רוצה לספר לכם

../images/Emo7.gifרוצה לספר לכם

על החונך של בני. נתנו לו כדי שתהיה דמות גברית בחייו.הוא עשה רושם טוב.ורק עכשו לקראת סוף השנה אחרי ששמנו לב אני ומורתו שלא רק שלא חל שיפור בבן הוא התחיל לפחד בלילות ותליתי זאת בסרטים אולי לא מתאימים.הוא הוסיף לרפטואר הקללות המקובל עוד כמה....... ובלג בעומר ברח לחונך באמצע הפעילות.החונך הגיע הביתה אלי מודאג היכן בני.ואז סיפר שנהג לתת לו כפות על העורף ונהג לקלל.לפחות היה אמיץ להודות........... והבן שכל הזמן סיפר ומספר לי הכל משום מה פחד לספר על מעללי חונכו............. כמה עיניים צריכים להיות לנו שלא ימשיכו לפגוע באוצרות שלנו.........

m i c h a l i

New member
זה פשוט מזעזע

אני לא מאשימה כאן אף אחד מלבד אותו חונך. איך אפשר לנצל ילד בצורה כזאת? אני מבינה את בנך, הוא וודאי התבייש לספר... הלקח היחיד מכל הסיפור הזה הוא פשוט לשבת ולהסביר לבנך כמה זה חשוב לספר הכל ולא להסתיר ולא להתבייש. "לפחות היה אמיץ להודות" - אני הייתי בודקת יותר לעומק אם יש עוד דברים שהוא עשה ושהוא לא הודה בהם... אל תתני לו קרדיט כל כך מהר....

../images/Emo46.gifמעניין שהרכזת

עוד מנסה לשכנע עד כדי כפיה את הבן לערוך שיחה אחרונה עם החונך למרות שהבן מתנגד נמרצות. המפליא הוא שזה ילד שמשתף אותי בהכל ומספר למורתו ולאחריו הכל. הפעם היה משהו בחונך שחסם אותו. אולי את צודקת שצריך לסדוק יותר לעומק.......

יפיופי

New member
כל הזמן צריך להיות עם היד על הדופק

גם אני הייתי בודקת יותר לעומק, אם העלד לא מוכן אפילו לשיחת סיכום אז זה מאוד חשוד וחמור בעני. רק המחשבה על דברים כאלה גורמת לי לכעס נוראי. אסתיה תתחזקי וחזקי אותו עודדי אותו לדבר על כל מה שהו מרגיש.

../images/Emo127.gifפניתי לרכזת המחוזית

וביקשתי בדיקה מקפת . כפיצוי ביקשתי לשנה הבאה חונך בריא בנפשו שיעזור לו לקבל דעה חיובית ואמון בחונכים ובאנשים בכלל

אני המומה..

אני מקווה מאוד שלא תעברי על העניין בשתיקה. ואני מציעה לך לשוחח עם בנך, שילמד ולא יפחד לספר לך דברים שהוא לא אשם במה שקרה. תשמשי לו כגיבוי, אם אינו רוצה להיפגש עם החונך תתמכי ברצונו בהצלחה

../images/Emo127.gifכן בהחלט שלא אשתוק

וכבר עשיתי מעשה. הכל הוא מוכן לספר חוץ ממה שקרה עם החונך הזה.הוא מהקש שאניח לו. כן לא הסכמתי שיפגש עם החונך אם הוא לא מעוניין ואכן הוא לא מעוניין. את החונך יעמידו במקומו והובטח לי שילד נוסף לא יפגע בגללו.

נירה63

New member
לא לא לאאאאאאא

אמא יקרה ערב טוב לך. אני אמא ומורה וכמורה קרובה מאוד לחונכים אשר נמצאים בצוותא עם ילדי כיתתי. החונכים עוברים איזה שהוא תהליך מיון איבחון אבל ישנם והנה כמו שכתבת החונך של בנך לא נהג כשורה. לא לוותר!!! לא להסתפק בסתם שיחה אלא לדרוש בירור והתייחסות מעמיקה, רצינית ולא לעבור על כך לסדר היום, פשוט לא. מעבר לכך לדעתי עליך לבדוק את המשמעות כלפי בנך, איך זה משפיע וישפיע על בנך? ומה ניתן ואיך ניתן לטפל בו... אני בדברים הללו לא עוברת לסדר היום,פשוט לאאאאאאאאאאאא.

../images/Emo127.gifפניתי לאחראית על הרכזות

הואיא אמרה שתבדוק ותטפל בזה.וכפיצוי לבן אמרה שתבדוק עניין של חונך. אני רק מקוה שבאמת יטפלו בזה

למעלה