רע לי!!!

RANDYme

New member
../images/Emo7.gifרע לי!!!

נגמרה העונה ה3!!!! אוף!! מה עכשיו??? מתי מתחילה ה4???

tulchi

New member
תשמעי....

כבר ביקשו ממך לשרשר הודעות, ולא פעם אחת. אז או שאת מתעלמת מהבקשות או שאת לא מבינה למה הכוונה.

RANDYme

New member
זה כזה קריטי???

זה לא כאילו אני עושה דווקא את יודעת...

bj לנצח

New member
זה פשוט ש...

זה סתם פותח הודעות חדשות ואז עוד ועוד הודעות ישנות יורדות מהמסך ולא מופיעות בדף הראשי.. אז זה סתם הורס! תשתדלי!!

S

sunshineBK

Guest
כן, אבל...

זה פשוט מציק. ובדרך כלל הרבה יותר מקפידים כאן מאשר איתך, אז אל תקחי את זה קשה
פשוט כשיש לך משהו להגיד שהוא לא.. לא שרשור בפני עצמו אז תשרשרי אותו לשרשור אחר.... גם זה לא כזה קשה
ועדיין לא ענית לי מה השם שלך אם אני לא טועה...

netaK

New member
1. אפשר תמיד לנצ"לש...

אבל בטוב טעם
ודבר שני...לא מקפידים פה יותר מכולם....אם רוצים שהפורום יהיה מסודר ויהיה אפשר להבין מה הולך למי ואיך הכל קשור צריך לשרשר, זה לא שאנחנו עושים משהו לא פסדר....

RANDYme

New member
../images/Emo8.gifסבבה אחים שלי

קבלו התנצלות.... ולsunshine bk-קוראים לי דניאל אז ככה-מה זה שרשור???(כאילו תגובה על תגובה על תגובה..?) ומה זה נצ"לש?????????

justagirl182

New member
הסבר:

שרשור זה הודעה חדשה, אשכול הודעות כאילו. כל הודעה שמתחילה בנקודה כתומה ומה שבא אחריה. נצל"ש זה ניצול שירשור, כלומר, שירשורים קטנים, לא כל כך נרחבים שגם קצת תקועים אבל לנצל אותם לשים שם דברים חדשים.

RANDYme

New member
אחות שלי

לא לקחת את זה כל כך קשה... אני לא צריכה לבכות כדי שתסלחי לי התנצלתי,וזה אמור להספיק זה רק פורום אחרי הכל...

...

1. לא לקחתי את זה קשה, במיוחד לא ממך. 2. לא ביקשתי שתבכי, ולא תתחנני, אלא רק שלא תפתחי 100 שרשורים עופים. תודה.

RANDYme

New member
תשמעי

אל תדראגי בובה, הבטחה שלי.. אני לא אשרשר, לא אעופ(?) לא אתקרצפ, לא אמלקטת והעיקר שתהיי רגועה אחות שלי!!!! ולפי ההודעה שלך לקחת את זה מאוד קשה (כן כן... אפילו ממני!!!) וחבל סיס!

באמת שלא לקחתי קשה,

ככה אני כותבת... מממ...עוף(או אוף)אלה הודעות שלא קושרות לנושא כ"כ ושפתוחים מלא מהם.

למעלה