לי להבין שאני זו שמורידה לו את החשק וזה לא היה מקובל עלי בתוך השיחות הוא הבין שגם הוא לא עושה מספיק כדי לגרום לי בכלל לרצות ואז אני מגיבה כמו שאני מגיבה וזה פשוט כדור שלג מה שכן הדברים חייבים להאמר בשיא העדינות כי הנזקים יכולים להיות בלתי הפיכים ולכן טוב ללכת ליועץ כדי שיכוון

../images/Emo51.gif טלי

טלי שלום קראתי בעיון את תגובתך ורציתי לשאול אותך מספר שאלות: איך פתאום התחלתם לדבר,מה גרם לכך וכמה זמן היית בתוך כל הבלגן הזה? תודה על התשובות

ט לי

New member
השיחות הגיעו

דווקא כשהוא ראה שאני במצוקה קבעתי לנו ארבע ימים של חופשה באילת וגם שם לא יכולתי להרגע וזה הציק לו והפריע לו וכאב לו ומתוך זה הגיעו השיחות כשהוא רצה לעזור לי כל עוד הוא חשב שזה נוגע לו בלבד שזו הבעיה שלו הוא לא היה מסוגל לדבר אבל כשזה בא לעזור לי פה וגם אני חושבת שזה שהיינו במקום אחר בחופשה עזר מאוד להוציא את הדברים הבעיה נמשכה למעלה מחצי שנה החופשה הביאה תפנית בחשיבה של שנינו אבל לא היא זו שעזרה זה לקח עוד כמה חודשים אני לקחתי וביקשתי פסק זמן כמעט חודשיים של שקט בתוך המשפחה בתוך הרצון שלו לעשות אבל לא ללחוץ וההתרחקות שלי עד שנרגעתי ואז שוב המון המון שיחות חלקם בבית חלקם בבית קפה ששם הטונים והדברים חייבים להיות שקטים ואז ההתחברות מחדש המון בהצלחה אל יאוש

למעלה